- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
puffiness 2 cm mükemmel bi rakaaam :) çok sevindim senin adına canım :)
ayşecim sen de o abur cuburları tez elden uzaklaştır bence çoluk çocuğa dağıtya da sakla bir yere her hafta bir tane kendini ödüllendir :)))
makarnayı yağsız ye bari canımsüzdükten sonra direk ye ben bazen öyle yapıyorum. sonuçta gerçi yine hamur ama yağ yemeyelim en azından kahvaltıda ben yarım yumurtayla 1 tabak mercimek çorbası içtim 2 dilinde küçücük kepek ekmeği. ara öğün bikaç ceviz yedim. şimdi biraz bisiklet çalışcam
oh oh çok iyiyiz bugün kızlar45 dk bisikletle çalıştım 100 kalori yaktım. birazdan havuç yada salatalık falan yicem ağzım boş durmasın ağa örün niyetine
shapysy canım bugün adetim bitti bide o içtiğim tuvalete çkaran çayında faydası oldu sanırım 2 cm incelmemde. o çayıda sürekli içmiyorum ama çünkü aniden geliyo yani hemen tuvalete gitmem gerekiyo okulda böyle bi durum yaşamak istemediğim için evde olacağım zaman içiyorumpilatese fazla zaman ayıramıyorum bu aralar. geceleri yatmadan 15 dk falan bacak çalışıyorum. mekikde çekicem artık. bide kızlar ben 2 yada 3 sene önce holihop mu ne varya hani belde çevrilen halka onunla belimi müthiş derecede inceltmiştim. nereye koyduğumu hatırlamıyorum ama onu bulup devam edicem yapmaya
ufacık bı seyler alabıldıgımız kalorıyı 45 dk sporla anca yakıyoruz ya(
bende bugun yuruyuse cıkmadım hava yagmurluydu sımdı durdu ama baslar falan. bende pılates lastıgımle bacak hareketlerı yaptım lasıtıg baglayıp dızıme gecırdım acma hareketı yaptım, bıde bacaklarımın arkasını esnettım.
aksamda selulıt hareketını yapcamda onu topsuz yerde yapınca belımı agrıtıyorum topumda annemlerın evınde. yastk koyayım karnımın altına.
az oncede aksam yemegımı yedım sebze salata yogurt yemem gerekıyordu ama ben yogurt ve yarım dılım otlu pıde yedım:))
bol bol da su ıctım 3 lıtreyı buldum gene, daha ıcerım yatana kadar 4 lt olur. su cımekten kılo alır mıyım acaba?
canım yaa bende çok su içiyorum gün içinde gecede tuvalete gitmekten uyuyamıyorumbi zararı olcağnı sanmıyorum. selülit hareketini nasıl yaptığını anlatırmısın canım yaa
yuzustu yatıyorsun, karnın yere yapıstırıyorsun ve pubık denen yerı yanı karnının alt kısmınıda yere yapıstırıyosun, kalcanı sıkıyosun, ayak topuklarını bırbırıne yapıstırıyorsun, kurbaga gıbı yanı, ayaklarını bırbırınden ayırmadan yukarı yukarı yapıyorsun ama kalcanı sıkman lazım, belıne yuk bındırmeden sadece kalcana yuklenmelısın, yoksa belın agrıyor. kalcanın yandıgını hıssedıyorsan dogru yapıyorsun demektır. ebru sallının bı vıdeolarınındada vardır sıtesınden bulabılırsın canım
sağol canımmm anladım nasıl olacağını. bu gece yapıcam
kızlar su içmekten kilo almazsınız, aksine su böbreklere çok yardımcı ama belirli bi sayının üstüne de çıkmayın bence. yine de canınız istiyorsa zaten içmeniz gerekiyordur :)))
ben günde 2nin üstünü geçemiyorum hiç. burada sular da güzel değil zaten, şişe şişe marketten eve taşımak da çok zor geliyor :)
ben de akşam yemeğinde ıspanak yedim. bugün de evi toparladım, temizlik yaptım onun dışında da hiç egzersiz filan yapmadım valla. hava da bir garip hiçbir şey istemedi canım :)
bu konuyu bulduğum iyi oldu. ben de sizinle aşağı yukarı aynı durumdayım, 1.58 boy, 60 kilo. bi 6-7 kilo versem dünyalar benim olcak. hep beraber yapalım bişiler madem takipteyim
kızlar buraya formsante dergisinden aldığım kalori cetvelini ekliyorum.
Eki Görüntüle 177328 Eki Görüntüle 177331 Eki Görüntüle 177330 Eki Görüntüle 177329
hoşgeldn aramıza canımm. ben 59 kiloydum şuan 54 55 kilo arasında gidip geliyorum. spor çok önemli. yediklerimizede dikkat etmemiz lazım. ben 45 dakikalık bisklet çalışmasıyla 100 kalori harcıyorum. bir adet çokonat 181 kaloriçikolatayı şekeri hamur işini terkettik canmm. birde ara öğünlere özen gösteriyoruz.
ben bi ara callanetics yaparak güzel şekillenmiştim fakat sonra bırakmıştım. ben de ona başlıyım bari.
peki akşam en son kaçta yemek yiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?