- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
aranıza yeni katılıyorum bende bu diyet işine fena taktım.az yiyebiliyorumda saatleri tutturamıyorum.bende artık yanınızdayım
aranıza yeni katılıyorum bende bu diyet işine fena taktım.az yiyebiliyorumda saatleri tutturamıyorum.bende artık yanınızdayım
bugun 9da kalktım temızlık yaptık anca oturdum, kahvaltı yapamadım arada bı tane popkek yıyebıldım. cok acım ya(
bırazdan ıkı tane fırında sıgara boregı yıyecegım. aksmda ıspanak azıcık ekmeksız yerım. bıraz dınleneyım pılates yapcam 6da da yuruyuse cıkacagım bugun bırazda kosu yapacagım.
ay canım bugün biraz mecburiyetten bozdum diyeti. sabah geç kaldm okula babam bıraktı arabada yarım açma yedim. okulda bir soda içtim . ara öğünde 2 tane eti form mısır patlaklı yedim. ondan sonra öğlen babam almaya geldi arabada çok az patatesli börek yedim. şimdide 1 2 saat bisikletle çalışıcam. bide yeşil çayımı içicem. bu arada saçların nasıl oldu tatlımm
kızlarrr özledim sizi vallaaa :) ben geri geldim :) valla gezerken aklımdaydı kızlar ne yaptı ki diye. gelir gelmez size yazdım :)
hemeeen toparlıyorum sizi. öncelikle yeni arkadaşa hoşgeldin diyeyim. ayşecimm diyeti azıcık bozmuşsun; ama bir şey kaybetmezsin. bu mesajı okuduğun andan itibaren elinin gittiği tüm abur cuburları kaldır, haftada bir taneye tamam demiştik zaten senin için. çok canın isterse yine kalori hesabı yap yani oturup ye abur cuburu da; ama akşam yemeğinden ya da diğer öğünlerden eksilt. sen çok iyiydin yoksa, tekrar eski haline dönersin kesin. bak belin, kalçan incelmişti, hadi hadi devaaam :)
puffinesscim valla sende de azim devam ediyor, süpersin maşallah maşallahhh :) kalorilere dikkat edersen işi kotarırsın zaten.
ben bütün gezi boyunca çok çok zorlansam da dikkat ettim yediklerime. tatlı matlı da yedim; ama diğer öğünlerden kestim. bir kere fast food yemek zorunda kaldım 3 gün boyunca; ama patatesleri yemedim, kalori azalttım filan.. birbirimize karşı da sorumluluklarımız var artık kızlar, sağlıklı beslenme işini bozmak yok, hadi bakalım :)
öpüyorum sizi, günaydın şimdiden :)
canım o bozma olayı çok kısa bir süre içindi emin ol, bak bir günde toparladın yine valla süpersin.
ben de bozmadım bugün, sabahleyin müsli yedim, öğlen diyet bisküvi, çay içtim, aralarda birazcık ceviz yedim, akşam makarna yedim ve de elmayla günü bitirdim :) çok hareket edemedim; ama bel inceltme hareketimi yaptım yine :)))
süper gidiyoruz kızlar süperrr :)
köyde bizim yerimize de bol bol temiz hava çek, ip atla canım :)))
puffii sesin çıkmıyor napıyosun canımm :)))
76 cm79 dum 3 cm incelmişim kızlarrr :82: çok iyiyiz yaaa. shapsy bu arada hoş geldin canımmm
pufficim dersler ağır heralde bu aralarkolay gelsin canım. bir tek simit mi yedin dün :O o kadar da aç kalma güzelim, daha çok depolarmış o zaman vücut.
ben de bugün kahvaltıda yine aynı şeyleri yedim. sonra vakit buldukça da kepekli ekmekten sandviç yedim, diyet bisküvi yedim, akşam da yine sebze yemeğiyle günü kapatacağım :) bu aralar 1000 kalorinin üzerine çıkıyorum genelde; ama 1200'ü de asla aşmıyorum :) çok ağır çalışıyorum canım mecburen acıkıyor karnım öyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?