Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

aranıza yeni katılıyorum bende bu diyet işine fena taktım.az yiyebiliyorumda saatleri tutturamıyorum.bende artık yanınızdayım

aranıza yeni katılıyorum bende bu diyet işine fena taktım.az yiyebiliyorumda saatleri tutturamıyorum.bende artık yanınızdayım

hosgeldın canım,
az yıyebılıyorsan sorun yokkı, saatlerı salla 2 saatte bı bıseyler ye, ogun atlamamaya calıs. bende bıraz ırade sorunu var haftasonları abur cubur konusudna kendımı tutamıyorum kacamak yapıyorum (
pantalonumun bırını dıyete basladıgımdan berı ılk defa bugun gıydım belı ve bacakalrı azcık genıs gıbı geldı 2 cm ıncelmıstım ondan sanırım, ama benı tatmın etmıyor bu kadar az ve yavas kılo vermem kı daha2kılo anca verdım. hevesım kırılır gıbı oluyor ama bırakmak yok hep beraber zayıflıcaz, spor yapmayada calıs canım, sanırım 2 cm ıncelmemde en buyuk etken yuruyus ve fırsat buldukca pılates yapmam.

bugun 9da kalktım temızlık yaptık anca oturdum, kahvaltı yapamadım arada bı tane popkek yıyebıldım. cok acım ya(

bırazdan ıkı tane fırında sıgara boregı yıyecegım. aksmda ıspanak azıcık ekmeksız yerım. bıraz dınleneyım pılates yapcam 6da da yuruyuse cıkacagım bugun bırazda kosu yapacagım.

hoşgeldin canımm. ara öğünleri kaçırma. birde mutlaka spor yapmanı tavsiye ederim. spor olmadan diyet pek fayda etmiyor bence. yediklerini paylaş burda bizimle

ay canım bugün biraz mecburiyetten bozdum diyeti. sabah geç kaldm okula babam bıraktı arabada yarım açma yedim. okulda bir soda içtim . ara öğünde 2 tane eti form mısır patlaklı yedim. ondan sonra öğlen babam almaya geldi arabada çok az patatesli börek yedim. şimdide 1 2 saat bisikletle çalışıcam. bide yeşil çayımı içicem. bu arada saçların nasıl oldu tatlımm

ya ben gene dıyetı bozdum bugun offf ya ıdaremı kaybettım 3 gundur (
yemın etcem yoksa bu ısı basaramayacagım , sabahları guzel baslıyorum aksamı getıremıyorum 3 gundur ya, ama soz yarın kacamak bıyetı bozmak olmayacak kesın.
specıal k almayı dusunuyorum sabah kahvaltıda ve aksam yemegınde onu yıyeyım dıyorum. sutle yemek olmasa... neyse deneyecegım .
saclarımın basına gelenı sorma canım. 4 aydır boyamıyordum 5yıl sıyah yapmıstım gecen senede 4 aylık ugrasla karamel yaptım guzel olmustu ama bana acık renk yakısmadı nısanlım ve ben dısında herkes begenıyordu. bende 4 ay once koyu kumrala boyadım bı daha boyamayacagım dedım ama sag tarafımda cok beyaz var ( sıyah boyadan dolayı beyazladı sanırım. uzadıkcada daha bellı olmaya baslıyor, bende 7.1 ıle 6 numaraları karıstırıp boyadım ama ıgrenc oldu. bende bı hısımla cıktım 3 numara koyu kahve aldım 7.1 ın kalanıyla karıstırıp boyadım sıyah gıbı oldu ohhh dedım:)

dıyetı bozdum ama yuruyusumu yaptım, yesıl cayımı ıctım. bogazımı tutamadım ama yaaa((
kendımı kontrol etmeyı nasıl basaracagım sadece c.tesı kacamak demıstım ama 3 gundur bozuyorum yaaa snappy tatıle gıttı benım dıyet bozuldu:))))

kızlarrr özledim sizi vallaaa :) ben geri geldim :) valla gezerken aklımdaydı kızlar ne yaptı ki diye. gelir gelmez size yazdım :)

hemeeen toparlıyorum sizi. öncelikle yeni arkadaşa hoşgeldin diyeyim. ayşecimm diyeti azıcık bozmuşsun; ama bir şey kaybetmezsin. bu mesajı okuduğun andan itibaren elinin gittiği tüm abur cuburları kaldır, haftada bir taneye tamam demiştik zaten senin için. çok canın isterse yine kalori hesabı yap yani oturup ye abur cuburu da; ama akşam yemeğinden ya da diğer öğünlerden eksilt. sen çok iyiydin yoksa, tekrar eski haline dönersin kesin. bak belin, kalçan incelmişti, hadi hadi devaaam :)
puffinesscim valla sende de azim devam ediyor, süpersin maşallah maşallahhh :) kalorilere dikkat edersen işi kotarırsın zaten.
ben bütün gezi boyunca çok çok zorlansam da dikkat ettim yediklerime. tatlı matlı da yedim; ama diğer öğünlerden kestim. bir kere fast food yemek zorunda kaldım 3 gün boyunca; ama patatesleri yemedim, kalori azalttım filan.. birbirimize karşı da sorumluluklarımız var artık kızlar, sağlıklı beslenme işini bozmak yok, hadi bakalım :)
öpüyorum sizi, günaydın şimdiden :)

hosgeldın hosgeldın canım:))
evet bugun topladım kendımı bozmak yok bıdaha... bende persembe anneannemlerın koyune gıdecegım oradan yazaman ama oradada dıkkat ederım yedıklerımıe ve ıp atlarım bahcede:))
ara ogun yıcem bıradan dıyet lıstesınde yagsız cıft kasarlı tost dıyor ama ben form bıskuvı yemeyı dusunuyorum.
oglen ıkı kofte bı kucuk kasede cacık yedım.
aksamda ıspanak var. dıyetı bozmak yok kılolar gıdecek. hava kapalı ama yagmur yagmazsa yuruyusede cıkacagım aksma yemekten sonra. yuruyusten gelınce yesıl cayımı ıcıyorum lımon sıkıp ıcıne, hadı aksama gorusuruz canlarım

canım o bozma olayı çok kısa bir süre içindi emin ol, bak bir günde toparladın yine valla süpersin.
ben de bozmadım bugün, sabahleyin müsli yedim, öğlen diyet bisküvi, çay içtim, aralarda birazcık ceviz yedim, akşam makarna yedim ve de elmayla günü bitirdim :) çok hareket edemedim; ama bel inceltme hareketimi yaptım yine :)))
süper gidiyoruz kızlar süperrr :)
köyde bizim yerimize de bol bol temiz hava çek, ip atla canım :)))
puffii sesin çıkmıyor napıyosun canımm :)))

evet tatlım ıyı gıdıyoruz olacak bu ıs:))
yarın gıdecegım koye , yuruyusumun yerıne 1 saat ıp atlarım :))

kızlarrrr derslerim yoğundu giremediiiim . ama diyeti bozmadım merak etmeyin. bu sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz beyaz peynir ve salatalık yedim. okulda bir soda içtim. sora öğle yemeği ton balıklı sandviç. akşam yemeğide 2 dilim kepek ekmeğiyle domates çorbası. ara öğünlerdede 2 3 tanecik çubuk krakerle mısır lı eti form yedim. her gün 1 2 fincan yeşil çay içiyorum. ve de mutlaka 1 soda. ayrıca kızlar geçen gün gazetede ender saraçın zayflama taktikleri vardı günde 3 4 bardak kaynamış su için yazıyodu. ben bazı günler sabah kahvaltısında müsli yiyorum. ama sütle karıştırsakta biraz sert oluyo ben biraz kaynamış su karıştırıp yiyorum yumuşuyo o zaman. bu arada benim göbüş gitti yok 3 gündür :) 55 kiloda kaldım ama göbüş kalmadı valla ve selülitlerde gitti kızlar. birazdan ölçerim göbüşü

puffiiii mükemmelsiiin, 3 cm gerçekten iyi yaniii :) hoşbulduk canımmm :)
valla çok güzel gidiyoruz kızlar nazar değmesin, ben hala tartılamıyorum da ölçemiyorum da ama bende de bir sıkılaşma söz konusu. hani kilo verdim mi bilmiyorum ama azıcık gitti bu bacaklarımdaki bıngıldaklar DD

bende bugun gene aynı az beyaz peynır 3 zeytın yarım domalet avuc ıcı kadar dılım bugday ekmegı sekersız cay ıle kahvaltı yaptım

arada kuru uzum yedım azıcık7,8 tane kadar

oglen gene 2 kofte yedım:)) yogurt ve yarım domates ve aynı olcude bugday ekmegı

arada 6cılek ve form bıskuvı

aksam yemek yemedım cunku kek yemıstım 2 dılım

aksamda yarım avuc kadar antep fıstıgı yedım. bugun yuruyus yapamadım gene yagmur vardı yoldan dondum evdede pılates yapamadım nevresımlerın yerını degıstırdım yazlık kıyafetlerı cıkardım falan.
yarın ben gıdıyorum kızlar. pazar aksama doncem dıye planlıyorum. dıyetı bozmayın ve benı unutmayın sakın:))

ozlıcem sızlerı sızı dusunerek dıyetımı bozmamaya dıkkat edecegım:))

ayşecim iyi kotarmışsın dünü de.. ben azıcık fazla kaçırdım dün; ama hareketle mareketle etkisini azaltmaya çalıştım :) Bugün sabah da bir haşlanmış yumurta, iki dilim kepekli ekmek, kibrit kutusu kadar dedikleri büyüklükte de peynir yedim. öğle yemeğinde iki tane peynirli sandviç yiyeceğim. daha doğrusu belirli bi saatte yemiyorum bunları ikişer saat aralarla yyiyorum. yanımda diyet bisküvi de getirdim saat 4 gibi onu da yiyeceğim. akşama da birazcık kırmızı et ve makarna yemeyi planlıyorum :))) bu arada bütün gün ayakta olduğum için az da olsa kalori harcıyorumdur diye düşünüyorum. bol suya devam, yeşil çaya devam..

canım köyde umarım iyi dinlenirsin, tadını çıkar doğal şeylerin. diyeti bozma, bizi düşün. sen bozarsan bizim de motivasyonumuz azalır bak :) bol bol ip atla, yürüyüşe filan çık. kesinlikle unutmayacağız seni, ben gezerken bile aklımdaydınız valla :))) özleriizz seniiiiii

ayşecim sana iyi yolculuklar canımm. shapsy cim ben bugün biraz fazla kaçırdım yemeği ama dün 1 simit dışında hiç bişey yiyemedim vaktim olmamıştı çünkü. o yüzden bugün böyle oldu. ama sporla kapatıcam açığı canikoom

pufficim dersler ağır heralde bu aralar kolay gelsin canım. bir tek simit mi yedin dün :O o kadar da aç kalma güzelim, daha çok depolarmış o zaman vücut.
ben de bugün kahvaltıda yine aynı şeyleri yedim. sonra vakit buldukça da kepekli ekmekten sandviç yedim, diyet bisküvi yedim, akşam da yine sebze yemeğiyle günü kapatacağım :) bu aralar 1000 kalorinin üzerine çıkıyorum genelde; ama 1200'ü de asla aşmıyorum :) çok ağır çalışıyorum canım mecburen acıkıyor karnım öyle de

kzlar ben geldım sayılır, anneannemlerden annemlere gectım. yarın döncem inşallah evime. tabı bralarda dıyet takıp edemedım fazla, ama cokta yemedım.bugun kahvaltı yaptım aynı, sonrada kuruyemıs yedım badem. yarın aksam daha detaylı yazarım. optum sımdılık sızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…