Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

kızlar bende bugün kahvaltıda müsli yedim.iki gündür çok iyiyim. dün akşam yemeğinde sadece cacık yedim. bugünde yağsız makarna çok az ton balığı ve 2 dilim kepek ekmeğii. baya sıkılaştım kızlar hafifledim resmen sanki yaaa :)
shpsy cim bende tatilde adet olucam ama ben kullanıcam geciktirici. çünkü benim uzun sürüyor ben her tatilde kullanıyorum. benim zaten düzensiz olduğu için benm için sıkıntı yok yanii

ya canım valla benim de kullanasım var ama doktora gitmek lazım onu kullanmadan önce.sen aynı şeyi kullandığından hep sorun yok da, ben ilk defa kullanacağım ve avrupada olduğumdan da doktora gitmek de çok zor, verdiği ilacı bile bilemeyeceğim :))) artık allaha emanet inşallah gecikir diye umarak devam edicem yani :)

valla kızlar ben de hafiflemiş hissediyorum kendimi ama tartılamadım bir türlü. işthım da kesildi hatta iyi oldu :)))) türk yemeklerini çok fena özledim ama gelince kendimi kaybetmemem lazım kızlar

geciktirmek için bitkisel bişeler varmıdır acaba :) tampon diye bi olay var canım ama nasıl oluyo bimiyorum sadece duymuştum geciktirici değilde başka bi sistem bu
türkiye ye gelincede bi iskender yenir ama dimi canım :) sonra yine devam edersin rejime :)
şuan hangi ülkedesin tatlımm

ay puffi hakikaten bir iskender yenir yaniii o kadarına izin verirsiniz di mi :)))) ya da br adana olsun, bir şiş olsun yenir yani :) valla özledim çok ya.
geciktirmek için bitkisel bir şey var mıdır bilmiyorum; ama tamponu da herkes kullanamayabiliyor sanırım canım. ben zaten denize filan girmeyeceğim, aslında tatil dediğime bakma yine iş için geliyorum; ama daha rahat hareket etsem süper olurdu yani.
şimdi Belçika'dayım canım. buradan bir şeyler istersen gelirken getiririm İstanbul'a :)) kargoya verdim mi bir günde elinde olur :)))

makarna yiceksen öğlen ye ve asla ama asla yanında ekmek yeme bence

kaç kilosun civciv, hedef kilon ne? ne kadardır deniyorsun bir de o da önemli. olur canım ya sen de verirsin istediğin kadar, sağlıklı beslen, azıcık da hareket, yeter zaten.

iskendere izin veririm tabi canımmm :) o kadar yoldan gelipte bi iskender yememek olmaz yanii :) ben ağrı kesici falan içince hep geckiyorum yada kesiliyo :)

ahh canımm benimm teşekkürler. canının sağlığını isterim başkada bişe istemem :) çok sağoll :) bide bi an önce hedefimize ulaşalımm o kadar :)

bu sabah okula giderken bir tas çorba içtimm. öğlen yağsız kepekli tost akşamda yarım tabak taze fasülye ve cacık yedimmm kızlar. 3 gündür çok iyiym. her gün sodamı yeşil çayımı içiyorum ayrıca 2 3 litre su içiyorumm. sporumu yapıyoruum. hafifledim valla :) sen neler yedin bugün shapsy cim :)

oyy canım çok sağol :))) hakikaten artık hedefimize ulaşalım, bir de tartı olsa, ulaşıp ulaşmadığımı da bilsem, çok iyi olacak; ama biliyorum ki daha değil :)))
canım bu arada sodanın da bir yararı var mıymış, yeşil çay bende de tamam; ama soda filan içmiyorum ben hiç, onun yerine soda tadında su içiyorum ((
bu sabah 3 dilim ekmek, minik peynir, 4 tane zeytin yedim, ara öğünde elma, 3 tahıllı (bugün diyet yiyemedim, canım çekti :)), bir kahvenin yarısını içtim (sütlüydü). öğlen yine müsli yedim diet yoğurtla birlikte. onun dışında birkaç kuru kayısı, altın çilek yedim. akşam yemeğinde sebze yedim bir de yine. ben sık ama az yiyorum kızlar. aslında çok az yiyorum da denemez; ama kendimi aç hissettiğim an ağzıma bir şeyler atıyorum sonra yediğimi depolamasın diye, belki de ondan az kilo veriyorum. ama çok garip bir şey var, her yerden okuyorum, diyorlar ki günlük kalori ihtiyacından 500 azaltsan bile kilo verirsin. ben uzun zamandır 1000 kalori azaltmışım hem de, tamam arada bozduğum da oluyor; ama 2100 kalori ihtiyaç gösteriyor, ben 1100 civarında alıyorum, çok değişiklik yok gibi :) nedir bu böyle yahuuu :))

sodanın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum canım ama geçen gün gazetede okumuştum ender saraç ın yazısında 1 2 tane için günde diyodu. benimde kilo vermem durdu gerçekten az yememe rağmen 55 te kaldım acaba yanlış bişey yapıp metabolizmamımı yavaşlattım diyorum :) biraz önce form çayımdan içtim. ilerleyen saatlerde yeşil çay içicem. ben gündüz okulda olduğumdan ara öğünlere çok dikkat edemiyorum yaa. ama 3 öğün kesin yiyorum yanii

valla çok yavaş veriyor olmamız iyi bir şey tabi; ama eskiye göre inanılmaz azaltttım yemeği. dedikleri gibi olsaydı çoktan bi on kg vermiştim yani :) ben kaç olduğumu bile bilmiyorum zaten :)) burada boy aynam bile yokz aten hiçbir şey anlayamıyorum; ama elimden geldiği kadar yapıyorum bakalım istanbulda anlayacağım ne olup bittiğini. metabolizmam aslında yavaş da değil bence çok sık tuvalete gidiyorum suyla hep dengeliyorum ama olmayınca olmayabiliyor demek :) gerçi kilomu görmeden konuşmak da istemiyorum aman bilemedim :) sen bence okula yine bir şeyler al yanına aralarda yersin.

ceplerime fındık ceviz falan doldurucam okula giderken canımm :) okuldada mısırlı eti form alırım. bu sabah azcık kepek ekmeğiyle peynir yedimmm 1 bardak yeşil çayy sonra 2 saat yürüdüm. 3 buçuk gibi eve geldim azcık taze fasülye ile 2 dilim kepek ekmeği yedim 1 kase bol kırmızı biberli cacııık sora bol bol su içtim ve yine yeşil çayy. birazdanda akşam yemeğinde bikaç tane ızgara köfte yicem. kızartma yapalım dedi ablam dedim bana yasak ızgara yapalımm bugün yine tartıldım hala 55 im haftaya tatile gidicem olmazkii böylee

valla süpersin puffii. bence sen tatile gidene kadar 1 kg daha verirsin belki tatil için hemen yetişmez ama sonrasında vücut bu metabolizmaya alıştığından çabucak veririz diye düşünüyorum :)) çünkü aç kalmıyoruz sonuçta sağlıklı besleniyoruz. ızgara köfte iyiymiş valla, afiyet olsun canım :)
ben de bu sabah yine müsli yedim. öğlen iki dilim ekmek, biraz peynir, öğün aralarında hep meyve, yarım da diet bisküvi yedim. akşam yemeğimi şimdi hazırlicam makarna, üstüne birazcık peynir (buraya özgü) :))) ymesem olmaz şimdi buraya gelmişken di mi :)

selam ..
kıslar yanlış yere konu açmışsınız ..
burası diyet listeleri bölümü.diyet yazılır ve sayfa kilitlenir .DİYE BİLİYORUM ..
DİEYT DENEYİMLERİ BÖLÜMÜNDE DAHA ÇOK KATILIMCINIZ OLUR .

Son düzenleme:
kızlar ben geldım gıremıyorum sureklı nete. bı haftadır falan dıyetım bozuk malesef ve gaza gelıp baslayamadım tekrar ama yedıklerıme dıkkat edıyorum az az her seyden yıyorum.
ebru sallının selulıt savar dvd sını ındırdım ona basladım ıkı gun once bırde yuruyusume devam edıyorum. bır bucuk cm daha ıncelmısım:)))

ayşecim hoşgeldiin :))
valla 1,5 cm süpermiş, hadi bakalım çok iyi gidiyorsun sen deee :)
ben her gün aynı şeyleri yiyorum hemen hemen, akşam yemeğimi değiştiriyorum sadece; ama ben uzun zamandır bir değişiklik hissetmiyorum valla kendimde bu akşam da patates yiyeceğim haşlanmış, biraz da yoğurt yerim. valla umarım kilo vermişimdir yani :) yokSA idealim buymuş deyip bırakacağım, iki ay daha böyle devam edeyim bakalım :)))

kızlar nerelerdesiniz.. ben aynen devam :) bugün aynada azıcık baktım kendime, evet ya var sanki bir performans tutturşmuşum yani :)) bugün günlük şeylere ek olarak canım çok çekti, iki dilim kek yedim :)

kızlar nerelerdesiniz.. ben aynen devam :) bugün aynada azıcık baktım kendime, evet ya var sanki bir performans tutturşmuşum yani :)) bugün günlük şeylere ek olarak canım çok çekti, iki dilim kek yedim :)

ıncelmezmısın canım ya sen hıc bozmadan devam edıyorsun ben dıyetı bozdum az yemeye calısıyorum ama abur cuburada basladım malesef. ama pılates ve yuruyusu bırakmak yok ınceldım gercekten. bugun yururken ara ara kostum, spor aletlerınde sporumu yaptım gecede pılatesımı yapcam. dıyet ısı sarmadı benı ya hep bı gergınlık ustumde boyle daha ıyı cıkolatamıda yıcem pılatesımıde yapcam ama tabı az yemeye dıkkat edıyorum onceden 1 paket yıyorsam sımdı yarım yıyorum bıraz daha zaman sonra ceyrek yapcam. 20 gunde 3 bucuk cm ınceldım cok degıl tabı ama dıyetı bozdugumu dusunursek bırde pılatesı duzenlı yapmaya 3 gun once basladım. ben cok yemek yemıyorum ama abur cubur mahvedıyor benı ya, cok canım cektıgınde kuruyemıs yıyorum. bakalım ne olacak. p.tesı tartılmaya calsıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…