Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

haşlanmış makarnanın çok azmış zaten kalorisi kızlar. bence korkmadan yiyebiliriz en azındn onu :)
tartı bulamıyorum canım ya, yurtdışındayım da, herkesn evinde heralde ne bileyim :)))

haftada bı tane olabılır sanırım:))

yagsız yedım canım makarnayı, haslarken yapısmasın dıye ıkı damla zeytınyagı damlattım , sonra yıkadım suzdum oyle yedım 3,4 kasık kadar. yanındada 3 kasık yogurt yedım. az oncede form lımonlu bıskuvı yedım 3,4 tane

oh oh çok iyiyiz bugün kızlar 45 dk bisikletle çalıştım 100 kalori yaktım. birazdan havuç yada salatalık falan yicem ağzım boş durmasın ağa örün niyetine
shapysy canım bugün adetim bitti bide o içtiğim tuvalete çkaran çayında faydası oldu sanırım 2 cm incelmemde. o çayıda sürekli içmiyorum ama çünkü aniden geliyo yani hemen tuvalete gitmem gerekiyo okulda böyle bi durum yaşamak istemediğim için evde olacağım zaman içiyorum pilatese fazla zaman ayıramıyorum bu aralar. geceleri yatmadan 15 dk falan bacak çalışıyorum. mekikde çekicem artık. bide kızlar ben 2 yada 3 sene önce holihop mu ne varya hani belde çevrilen halka onunla belimi müthiş derecede inceltmiştim. nereye koyduğumu hatırlamıyorum ama onu bulup devam edicem yapmaya

ufacık bı seyler alabıldıgımız kalorıyı 45 dk sporla anca yakıyoruz ya(
bende bugun yuruyuse cıkmadım hava yagmurluydu sımdı durdu ama baslar falan. bende pılates lastıgımle bacak hareketlerı yaptım lasıtıg baglayıp dızıme gecırdım acma hareketı yaptım, bıde bacaklarımın arkasını esnettım.
aksamda selulıt hareketını yapcamda onu topsuz yerde yapınca belımı agrıtıyorum topumda annemlerın evınde. yastk koyayım karnımın altına.
az oncede aksam yemegımı yedım sebze salata yogurt yemem gerekıyordu ama ben yogurt ve yarım dılım otlu pıde yedım:))

bol bol da su ıctım 3 lıtreyı buldum gene, daha ıcerım yatana kadar 4 lt olur. su cımekten kılo alır mıyım acaba?

canım yaa bende çok su içiyorum gün içinde gecede tuvalete gitmekten uyuyamıyorum bi zararı olcağnı sanmıyorum. selülit hareketini nasıl yaptığını anlatırmısın canım yaa

canım yaa bende çok su içiyorum gün içinde gecede tuvalete gitmekten uyuyamıyorum bi zararı olcağnı sanmıyorum. selülit hareketini nasıl yaptığını anlatırmısın canım yaa

yuzustu yatıyorsun, karnın yere yapıstırıyorsun ve pubık denen yerı yanı karnının alt kısmınıda yere yapıstırıyosun, kalcanı sıkıyosun, ayak topuklarını bırbırıne yapıstırıyorsun, kurbaga gıbı yanı, ayaklarını bırbırınden ayırmadan yukarı yukarı yapıyorsun ama kalcanı sıkman lazım, belıne yuk bındırmeden sadece kalcana yuklenmelısın, yoksa belın agrıyor. kalcanın yandıgını hıssedıyorsan dogru yapıyorsun demektır. ebru sallının bı vıdeolarınındada vardır sıtesınden bulabılırsın canım

sağol canımmm anladım nasıl olacağını. bu gece yapıcam

sağol canımmm anladım nasıl olacağını. bu gece yapıcam

yap bakalım, etkısı oluyor gercekten. pılates topunda yapınca daha ıyı oluyor belın agrımıyor. baska hareketlerde yapabılyon topla, en ıyısı hafta sonu eve gıdıp topumu alayım ya. bende az sonra lıght ıkısı bır arada ıceyım dıyorum 35kalorı yanındada stıck cıkolatadan yıyeyım bı tane oda 55 kalorı 90 kalorı almıs olcam, eee 9 da sut ıle muz da yeyom 150 kalorıde onlar. ohoooo cok kalorı almıs olcam ya ((
sut ıcmem bende ya bugun ıkı kase yogurt yedım zaten

kızlar su içmekten kilo almazsınız, aksine su böbreklere çok yardımcı ama belirli bi sayının üstüne de çıkmayın bence. yine de canınız istiyorsa zaten içmeniz gerekiyordur :)))
ben günde 2nin üstünü geçemiyorum hiç. burada sular da güzel değil zaten, şişe şişe marketten eve taşımak da çok zor geliyor :)
ben de akşam yemeğinde ıspanak yedim. bugün de evi toparladım, temizlik yaptım onun dışında da hiç egzersiz filan yapmadım valla. hava da bir garip hiçbir şey istemedi canım :)

ben arada mezdeke açıp oynuyorum

bu konuyu bulduğum iyi oldu. ben de sizinle aşağı yukarı aynı durumdayım, 1.58 boy, 60 kilo. bi 6-7 kilo versem dünyalar benim olcak. hep beraber yapalım bişiler madem takipteyim

bu konuyu bulduğum iyi oldu. ben de sizinle aşağı yukarı aynı durumdayım, 1.58 boy, 60 kilo. bi 6-7 kilo versem dünyalar benim olcak. hep beraber yapalım bişiler madem takipteyim

hoşgeldn aramıza canımm. ben 59 kiloydum şuan 54 55 kilo arasında gidip geliyorum. spor çok önemli. yediklerimizede dikkat etmemiz lazım. ben 45 dakikalık bisklet çalışmasıyla 100 kalori harcıyorum. bir adet çokonat 181 kalori çikolatayı şekeri hamur işini terkettik canmm. birde ara öğünlere özen gösteriyoruz.

ben bi ara callanetics yaparak güzel şekillenmiştim fakat sonra bırakmıştım. ben de ona başlıyım bari.
peki akşam en son kaçta yemek yiyosunuz?

ben bi ara callanetics yaparak güzel şekillenmiştim fakat sonra bırakmıştım. ben de ona başlıyım bari.
peki akşam en son kaçta yemek yiyosunuz?

canım ben akşam yemeğini saat 5 yada en geç 6 da yiyorum. yatana yakın bir bardak süt içiyorum veya salatalık yiyorum.
callanetics i bende merak ediyorum çok iyi diyolar araştırıcam.

hoşgeldin canım. biz baya uğraşıyoruz üç kafadar bu işle, sen de katıldın, şimdi daha da sıkı takip ederiz :))) ben akşam yemeğimi 6-7 gibi yiyorum; çünkü ancak o zaman geliyorum ben de eve.
onun dışında 8-9 gibi minik bir şeyler atıştırıyorum; ama günlük kalori sınırları içerisinde kalarak tabi. benim bazen yıktığım da oluyor diyetimi; çünkü geziye filan gidiyorum, bütün gün ayakta, insan acıkıyor ( sporu da yapabildiğim kadar yapıyorum ama... olacak inşallah olacak :)

kızlar bu arada günde 2 fincan yeşil çayın da hem iştah kestiğini hem de antioksidan etkisi yarattığını okudum bugün de. için gitsin :)))

ooo hosgeldın canım aramıza. ben yokken nelerde konusulmus bakıyorumda:)))

ben su ısını baya abartıyorum sanırım 3lıtre yeterlı olacak. su an cok acık ama yemıyorum tabıkı, ben 5te aksam yemegını yıyorum 6da da yuruyuse cıkıyorum 9 bucuk gıbı sut ve yarım muz yıyorum ya da baska meyve, ama bugun sut ve meyve yerıne sekersız cay ve form bıskuvı yedım. yarın hava guzel olursa cıkıp tartılcam alısverıs merkezıne gıdıp.

hepınıze ıyı geceler kızlar, yarın gorusuruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…