- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
kuru kayısı çok yararlıdır canım. hem de hazımsızlığı da giderir. yeşil çayın da yaseminlisini alabilirsin, onun tadı biraz daha katlanılabilir :) ben de aynı şeyleri yedim ama bugün dışarda çok dolandım alışveriş muhabbetine baya kalori harcamışımdır :) akşam yemeğimde de makarna var :)))
yağsız tabi canım; ama bende göz kararı yok hiç, birazcık fazla yedim sanırım((
canım bence vücudun sıkılaşmıştır, kilo azalması az diye düşünme, sen sağlıklı şekilde vermişsin bence, o yüzden geri almayacaksın verdiklerini, bu açıdan bak. eğer çabucak 5 kilo vermiş olsaydın, onlar yine geri alınacak kilolar dierdim yani :) bence süpersin... devam devam :)))
yağsız tabi canım; ama bende göz kararı yok hiç, birazcık fazla yedim sanırım((
canım bence vücudun sıkılaşmıştır, kilo azalması az diye düşünme, sen sağlıklı şekilde vermişsin bence, o yüzden geri almayacaksın verdiklerini, bu açıdan bak. eğer çabucak 5 kilo vermiş olsaydın, onlar yine geri alınacak kilolar dierdim yani :) bence süpersin... devam devam :)))
kızlar bu arada bugün bir arkadaşımla konuşurken, bir şey hatırlattı bana. kendisi eski ev arkadaşımdır, kilo vermek için bir sürü yol denedi ve verdi de. zencefilli sarımsaklı çay içiyordu, onun çok yararını gördüğünü söyledi, özellikle yağ yakmada. nasıl yaptığını ben de hatırlıyorum, ama burada sarımsak filan kolay bulunmadığından ben deneyemem.
şöyle yapıyor, mutlaka rastlamışsınızdır daha önce de, ama ben anlatayım yine de. benim ev arkadaşım bir günlük yapıp, soğutup içiyordu ama siz taze taze de yapabilirsiniz. taze zencefili (bulamazsanız kurusu da olurmuş) yarım litre suyun içinde 2-3 ceviz büyüklüğünde olacak şekilde kaynatın. daha sonra ezilmiş ya da dövülmüş sarımsağı ekleyin, soğuyunca bal ve limonla için. günde iki kere içseniz yetiyor, daha fazla içmeyin hatta. eğer kokudan çekiniyorsanız, tamamen soğuduktan sonra sarımsak ekleyebilirmişsiniz, o zaman çok kokmuyormuş, siz yine de teyit edin bunu ama :)
ayrıca ben de mükemmel gittiğini düşünüyorum her şeyin. 3 günlük geziye çıkıyorum, gezide bile dikkat edeceğim yediklerime. valla özleyeceğim sizi kızlar :)))) Salı gnü döneceğim, ben dönene kadar sakın bırakmayın kendinizi, kendinize iyi bakın. öpüyorum sizi çoook :)
ayşecim bende sıkılaştığmın inceldiğimin farkındayım ama kilo vermem biraz durdu gibime geliyo. o yüzden metabolizmayı hızlı tutmaya çalışıyorum şu aralar. bugün yemeği erken yedim karnım acıktı şimdi evde kellogs k bar çikolata var. onu yemekle yememek arasında gidip geliyodum. babamı aradım nolur gelirken kuru kayısı ve light myveli yoğurt alırmısın dedimm alıcak sağolsun onu bekliyorum kayısımı yoğurdumu yiyim rahatlıyımda mekik çekerim biraaz. bi an önce incelmem lazım 5 mayısta tatile gidiyorum yaaa
çok iyi gidiyoruz kızlar yaa bayılıyorum bize maşallah
şu tarçınlı yeşil çaydan bende alıyımmm ismi hoşuma gitti. zaten yeşil çay alıcaktım tarçinlısını duyduğum iyi oldu. her markette varmı acaba
kızlar bu arada bugün bir arkadaşımla konuşurken, bir şey hatırlattı bana. kendisi eski ev arkadaşımdır, kilo vermek için bir sürü yol denedi ve verdi de. zencefilli sarımsaklı çay içiyordu, onun çok yararını gördüğünü söyledi, özellikle yağ yakmada. nasıl yaptığını ben de hatırlıyorum, ama burada sarımsak filan kolay bulunmadığından ben deneyemem.
şöyle yapıyor, mutlaka rastlamışsınızdır daha önce de, ama ben anlatayım yine de. benim ev arkadaşım bir günlük yapıp, soğutup içiyordu ama siz taze taze de yapabilirsiniz. taze zencefili (bulamazsanız kurusu da olurmuş) yarım litre suyun içinde 2-3 ceviz büyüklüğünde olacak şekilde kaynatın. daha sonra ezilmiş ya da dövülmüş sarımsağı ekleyin, soğuyunca bal ve limonla için. günde iki kere içseniz yetiyor, daha fazla içmeyin hatta. eğer kokudan çekiniyorsanız, tamamen soğuduktan sonra sarımsak ekleyebilirmişsiniz, o zaman çok kokmuyormuş, siz yine de teyit edin bunu ama :)
ayrıca ben de mükemmel gittiğini düşünüyorum her şeyin. 3 günlük geziye çıkıyorum, gezide bile dikkat edeceğim yediklerime. valla özleyeceğim sizi kızlar :)))) Salı gnü döneceğim, ben dönene kadar sakın bırakmayın kendinizi, kendinize iyi bakın. öpüyorum sizi çoook :)
kellogs un cıkolatalısını degılde turuncu meyvelısını yesen cok kalorı almıs olmazsın canım. ama cıkolatalısınıda gunduz saatlerınde yıyebılırsın hem cıkolata krızını onler hemde ara ogun olur.
bende aradım ondan ama bulamadım. yarın cıkarsam dısarı bakcam gene marketlere.
tarcınlı yesıl cay ıyı gıbı yanı normal yesıl caya gore daha ıcılebılır.bne gecen sene her ogunden 20 dk once ıcıyordum 1 hafta kadar ıctım ama tadı kotu geldı ıcemedım bıraktım. bunun hos bı tadı var gıbı.
olsun canım haftada bir ödüllendir kendini. motivasyon açısından iyi olur. Baya iyi gidiyoruz sporumuz yediklerimiz düzenli yani 1 güncükten bişey olmaz. biz dün bi yere davetliydik orda akşam yemeği yiyemedim sevdiğim yemek yoktu. sadece 1 profiterolün topunu değilde çikolatalı kısımlarını yedim. sonrada eve gelinde 1 elma yedim.he bide dün öğle yemeğinde yarım tabak zeytinyağlı taze fasülye yedim. bugünde daha kahvaltı yapmadım. kalkınca bir kuru kayısı yedim yarım litrede su içtim. kahvaltıdada kızarmış kepek ekmeğiyle peynir salatalık falan yicem bide yeşil çay içicem
evet dun bozdum ama bugun deam gene. ctesılerı bozma gunu olacak benım ıcın.
bende sabah aynı kahvaltımı yaptım, arada 6,7 kuru uzumle 1tane cevız yedım
az oncede ogle yemegımı yedım 2kofte ıkı kasık yogurt yarım dılım ekmek.
suyu az ıctım bugun, bırazdan gıdıp 3 buyuk bardak su ıcecegım:))
aksam yemegınde tarhana corbası var kucuk bır kase corba ıcerım. hava yagmurlu gıbı ama yagmazsa 6da yuruyuse cıkarım.
süpersin canımmbende öğle yemeğinde tavuklu sandviç yapcam kendime. akşam yemeğndede ıspanak yicemm
4te cıktım bugun yuruyuse, gelınce aılecek yemek yıyelım dedık, gene ıkı kofte bı dılım ekmek roka ve salaka yedım... az sonra sacımı boyayacagım sonrada yesıl cay ıcerım
tatlımmm ben akşam yemeğinde çok az fırın mantı yedim ondan sonrada 2 dilim kepek ekmeğiyle ıspanak yedimmm. biraz öncede yeşil çay içtimm. 10 dk ip atladım. 50 mekik çektim. valla bende saçımı boyıcamda vakit bulamıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?