Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

selam kızlaar. bu sabah bir dilim ekmek ile çok azcık peynir yedimm. snra okula gittim ordan kuaföre uğradım (saçıma boncuk taktırdım ) sonra eve geldim bir elma yedim. elmadan 1 saat sonra falandaa akşam yemeğim olan bir tabak nohutlu pilav yedimm. başka yicek bişi bulamadım evde üzgünüüm yemekten sonrada yarım saat pilats yaptım. ayşenin anlattığı selülit hareketinide yaptıım yeşil çayıda yarın alırım marktten söylediğin iyi oldu canımm. tadını pek sevmiyorum ama limonla falan içilir. kuru kayısıda alıcam yarın marketten. kalorisi düşük 8 kalorii ara öğün niyetine 2 3 atarım ondanda . öyle işte kızlaar.

kuru kayısı çok yararlıdır canım. hem de hazımsızlığı da giderir. yeşil çayın da yaseminlisini alabilirsin, onun tadı biraz daha katlanılabilir :) ben de aynı şeyleri yedim ama bugün dışarda çok dolandım alışveriş muhabbetine baya kalori harcamışımdır :) akşam yemeğimde de makarna var :)))

yağsız makarnadır umarım pilavı yiyince kendmi suçlu hissettim bugün valla ama seçme şansım yoktuu. yarında bizim derneğin yemeği var mecbur gitcem oof. hafif bişiler olsa baaariii. pazar günü form çayımdan içerim artıık.

selam kızlar. bende sabah aynı sekılde kahvaltımı yaptım.
azıcık beyaz peynır, 3zeytın, domates bıber bır dılım ekmek cay

sonra dısarı cıktım alısverıs yaptım bende outlete gıtmıstım bıraz sehırdısında donuste yurudum eve kadar 5,6 km var sanırım.dolasırken bı paket form bıskuvı yedım tahıllı
eve gelıncede kucucuk bı tane bıber dolması yedım azcık ekmek ve 2 kasık yogurtla
5 tede 2 tane kofte yedım salata ve yogurtla
6da yuruyuse cıktım 1bucuk saat yurudum ve spor aletlerınde spor yaptım

eve geldım dusumu aldım tarcınlı yesıl cay almıstım sımdı onu ıcıyorum.
ya kızlar bugun dısarda tartıldım 62 cıktım 15 gun once 63.9 cıkmıstım ama o kadar az yıyorum sporda var cok cok az vermısım, kıyafetlerınde etkısı var tabı. azıcık moralım bozuldu ama 2cm ınceldım dıye tesellı buldum. bıde ben alısverıste ustume hep m alırdım ama bugun m ler buyuk geldı s aldım:))
yatmaya yakın pılatesın bacak hareketlerını yapcam lastıgımle 9bucuktada sut ve muz var:))

yağsız tabi canım; ama bende göz kararı yok hiç, birazcık fazla yedim sanırım ((

canım bence vücudun sıkılaşmıştır, kilo azalması az diye düşünme, sen sağlıklı şekilde vermişsin bence, o yüzden geri almayacaksın verdiklerini, bu açıdan bak. eğer çabucak 5 kilo vermiş olsaydın, onlar yine geri alınacak kilolar dierdim yani :) bence süpersin... devam devam :)))

sagol canım benım ya:)) bende oyle dusunuyorum sonucta herkesınde dedıgı gıbı haftada 5 kılo almadımkı 5 kılo vereyım yavas vermek daha saglıklı. hep beraber devam etcez. daha var gıdecek kılolarımız benımkı bıraz daha fazla.

ayşecim bende sıkılaştığmın inceldiğimin farkındayım ama kilo vermem biraz durdu gibime geliyo. o yüzden metabolizmayı hızlı tutmaya çalışıyorum şu aralar. bugün yemeği erken yedim karnım acıktı şimdi evde kellogs k bar çikolata var. onu yemekle yememek arasında gidip geliyodum. babamı aradım nolur gelirken kuru kayısı ve light myveli yoğurt alırmısın dedimm alıcak sağolsun onu bekliyorum kayısımı yoğurdumu yiyim rahatlıyımda mekik çekerim biraaz. bi an önce incelmem lazım 5 mayısta tatile gidiyorum yaaa
çok iyi gidiyoruz kızlar yaa bayılıyorum bize maşallah
şu tarçınlı yeşil çaydan bende alıyımmm ismi hoşuma gitti. zaten yeşil çay alıcaktım tarçinlısını duyduğum iyi oldu. her markette varmı acaba

olsun canımm biraz egzersiz yaparsın. Ben şuan çok fena durumdayım bişeler yemem lazım

kızlar bu arada bugün bir arkadaşımla konuşurken, bir şey hatırlattı bana. kendisi eski ev arkadaşımdır, kilo vermek için bir sürü yol denedi ve verdi de. zencefilli sarımsaklı çay içiyordu, onun çok yararını gördüğünü söyledi, özellikle yağ yakmada. nasıl yaptığını ben de hatırlıyorum, ama burada sarımsak filan kolay bulunmadığından ben deneyemem.
şöyle yapıyor, mutlaka rastlamışsınızdır daha önce de, ama ben anlatayım yine de. benim ev arkadaşım bir günlük yapıp, soğutup içiyordu ama siz taze taze de yapabilirsiniz. taze zencefili (bulamazsanız kurusu da olurmuş) yarım litre suyun içinde 2-3 ceviz büyüklüğünde olacak şekilde kaynatın. daha sonra ezilmiş ya da dövülmüş sarımsağı ekleyin, soğuyunca bal ve limonla için. günde iki kere içseniz yetiyor, daha fazla içmeyin hatta. eğer kokudan çekiniyorsanız, tamamen soğuduktan sonra sarımsak ekleyebilirmişsiniz, o zaman çok kokmuyormuş, siz yine de teyit edin bunu ama :)

ayrıca ben de mükemmel gittiğini düşünüyorum her şeyin. 3 günlük geziye çıkıyorum, gezide bile dikkat edeceğim yediklerime. valla özleyeceğim sizi kızlar :)))) Salı gnü döneceğim, ben dönene kadar sakın bırakmayın kendinizi, kendinize iyi bakın. öpüyorum sizi çoook :)

ıyı eglenceler canım sana... bız buradayız merak etme senı:))
ben yesıl caya basladım ya bakalım spordan gelınce ıcecegım her gun. sabah aynı sekılde kahvaltımı yaptım. az oncede 1 tane cevızle 6,7 tane kuru uzum yedım.
1bucukta ogle yemegımı yıcem 2kofte salata bır dılım kızarmıs ekmek.

kellogs un cıkolatalısını degılde turuncu meyvelısını yesen cok kalorı almıs olmazsın canım. ama cıkolatalısınıda gunduz saatlerınde yıyebılırsın hem cıkolata krızını onler hemde ara ogun olur.
bende aradım ondan ama bulamadım. yarın cıkarsam dısarı bakcam gene marketlere.
tarcınlı yesıl cay ıyı gıbı yanı normal yesıl caya gore daha ıcılebılır.bne gecen sene her ogunden 20 dk once ıcıyordum 1 hafta kadar ıctım ama tadı kotu geldı ıcemedım bıraktım. bunun hos bı tadı var gıbı.

ah keşke sarımsaktan iğrenmesemde yapabilsem o çaydan ama. daha öncede bahsetmiştim kızlar ben çok yiyecek seçiyorum. soğanın sarmsağın daha tadını bilmem ve çok iğrenirim. çok kötü bişey gerçekten
sana güveniyorum canımm bırakmayacaksın diyeti aslında ben yağtğmz şeyin diyet değilde sağlıklı beslenme olduğunu düşünüyorum yanii sana hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler canımm.öptümm

ay çikolata demişim ama çikolata değil tatlım kayısılı bişey daha önce yemiştim tadı hiç güzel değildi mecburiyetten yemeyi düşündüm ama yemedim babam activia yoğurt almış gelirken üstünde mısır gevreği ve çilek parçacıkları vardı (nesfit in kırmızı meyveli gevreğinden) ve tadı çok güzeldi. 193 kaloriydi galiba ama her neyseee bu sabah kalktım 2 tane kuru kayısı yedim kahvaltıdan önce. kahvaltıda sadece bir yumurtanın azcığının sarısına kepek ekmeği bandım birazda peynir yedim. tabiki doymadım ve kahvaltımı 3 salatalık ve 1 bardak yaseminli yeşil çayla tamamladım ( tarçınlı yoktu markette shapsy yaseminli yeşil çayın kötü tadını bastırıyo biraz demişti o yüzden ondan aldım ama elmalıdada aklım kaldı bidahakine ondan alıcam. öğle yemeğinde azcık zeytinyağlı taze fasülye yicem birazdan. öylee işteee.

ben bugun dıyetı bozdum ogleden sonra(
ama soyle dusundum sureklı dıyet yaaprken kendımı motıve edemıyorum. cumartesı ya da pazar haftada bır gun dıyetı bo0zacagım. o sayede butun hafta ctesıye az kaldı o zaman yerım falan dıyerek kendımı kontrol edebılıırm. bugun baya bozdum az oncede kahve ıle bıtter cıkolata yedım(
ama yarın gene spor ve dıyetlı bır haftaya baslayacagım

olsun canım haftada bir ödüllendir kendini. motivasyon açısından iyi olur. Baya iyi gidiyoruz sporumuz yediklerimiz düzenli yani 1 güncükten bişey olmaz. biz dün bi yere davetliydik orda akşam yemeği yiyemedim sevdiğim yemek yoktu. sadece 1 profiterolün topunu değilde çikolatalı kısımlarını yedim. sonrada eve gelinde 1 elma yedim.he bide dün öğle yemeğinde yarım tabak zeytinyağlı taze fasülye yedim. bugünde daha kahvaltı yapmadım. kalkınca bir kuru kayısı yedim yarım litrede su içtim. kahvaltıdada kızarmış kepek ekmeğiyle peynir salatalık falan yicem bide yeşil çay içicem

evet dun bozdum ama bugun deam gene. ctesılerı bozma gunu olacak benım ıcın.
bende sabah aynı kahvaltımı yaptım, arada 6,7 kuru uzumle 1tane cevız yedım
az oncede ogle yemegımı yedım 2kofte ıkı kasık yogurt yarım dılım ekmek.
suyu az ıctım bugun, bırazdan gıdıp 3 buyuk bardak su ıcecegım:))
aksam yemegınde tarhana corbası var kucuk bır kase corba ıcerım. hava yagmurlu gıbı ama yagmazsa 6da yuruyuse cıkarım.

süpersin canımm bende öğle yemeğinde tavuklu sandviç yapcam kendime. akşam yemeğndede ıspanak yicemm

süpersin canımm bende öğle yemeğinde tavuklu sandviç yapcam kendime. akşam yemeğndede ıspanak yicemm

4te cıktım bugun yuruyuse, gelınce aılecek yemek yıyelım dedık, gene ıkı kofte bı dılım ekmek roka ve salaka yedım... az sonra sacımı boyayacagım sonrada yesıl cay ıcerım

4te cıktım bugun yuruyuse, gelınce aılecek yemek yıyelım dedık, gene ıkı kofte bı dılım ekmek roka ve salaka yedım... az sonra sacımı boyayacagım sonrada yesıl cay ıcerım

tatlımmm ben akşam yemeğinde çok az fırın mantı yedim ondan sonrada 2 dilim kepek ekmeğiyle ıspanak yedimmm. biraz öncede yeşil çay içtimm. 10 dk ip atladım. 50 mekik çektim. valla bende saçımı boyıcamda vakit bulamıyorum bu aralar

supersın canım ya valla baya ıyı spor yapmıssın bugun. bende sacımı boyadım cok kotu oldu sonra sınırle cıktım koyu kahve boya aldım. oradan yuruyus yoluna gectım, bıraz yurudum spor aletlerınde spor yaptım. 2 saat kadar dısarda vakıt gecırıp eve geldım. aksam kardesımle dısarı cıktık dondurma yedım:)
yarın daha sıkı spor yapcam sabah temızlık var, ogleden sonra pılates yaparım aksamustude yuruyuse cıkarım. haftasonu yedıklerımı bıraz bosluyorum ama hafta ıcı sıkmaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…