Afiyet olsun
Geçmiş olsun,gerçekten berbat bir şey...
Kilo kaybı için tebrik ederim
Ben sadece diyetisyene gittiğimde tartılıyorum....bu sorun olur mu?
Afiyet olsun
Kolay gelsinevet ,yoğurt güzel kilo verdirtiyor...tok da tutuyor....ben her gün 2 ayran+1 bardak yoğurt tüketiyorum....
öğle:yarımdan fazla simit,1 kase salata...arada biraz pestil ,1 kuru incir,1 soda...şimdide yarım kase yoğurtlu kabak yedim...
ara öğünde yarım bardak süte yarım çay kaşığı tarçın koyup içtim...
iyi geldi açlığım yatıştı :)
akşam içerim artık kahvemi :)
şimdi kızımla ödev yapıyoruz. hayat bilgisi dersi için öğretmenimiz herkesten yöresel yemeğinin tarifini istemiş... bravo dedim ben diyetteyim ama oturmuş internetin başında tarif sitelerine bakıyorum :))))))
canım çekmedi desem yalan olur amaaaa bu güne kadar yediklerine say kızım diyorum kendime
akşam yemeğinde zeytinyağlı pırasa yaptım.
1porsiyon ondan yiyebilirim ya da ızgara tavuğum var salatayla onu yerim karar veremedim. gerçi pırasada karbonhidrat kaç ona bakmam gerek. çoksa tavuk yerim. pırasayıda yarın öğlene bırakırım.
Merhaba bu akşam çok kaçırdım sanki şiştim bayağı...Akşam:kızarmış tavuk,semiz otu yemeği yedim...kalan pestilleride götürdüm çok kaçırdım yaww....
Canım kaçırdım bende ..Ama senin akşam menünü beğendim zeytinyağlı hafif olur akşam için...tarçınlı süt hiç içmemeiştim şimdi senden duydum...
akşam listem...
pırasada 11 karbonhidrat olduğu için yarın öğlen yemeğe karar verdim.
ızgara tavuk 2 parça
3 kaşık yoğurt
1 bardak diet cola
suyumu da bol bol içtim 3 litre sanırım.
bu günümü de kazasız atlatmanın haklı gururu içindeyim :))))
eşim kilo verdiğimi farketti
kaç kilosun sorusuna bilmiyorum dedim. şaşkın şaşkın yüzüme baktı. 3 rakamlımı 2 rakamlımı diye sordu??? belki 3 belki 2 belki 4 dür dedim
kaç kilo verdin dedi... bilmiyorum belki 1 belki 5 dedim.
hala garip garip yüzüme bakıyor.
ne bakıyorsun bu kadar da net ve açık bir insanım dedim.
fazla kilonun beynimi sulandırdığını düşünüyor sanırım.
çok eğlendim valla :)))
günaydın kızlaaarrrr :)) kaçamaksız güzel bir gün olsun hepimize inşallah
TeşekkürlerDallida tamam sen diyetisyende tartılınca yazcanım. şimdi farkettim yazdığını. sorun olmaz. yeter ki kilolar gitsin
Rica ederimteşekkür ederim...
Afiyet olsunöğle:yarımdan fazla simit,1 kase salata...arada biraz pestil ,1 kuru incir,1 soda...şimdide yarım kase yoğurtlu kabak yedim...
İraden kuvvetli maşallah!!çok iyi gidiyorsun,hep öyle devam edersin inşallahara öğünde yarım bardak süte yarım çay kaşığı tarçın koyup içtim...
iyi geldi açlığım yatıştı :)
akşam içerim artık kahvemi :)
şimdi kızımla ödev yapıyoruz. hayat bilgisi dersi için öğretmenimiz herkesten yöresel yemeğinin tarifini istemiş... bravo dedim ben diyetteyim ama oturmuş internetin başında tarif sitelerine bakıyorum :))))))
canım çekmedi desem yalan olur amaaaa bu güne kadar yediklerine say kızım diyorum kendime
akşam yemeğinde zeytinyağlı pırasa yaptım.
1porsiyon ondan yiyebilirim ya da ızgara tavuğum var salatayla onu yerim karar veremedim. gerçi pırasada karbonhidrat kaç ona bakmam gerek. çoksa tavuk yerim. pırasayıda yarın öğlene bırakırım.
Afiyet olsun :) bazen olur ...bugün bir şey olmamış gibi devam etMerhaba bu akşam çok kaçırdım sanki şiştim bayağı...Akşam:kızarmış tavuk,semiz otu yemeği yedim...kalan pestilleride götürdüm çok kaçırdım yaww....
Afiyet olsun!!ve gerçekten tebrik ederimakşam listem...
pırasada 11 karbonhidrat olduğu için yarın öğlen yemeğe karar verdim.
ızgara tavuk 2
3 kaşık yoğurt
1 bardak diet cola
suyumu da bol bol içtim 3 litre sanırım.
bu günümü de kazasız atlatmanın haklı gururu içindeyim :))))
eşim kilo verdiğimi farketti
kaç kilosun sorusuna bilmiyorum dedim. şaşkın şaşkın yüzüme baktı. 3 rakamlımı 2 rakamlımı diye sordu??? belki 3 belki 2 belki 4 dür dedim
kaç kilo verdin dedi... bilmiyorum belki 1 belki 5 dedim.
hala garip garip yüzüme bakıyor.
ne bakıyorsun bu kadar da net ve açık bir insanım dedim.
fazla kilonun beynimi sulandırdığını düşünüyor sanırım.
çok eğlendim valla :)))
Günaydın!!ben de güzel bir gün dilerimgünaydın kızlaaarrrr :)) kaçamaksız güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Günaydın :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Günaydın arkadaşlar
Dün akşam misafirliğe gittik,geç geldiğim için giremedim :)
Dün akşam yediklerim:1 kepçe şehriye çorbası,7 yk ıspanak,1 ayran,çoban salata....
Ara:1 ısırık kek,1 portakal...aslında sadece 1 bardak yoğurt yemem lazımdı,ama canım istemedi....
Bu sabah kahvaltıda ,1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,domates,salata,2 ceviz içi yedim....
Öğlen yemeği: 2 kepçe çorba,1 ayran,1 dilim ekmek yiyeceğim....
Görüşürüz
Senin diyetinde karbonhidrat hesaplamasımı var çok farklı geldi...bu arada çok komiksin hakkaten ben bile güldüm...
Günaydın :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Bu sabah kahvaltıda ,1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,domates,salata,2 ceviz içi yedim....
Öğlen yemeği: 2 kepçe çorba,1 ayran,1 dilim ekmek yiyeceğim....
Görüşürüz
Günaydın arkadaşlar
Dün akşam misafirliğe gittik,geç geldiğim için giremedim :)
Dün akşam yediklerim:1 kepçe şehriye çorbası,7 yk ıspanak,1 ayran,çoban salata....
Ara:1 ısırık kek,1 portakal...aslında sadece 1 bardak yoğurt yemem lazımdı,ama canım istemedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?