- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
ya canım valla benim de kullanasım var ama doktora gitmek lazım onu kullanmadan önce.sen aynı şeyi kullandığından hep sorun yok da, ben ilk defa kullanacağım ve avrupada olduğumdan da doktora gitmek de çok zor, verdiği ilacı bile bilemeyeceğim :))) artık allaha emanet inşallah gecikir diye umarak devam edicem yani :)
valla kızlar ben de hafiflemiş hissediyorum kendimi ama tartılamadım bir türlü. işthım da kesildi hatta iyi oldu :)))) türk yemeklerini çok fena özledim amagelince kendimi kaybetmemem lazım kızlar
kızlar bende bugün kahvaltıda müsli yedim.iki gündür çok iyiyim. dün akşam yemeğinde sadece cacık yedim. bugünde yağsız makarna çok az ton balığı ve 2 dilim kepek ekmeğii. baya sıkılaştım kızlar hafifledim resmen sanki yaaa :)
shpsy cim bende tatilde adet olucam ama ben kullanıcam geciktirici. çünkü benim uzun sürüyor ben her tatilde kullanıyorum. benim zaten düzensiz olduğu için benm için sıkıntı yok yanii
ay puffi hakikaten bir iskender yenir yaniii o kadarına izin verirsiniz di mi :)))) ya da br adana olsun, bir şiş olsun yenir yani :) valla özledim çok ya.
geciktirmek için bitkisel bir şey var mıdır bilmiyorum; ama tamponu da herkes kullanamayabiliyor sanırım canım. ben zaten denize filan girmeyeceğim, aslında tatil dediğime bakma yine iş için geliyorum; ama daha rahat hareket etsem süper olurdu yani.
şimdi Belçika'dayım canım. buradan bir şeyler istersen gelirken getiririm İstanbul'a :)) kargoya verdim mi bir günde elinde olur :)))
oyy canım çok sağol :))) hakikaten artık hedefimize ulaşalım, bir de tartı olsa, ulaşıp ulaşmadığımı da bilsem, çok iyi olacak; ama biliyorum ki daha değil :)))
canım bu arada sodanın da bir yararı var mıymış, yeşil çay bende de tamam; ama soda filan içmiyorum ben hiç, onun yerine soda tadında su içiyorum((
bu sabah 3 dilim ekmek, minik peynir, 4 tane zeytin yedim, ara öğünde elma, 3 tahıllı (bugün diyet yiyemedim, canım çekti :)), bir kahvenin yarısını içtim (sütlüydü). öğlen yine müsli yedim diet yoğurtla birlikte. onun dışında birkaç kuru kayısı, altın çilek yedim. akşam yemeğinde sebze yedim bir de yine. ben sık ama az yiyorum kızlar. aslında çok az yiyorum da denemez; ama kendimi aç hissettiğim an ağzıma bir şeyler atıyorum sonra yediğimi depolamasın diye, belki de ondan az kilo veriyorum. ama çok garip bir şey var, her yerden okuyorum, diyorlar ki günlük kalori ihtiyacından 500 azaltsan bile kilo verirsin. ben uzun zamandır 1000 kalori azaltmışım hem de, tamam arada bozduğum da oluyor; ama 2100 kalori ihtiyaç gösteriyor, ben 1100 civarında alıyorum, çok değişiklik yok gibi :) nedir bu böyle yahuuu :))
valla çok yavaş veriyor olmamız iyi bir şey tabi; ama eskiye göre inanılmaz azaltttım yemeği. dedikleri gibi olsaydı çoktan bi on kg vermiştim yani :) ben kaç olduğumu bile bilmiyorum zaten :)) burada boy aynam bile yokz aten hiçbir şey anlayamıyorum; ama elimden geldiği kadar yapıyorum bakalım istanbulda anlayacağım ne olup bittiğini. metabolizmam aslında yavaş da değil bence çok sık tuvalete gidiyorum suyla hep dengeliyorum ama olmayınca olmayabiliyor demek :) gerçi kilomu görmeden konuşmak da istemiyorum aman bilemedim :) sen bence okula yine bir şeyler al yanına aralarda yersin.
kızlar nerelerdesiniz.. ben aynen devam :) bugün aynada azıcık baktım kendime, evet ya var sanki bir performans tutturşmuşum yani :)) bugün günlük şeylere ek olarak canım çok çekti, iki dilim kek yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?