Az dert vardı başımda birde bu cuk oldu 🙃

Görüşme varken yanlarındaydınız yani?
Hmm..
Valla bu konuda uydurduğunuz 3 4bahane sıralarım size eski yorumlarınızdan ama üşeniyorum :KK70:

Sadece bir öneride bulunayım. Bari söyleyin de bir oda fazla yapsınlar. Yazın çocuklsr da kalır 2 3 gün bahçedr oynar
Tamam teşekkür ederim fazla oyalanmayin isterseniz burada daha laf sokup kendinizi tatmin edeceginiz çok konu var iyi günler size

Tamam teşekkür ederim fazla oyalanmayin isterseniz burada daha laf sokup kendinizi tatmin edeceginiz çok konu var iyi günler size

İstediğim konuya yorum yaparım. Maalesef sizin yorum yapma deme hakkınız yok.
Ama haklısınız. Buraya konu açıp aldığı fikirleri hayata geçiren üyelerin konusuna gitmek, sürekli onu arayamam buna söyleyemem onu edemem diye bahane uydurup tek yaptığı beklemek olan üyeye yorum yapmaktan daha mantıklı. Sizr hak verdim ve gidiyorum

İyi günler

Ben baskinim dediğimi yapariim tavrina burunmedim neysem oyum.sanal haricinde ne yasiyorsam onu yaziyorum .netlesmeyen bir sonuç cikmayan şeyi niye burada farkli şekilde aktarayim ki..

Olayin üstüne gitmiyorum sadece ..konuyu da istediğim sonuca varma diği icin kapatilmasini istemedim.

Çünkü esimin inadini biliyorum ilk defa boyle büyük bir meselede onun karsisindayim sadece neyi nasil yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Toplu para geçti elimize senelerdir beklenen ..burası küçük bir yer ve toplu tazminat söz konusuydu herkes herkesin ne kadar alacsgini bile az buçuk biliyordu yani ...para gelmeden arsa bulduk paranin yeri belli olsun diye ..
Tamam anladim guzel birsry yapmissiniz, yatirim yapmissiniz arsa alarak ama keske bunu duyurmasaydiniz. Duyunca boyle insanlar yok piknik yok koyteynir kurma bilmem ne rahat birakmaz. Onlar bu teklifi yapmaya utanmaz, sizse kirmamak icin hayir nasil derim diye bin takla atarsiniz sonra. Buna simdi izin verirseniz basini alamazsiniz. Bastan hayir demek lazim. Belli ki esiniz bu isi beceremeyecek, hayir demesi size dusmus anlasilan.

Tamam anladim guzel birsry yapmissiniz, yatirim yapmissiniz arsa alarak ama keske bunu duyurmasaydiniz. Duyunca boyle insanlar yok piknik yok koyteynir kurma bilmem ne rahat birakmaz. Onlar bu teklifi yapmaya utanmaz, sizse kirmamak icin hayir nasil derim diye bin takla atarsiniz sonra. Buna simdi izin verirseniz basini alamazsiniz. Bastan hayir demek lazim. Belli ki esiniz bu isi beceremeyecek, hayir demesi size dusmus anlasilan.
Ben her mevzu acildiginda hayircdedim eşime karsi ...bilmemeleri mümkün değildi canim 110 bin Lira gibi bir tazminat aldik yasadigimiz yer küçük yer dediğim gibi 3 bin kişi nerdeyse tazminat aldi ve herkes paranin yerini bizim gib piara gelmeden ayarladi ...birşey aldigimizi şöylemesek bu sefer para hesabi yaparlardi ...

Benim anlatamadigim şeyler var ama meselenin bu kadar uzamasi hem eşimin hayir denemesi babasına ...hem de babasinin da bayram dolayisiyla aile içi büyük problemleri var ...

Ben ayaküstü konusmalarna şahit oldum ama aile içi meseleleri olduğu icin uzak durdum konusmalarindan.bunu da senin vesilenle söylemiş olayım.

Ben her mevzu acildiginda hayircdedim eşime karsi ...bilmemeleri mümkün değildi canim 110 bin Lira gibi bir tazminat aldik yasadigimiz yer küçük yer dediğim gibi 3 bin kişi nerdeyse tazminat aldi ve herkes paranin yerini bizim gib piara gelmeden ayarladi ...birşey aldigimizi şöylemesek bu sefer para hesabi yaparlardi ...

Benim anlatamadigim şeyler var ama meselenin bu kadar uzamasi hem eşimin hayir denemesi babasına ...hem de babasinin da bayram dolayisiyla aile içi büyük problemleri var ...

Ben ayaküstü konusmalarna şahit oldum ama aile içi meseleleri olduğu icin uzak durdum konusmalarindan.bunu da senin vesilenle söylemiş olayım.
Sizin paranizin hesabini yapmalarina musade etmemeliydiniz. Artik esiniz ve siz bir aile oldunuz. Sizin paraniz ne alirsaniz alirsiniz da satarsiniz da. Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. O parayi bankada da tutabilirdiniz, buna karismaya haklari yoktu. Buna musade eden esiniz. Sanirim bu konuda pasif kalmis. Bazilari yuzune hayır denilince anlar. Kayinpeder de boyle biri sanirim. Zaten arsiz olmasa bunu teklif edemezdi. Koyteynir orya kurulursa bir sekilde hak iddia etme gibi, benim de bu hosuma gitmezdi.

Sizin paranizin hesabini yapmalarina musade etmemeliydiniz. Artik esiniz ve siz bir aile oldunuz. Sizin paraniz ne alirsaniz alirsiniz da satarsiniz da. Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. O parayi bankada da tutabilirdiniz, buna karismaya haklari yoktu. Buna musade eden esiniz. Sanirim bu konuda pasif kalmis. Bazilari yuzune hayır denilince anlar. Kayinpeder de boyle biri sanirim. Zaten arsiz olmasa bunu teklif edemezdi. Koyteynir orya kurulursa bir sekilde hak iddia etme gibi, benim de bu hosuma gitmezdi.
Ben hep diyorim rest çekmeyi bilseydi bu gune kadar bunlari yasamazdik zaten

Esim kayinpederi gördüğü halde bisey söylemedi ...

Aradan geçen gunlerin ardından bugün kayınvalide ye geldik ..

Eşim babasının sözlerine rağmen(annenin haberi yok demişti ) annesinin yanında açtı mevzuyu babası yokken ...

Babam köye neden yerlesmekten vazgeçti bizim arsaya ev yapmak için mi dedi

Sözde kaynananin haberi yoktu (!)

Kayinvalide de olur mu öyle şey işine baksın baban dedi ...herkesin kendi hesabı var kitabı var dedi ...

Senelerdir yedi içti şimdi siizn birikimin üstüne yatmaya çalışıyor dedi ben şok :KK57:

Kayınvalide bence bize böyle konuştu laf almak için ..

Eşimde dedi ki "ben çocuklar icin aldım orayı ilerde çik diyemem size ne yapacağımız belli değil oraya "dedi ...

(Eşim bunu bizzat babasına soyleyemedigi için yaptı sanırım )

Bu arada kayınvalide de ağzından kaçırdı .."abinde haklisin anne diyor" dedi .

Yani kaynimin da haberi varmış mevzudan..

Ben eşime abinin planı bu derken eşim bana abartiyorsun diyordu bu da kanıtlanmış oldu böylece ...

Kaynanam yemez içmez biz gidince söylemiştir zaten kayinpedere ...

Zamanında kayınpeder aynı benim dediğim gibi eltimjn de dubleks evine göz dikmiş bugün onu da öğrenmiş olduk

Kayınvalide eşime sakin sakın babanın soylediklerine hiç bir zaman onay verme dedi :KK57:

Ve bana anneler günü hediyesi olarak 6 li kase almış onu verdi bugün şok üstüne şok yaşadım :KK57:

Back
X