- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
canım . benim boyum 1.60 kilom 59 du diyete başladığımda. 2 haftada 4 kilo verdim. şöyleki ;
sabahları 1 dilim kepek ekmeği çok az yağsız peynir ve bir bardak süt. öğlen bir elma akşam yemeğinden önce elma portakal veyada salatalık yiyorum ( ben domates sevmediğim için salatalık yiyorum) akşamda en fazla 3 dilim kepek ekmeğiyle 1 kase çorba ve sebze yemeği yiyorum( ama yemeğin suyunu asla yemiyorum) yemekten 1 2 saat sonra yine bir bardak süt. yemekten bir iki saat sonrada en az yarım saat pilates yapıyorum. ben sabah erken kalkıp okula gittiğim için kahvaltı hazırlamaya vaktim olmuyor. sen kahvaltıda yumurta yiyebilirsin kokar mokar tok tutarayrıca bide bikaç gündür acıkınca ara öğünde müsli yiyorum. benimde bünyem zayıf ayrıca her gün benexol b 12 vitamini içiyorum canım. sorun olursa cevaplarım
Bu kullandığınız benexol b12 vitamini de kilo yapıyor kendimden biliyorum ne yapmak gerekiyor acaba...
kızlaaaaaaaaar nerelerdesiniz yaa :)) ben Türkiye'den ayrıldım yineDiyeti de azıcık bozdum; ama daha katı kurallarla orantılamaya çalışacağım önümüzdeki ilk hafta :)
Kiraz saplı çay buldum bu arada Türkiye'de, onu aldım denemek için, sonuçlarını da yazarım size :)
pufficim yüzdüysen öncekiler de, yediklerin de gitmiştir hiç merak etme sen :)
rimel ne kızreçel mi demek istedin on dakikadır onu düşünüyorum :)
valla benim de iyice iştahım kapandı puffi. sabah bi kase sütlü müsli yedim. öğlen bir elma ve bir paket bisküvi yedim (diyet, tahıllı), akşama da yine böyle geçiştireceğim :) yarın alışverişe çıkar sebze mebze alırım artık derken buzlukta brokolim vardı, o geldi aklıma :) bu akşam brokoli yiyeyim o zaman :)
reglden sonra tartıl sen bakalım yüzmenin katkısına :) ben türkyiede saçmaladım çünkü en son sufle filan yiyordum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?