Erkekler bağırığağıran bayanları pek hoş karşılamıyorlar.haklı olabilirsin ama usulünce söylemek lazım
Diyene bak:) öglenleyin eşimle tartıştım haklıydım ama uslubum set
Şuan soğuk rüzgarlar esiyor
Eşime karşı daha yumşak olmalıyım ama nasıl?sürekli kasıtlı kızdırıyo adamın fantazisine bak ya
Arkadaşın doğru söylüyo tartışmalar zamanla doz ayarını bozuyo
Kızlar erkek arkadaşımla tartışmıştık bana trip yapıyordu. neyse hallettik geri bende işim vardı hadi sen işine bak falan dedi. bikaç saat konuşmadık beyimiz evden çıkıyorum yazmış sadece sonra ben duştaydım geç cevap verdim. bir baktım ki bir program var orada check in yapmış sinir oldum evden çıktın madem gideceğin yere gittin şurdayım burdayım desene neden ben o programdan görüyorum dimi ama ? Bende aradım zaten sabahtan da sinirliydim biraz bağırdım ettim . Aldığım cevaplar şöyle ' bağırma ' ' saygımızı kaybetmeyelim ' ' şimdiden saygımızı tüketmeyelim evlenince daha kötü olur ' 'ee bağırma tavır yap ' 'sinirlenme gülerek düzgün şekilde söyle ' o zaman ben daha çok çıldırdım. Haksız olduğum bir yer varsa lütfen söyleyin ?
çıkıyorum yazmış ya detay verse ne vermese ne, check in de görmüşsün zaten, valla tribine bi anlam veremedim
ve evet şimdiden bunun gibi basit sebeplerden saygınızı kaybetmeyin doğru demiş
biraz kıskandın galiba
Valla garipsinizbu yüzden adama niye carladiniz ki?Her gittigi yeri rapor mu etmeli?
Su erkeklere biraz.nefes aldirin yahu.hatta memnum olun.sosyal hayati var die.yapmayin etmeyin.
Sonra ciddi bir mesele olup trip atincada tribin agirligi kalmiyor.adam dioki zaten hep tripli.
Sonra da vay efendim nerde hata ettik...
Kaliteli adammış vesselam..
Su erkeklere biraz.nefes aldirin yahu.hatta memnum olun.sosyal hayati var die.yapmayin etmeyin.
Sonra ciddi bir mesele olup trip atincada tribin agirligi kalmiyor.adam dioki zaten hep tripli.
Sonra da vay efendim nerde hata ettik...
Evlenince düzelir diye düşünme. Üstüne daha kötü olur.eğer sadece bu adama sinirlenşyorsanız yol yakınken dönmek kazım.çok tanık oldum tartışan çiftler evlenince dahada olumsuz şeyler oluyor
Ben eşimle nişanlıyken tartışırdım ama önemsemezdim
Evlenince tartışabilecrğimşz şeylerin sayısıda çogaldı:)hemen hergün bir bukaat
O pek önemsemiyor tartışıp öpüşüp barışıyoruz
Sevgimiz olmasa, bu hayat tartış tartış nereye kadar sürerdi
Şuan üzgünüm neden böyle fevriyi diye
Adam iyi dayanıyo,evet çoğan haklıyım ama sakin olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?