Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

güzelim bence 20 günde 3,5 cm çok iyi. ayrıca bence normalde ne yiyorsan onları yemeye devam et çünkü hayatın boyunca öyle yaşayamayacağın için, diyeti bıraktığın an bütün o verdiğin kiloları alırsın gibime geliyor. bence doğru yoldasın, normalde bir paket yediğin şeyi yarıma düşür budur işte :)) ben de çikolata kuruyemiş filan yediğimde, kalorilerini tahmini hesaplamaya çallışıp o gün bütün öğünlerden daha da kısıyorum. şu diyet beni gözle görülür biçimde zayıflatmadıysa bile, midemi küçülttüğü kesin :) ayrıca yeşil çayla meyve kurularının da çok fydasını gördüm. pilates yapıyorsun sen ben hayatımda bir defa bile denemedim, o yüzden bizden daha çok yiyebilirsin :) yakıyorsundur. ben genelde ya ofiste ya da laboratuvarda olduğumdan çok fazla spor yapma olanaığım yok, sadece yürüyebiliyorum

ayy kızlaaaar iki gündür o kadar geziyorum kii nete girmeye vakit bulamadım. yediklerime pek dikkat edemedim ama bol bol yürüdüm. bu arada shapsycim hoşgeldin türkiyeye. ayşecim sende tekrardan döndün aramıza tekrar hoşgeldiin

pufficim daha gelemedim ne yazık ki birkaç günüm daha var. o yediğimi de buradaki bir türk marketinden buldum :) gezmek de çok kalori harcatır, en iyisini yapıyorsun valla :))
ben güne birazcık geç başladım malum pazar :)) kahvaltımı ik dilim kekle yaptım (böyle avutuyorum kendimi)ama her şey kontrol altında canlarımm :)
keyifli pazarlar kızlarr :)

bende doğumdan sonra ilk kez bu bölümdeyim.ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi kilom 61 ama sezeryan olduğum için göbeğim var.sıkılaştırmak ve zaten biraz fazla kilom vardı üstüne biraz daha kaldı.amacım 7kilo vermek.

hoşgeldin toramini :)) bebişin hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, mutluluklar dilerim ailenize.
valla seninki gördüğüm en performanslı hamilelik olmuş, maşallah çok az hasarla kurtulmuşsun :) kızlar pilates yapıyor, bence o senin işine yarayabilir. onun dışında sana biraz spor gerekiyor sanıyorum ki. hala süt veriyor musun bebişine?

kızlarrr sonunda tartıldım 5 kg vermişim :))) 57 idim 52 olmuşummm :) çok sevindim yaaaa bi üç ay daha kasarsam, istediğim kiloya düşebilicem sanırımmm :)

selam Nilay. valla aslında Mart'tan beri dikkat ediyorum yediklerime; ama Mart ayındaki kilomu bilmediğimden Ocak'tan beri demek durumundayım :) Kalori hesabı yaptım canım. Mesela benim günlük almam gereken kalori miktarını 1700 olarak belirledim ve öncelikle ilk bir ayda bunu 1200e düşürdüm, daha sonra 1100e en son da 1000e düşürdüm. Mesela sabah ne yiyeceğime karar veriyordum, kalorisine bakıp, öğlen ve akşam ne yiyeceğime de karar verdikten sonra ara öğünleri ayarlıyordum. Kesinlikle aç kalmıyorum ama. Yani kendimi aç hissettiğim an mutlaka bir şeyler atıştırıyoum. Diyelim ki çok canım çekti ve pasta yedim, o zaman ara öğünlerden ve ana öğünlerden kısıyordum. Porsiyonlarımı da yarıya düşürdüm ve her gün mutlaka bir elma ya da bir meyve yiyordum. Muzun kalorisi yüksek biraz tabi onun haricinde.. Bir de günde 2 littre su, biraz limon sıkabilirsin. Bir de yeşil çay :) Çok az da egzersiz. Ben zaman bulamadığım için sadece günde 100 defa bel inceltme hareketi yapıyordum. Şu belden aşağısı sabitken sağa sola doğru hareket etme, eğilme. Tam anlatamadım; ama anlamadıysan daha detaylı anlatırım :)

shapsycimmm çok sevindimmmm. bende iyice inceldim valla 55 kilo 600 gram çıkıyodum hep bugün kahvaltıdan sonra tam olarak 55 çıktımmm :) bugün tatile gidiyoruummm. ordada yüzücem spor yapıcam eminim ordada vericem biraz kiloo :) 1 hafta sonra tekrar sizlerle olucam kızlaarr. kendinize dikkat ediiin. öpüyoruum

Bu kullandığınız benexol b12 vitamini de kilo yapıyor kendimden biliyorum ne yapmak gerekiyor acaba...

kızlarrrrr tahmin ettiğin,iz gibi türkiyeye geldim ve de çook güzel vakit geçriiyorum :) her tartıya göre verdiğim kilo sayısı değişiyor; ama en az 5 diyorum ben yani :) inanılmaz güzel bir şeymiş rahatlamak. sizler ne alemdesiniz? özledim yaw :)

kızlar ben döndümmm bugüüün. evde tartının pili bitmiş o yüzden zayıfladım mı kilo mu aldım bilmiyorum ama yarın tartılıcam bebişleer

kızlaaaaaaaaar nerelerdesiniz yaa :)) ben Türkiye'den ayrıldım yine Diyeti de azıcık bozdum; ama daha katı kurallarla orantılamaya çalışacağım önümüzdeki ilk hafta :)
Kiraz saplı çay buldum bu arada Türkiye'de, onu aldım denemek için, sonuçlarını da yazarım size :)

canımmm bende tatilde bozdum biraz galiba ama bol bol spor yaptımm yüzdümm. normaldede hareketliyim zaten. daha tartılmaya fırsatım olmadı. bide şmdi regl oldum o yüzden bitince tartılmayı düşünüyoruuum. kiraz sapı iyimiş bende duymuştum. detoks etkisi yapıyo dimi. tatilde yeşil çay bulamadım yarın tekrar başlıcam burda içmeye :) kilo almadım gibime geliyo kızlar göbüşde yok ama tartılmadan bilemiycem. bu sabah 15 gram tereyağı 15 gram rimel ve 2 dilim ekmek yedim bide salatalık. öğlendede salata tarzı şeyler yicem. akşamda sebze yemeğiii

pufficim yüzdüysen öncekiler de, yediklerin de gitmiştir hiç merak etme sen :)
rimel ne kız reçel mi demek istedin on dakikadır onu düşünüyorum :)
valla benim de iyice iştahım kapandı puffi. sabah bi kase sütlü müsli yedim. öğlen bir elma ve bir paket bisküvi yedim (diyet, tahıllı), akşama da yine böyle geçiştireceğim :) yarın alışverişe çıkar sebze mebze alırım artık derken buzlukta brokolim vardı, o geldi aklıma :) bu akşam brokoli yiyeyim o zaman :)
reglden sonra tartıl sen bakalım yüzmenin katkısına :) ben türkyiede saçmaladım çünkü en son sufle filan yiyordum :)))

ay çok güldümm kendimeeee rimel alıcaktımda o vardı aklımda reçel diye rimel yazmışımmm ay koptum yaa benim motivasyon biraz düştü shapsycim ya napmak lazımm

:))) ben de güldüm vallaa
canım tatile gidip geldin ya, ondan düşmüştür motivasyonun. şimdi yaz gelince daha da ince, açık şeyler giyilecek, onu düşünüp tedbiri elden bırakma sen :) istiyorsan biraz daha düşük bir tempoya geçebilirsin tabii; ama kışın daha da çok kilo alıyoruz biliyorsun, yazın formda kalmaya bakalım o yüzden :))) kaç kilo vermişsin tartıldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…