ayy çok sinirlendim !

Çok saçma wc de check in yapsaydı ona da trip yapardiniz heralde neden haber vermedin diye..

Evden çıkıyorum, yürüyorum, adım attım, mekana geldim, tuvalete gidiyorum, nefes alıyorum ..
Adam haklı.

Ko nuyu okurken sanki eşim ve kendimi gördüm birden:)) benimkide koç,en küçük şeyde hemen ben sinrlenirm ve o hemenbaşlar 'neden kızıyorsun,ne gerek var Ufacık birşey Yüzünden evliliğimizi ,ilişkimizi yıpratmaya ,şu Dünya'ya bir kere geliyoruz huzurlu yıllarımız olsun hep'vs der.aslında sevgilinizin bu üslubu benmde Hoşuma gitti,Hatalı olabilir ama en azından olgun biri şanslısınız

çok teşekkür ederim çok sağolun :)

peki dikkate alacağım çok teşekkür ederim :)

İyi ki erkek olmamışım, çekilmezdi bu kız milleti
Bu tartışmalar inanılmaz gereksiz, istese çıkıyorum bile demezdi. Tuvalete gitse ayrıntı mı isteyeceksin? Adam değer vermiş mesaj atmış çıkıyorum diye belki yolda planı değişcek bişey olcak ne gerek var.?

Gittigi yeri size niye haber vermek zorunda? Siz niye bukadar takibe aliyorsunuz ve bi programdan nerde oldugunu ögreniyorsunuz? Sanki 8 yasinda oglunuz, evli olsaniz dahi böylesi asiri, biraz rahat birakin su erkekleri yahu...

Bende sinirlenirdim gittigi yeri bazen soylemeyince. Ama kasmayın bu kadar

Baştan sona haksızsın.Kimse kimsenin emir eri değil.Bu gidişle bağırtı çağırtıyla sürmez bu ilişki.Kimse kaldırmaz.Herkes ne başkasının özgürlüğüne hayatına bu kadar müdahale etsin.Ne de kendine müdahale edilmesine izin versin.Kimse kimseye attığı adımın hesabını vermek zorunda değil.Bunun adı ilişki olmaz.Nezaket bir kızın en büyğk erdemidir.

Doğru söylemiş , ama insan çıldırınca tabi ne yaptığının farkına varamıyorsun. Erkeğe bişi diyeceksen cilveli işveli diyeceksin ki 1dediğini 2letmesin bacım

Bağıran insan çok itici oluyor. Kendini bile ifade etse gerçekten çok itici.
O an haklı iken bile haksız konuma düşmüş olabilir kişi.
Erkek arkadaşın bence mantıklı yaklaşmış senin psikolojine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…