- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
kzlar ben geldım sayılır, anneannemlerden annemlere gectım. yarın döncem inşallah evime. tabı bralarda dıyet takıp edemedım fazla, ama cokta yemedım.bugun kahvaltı yaptım aynı, sonrada kuruyemıs yedım badem. yarın aksam daha detaylı yazarım. optum sımdılık sızlerı
meraba kızlar bundan ıkı hafta once 77 kıloydum gorunce adeta baskul kafama gectı.e annem yanımıza geldı ve lezız yemeklerı yaptı hergun bır cesıt neyse bende yedım ve duba gıbı oldum once cok karamsarlıga dustum sankı omrumun kalanı hep sısman gecekmıs gıbı hıssetım.allahım kıyafetlerım bıle olmuyordu.neyse kendı kendımın doktoru oldum tam ıkı hafta oldu dıyete baslaya ve 4 kılo verdım.azımlede devam edıyorum.sabhahları ıkı dılım layt ekmek domates alatalık sınırsız ara ogunler genelde mayve oglen yulaftarzı aksamada sebze bol su lımanata ve yesıl cay haytımdanda sekerı ve tuzu cıkardım suan 72 kıloyum hedef 60 bakalım sonunu getırebıleckmıyım
pufficim seni çok iyi anlıyorum, ben de üniversitedeyken öyleydim, hoş şimdi yüksek lisans yapıyorum, hala öyleyim :) ama bir farkımız var sanırım, ben ders çalışırken ya da bir şeyle uğraşırken daha da çok yiyesim geliyor :) atıştırma ihtiyacı hissediyorum yani. onda da çareyi meyve kurusu yemekte buldum :) bu arada bugün burada çarşı vardı, yaban mersiniyle altın çilek dedikleri bir meyve gördüm, onlardan aldım. inanılmaz tok tutuyor ikisi de, sonra netten bir araştırdım, meğer neler neler yazılmış bunlar hakkında :) burada o kadar pahalı değil ama.
tuğbacım hoşgeldin, valla ne kadar güzel kilo vermişsin umarım istediğin kiloya düşersin bir an önce ve sağlıklı bir şekilde. biz kafa kafaya verdik sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz işte :) bir de ayşemiz var ama o şu an tatilde :))
kızlar ben de bugün yine bir haşlanmış yumurta, iki dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, öğlen sütlü müsli, ara öğünde bir diyet bisküvi, biraz meyve kurusu, biraz da işte bu dediğim meyvelerden yedim. akşam yemeğinde de haşlanmış tavuk, patates ve brokoliden azar azar yedim.
puficim tatile gitmene az kalmış :) ha gayret canım :)))
pufficiim valla hapının hiçbir işe yaramadığını söylemiş herkes. eğer çok denemek sitersen kurusu biraz daha ucuzdur kapalı çarşıda filan bulabilirsin belki tabi eğer istanbuldaysan :))
kıyamam ne durumda olduğunu o kadar iyi anlaıyorum kizihin açıklığı versin allh güzelim yaaa :) sen yine de atıştır hep sakın aç kalma, o da bozuyor metabolizmayı biliyorsun
activia iyi geliyor; ama çok sık yememeye çalış; çünkü bu sefer onu yemeyince daha da şişiyordu benim karnım, belki de psikolojiktir ama bilmiyorum canım. ben de öğün miktarlarını iyice azalttım canım, bu sabah kahvaltıda 4 zeytin, iki dilim kepek ekmeği, bir tane de karper tarzı bir peynir yedim :) uyanınca iki tane kuru kayısı yedim, bolca da su içtim. Mayıs'ta İstanbul'a geleceğim bir ara (şu an yurt dışındayım), orada tartılacağım bakalım kaç kilo vermişiim :))
sağol canım, allah hepimize zihin açıklığı versin valla :)
yaseminli iyidir canım ya, o çinden gelen çay da işlenmemiş yeşil çay olabilir, bazıları kötü kokuyor biliyorum, illa ki o yüzden yaseminle filan dengeliyorlar onu. aslında liptonun mu vardı hatırlamıyorum ama limonu ve şeftalili vardı sanırım. onların da tadı fena değildi hatırladığım kadarıyla. bu altın çilek cidden tok tutuyor ama inanamıyorum bu kadar etkili olduğuna. meyvesi daha doğrusu. ben de her yemekten önce bir tane yiyorum :))) en azından çikolata filan çekmiyor canım ki çok öenmli bir şey bu benim için :))))
kızlar ben geldımmmm...
tabı dıyet bozuk bır sekılde geldım:)))
amaaa yarın bomba gıbı bır sekılde devam edıyorum...
pılates topumuda getırdım, ebrunun selulıt savr dvdsını ındırdım hergun 68 dk onu yapcam 21 gunde selulıtlere eldevaymıs:))
veee aksamları yuruyusumuzun temposunu arttırarak devammmm....
cok enerjık dondum sanırım.
cuma aksamı nısanlımın yanına gıtmek ıcın yola cıkacagım gecen sefer 5 gunde 2 cm ıncelmıstım sımdıde aynı 5 gunde 2 cm ıncelmem lazım..pılatesım yuruyusum ve dıyetım sayesınde basaracagımm:)))
ozledım sızlerı kızlarrrr
vaalla süper gidiyorsun puffi, ben de biraz makarnayla avuç içi kadrcık kırmızı et yedim :) bugün de böyle bitti valla :) darısı yeni haftanın başına :) şimdi yeşil çaya hücuum :)) kolay gelsin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?