- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Söyleyeceğim mi diyeyim ısrarcı bı sekilde bilemedim ki![]()
konuyu 9 da açmışsınız daha bir cevap vermediyseniz şimdiye kadar ölçüyü vermiştir ,babası ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyeceğim mi diyeyim ısrarcı bı sekilde bilemedim ki![]()
Tamam teşekkür ederim fazla oyalanmayin isterseniz burada daha laf sokup kendinizi tatmin edeceginiz çok konu var iyi günler sizeGörüşme varken yanlarındaydınız yani?
Hmm..
Valla bu konuda uydurduğunuz 3 4bahane sıralarım size eski yorumlarınızdan ama üşeniyorum
Sadece bir öneride bulunayım. Bari söyleyin de bir oda fazla yapsınlar. Yazın çocuklsr da kalır 2 3 gün bahçedr oynar
Tamam teşekkür ederim fazla oyalanmayin isterseniz burada daha laf sokup kendinizi tatmin edeceginiz çok konu var iyi günler size
Tamam anladim guzel birsry yapmissiniz, yatirim yapmissiniz arsa alarak ama keske bunu duyurmasaydiniz. Duyunca boyle insanlar yok piknik yok koyteynir kurma bilmem ne rahat birakmaz. Onlar bu teklifi yapmaya utanmaz, sizse kirmamak icin hayir nasil derim diye bin takla atarsiniz sonra. Buna simdi izin verirseniz basini alamazsiniz. Bastan hayir demek lazim. Belli ki esiniz bu isi beceremeyecek, hayir demesi size dusmus anlasilan.Toplu para geçti elimize senelerdir beklenen ..burası küçük bir yer ve toplu tazminat söz konusuydu herkes herkesin ne kadar alacsgini bile az buçuk biliyordu yani ...para gelmeden arsa bulduk paranin yeri belli olsun diye ..
Ben her mevzu acildiginda hayircdedim eşime karsi ...bilmemeleri mümkün değildi canim 110 bin Lira gibi bir tazminat aldik yasadigimiz yer küçük yer dediğim gibi 3 bin kişi nerdeyse tazminat aldi ve herkes paranin yerini bizim gib piara gelmeden ayarladi ...birşey aldigimizi şöylemesek bu sefer para hesabi yaparlardi ...Tamam anladim guzel birsry yapmissiniz, yatirim yapmissiniz arsa alarak ama keske bunu duyurmasaydiniz. Duyunca boyle insanlar yok piknik yok koyteynir kurma bilmem ne rahat birakmaz. Onlar bu teklifi yapmaya utanmaz, sizse kirmamak icin hayir nasil derim diye bin takla atarsiniz sonra. Buna simdi izin verirseniz basini alamazsiniz. Bastan hayir demek lazim. Belli ki esiniz bu isi beceremeyecek, hayir demesi size dusmus anlasilan.
Sizin paranizin hesabini yapmalarina musade etmemeliydiniz. Artik esiniz ve siz bir aile oldunuz. Sizin paraniz ne alirsaniz alirsiniz da satarsiniz da. Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. O parayi bankada da tutabilirdiniz, buna karismaya haklari yoktu. Buna musade eden esiniz. Sanirim bu konuda pasif kalmis. Bazilari yuzune hayır denilince anlar. Kayinpeder de boyle biri sanirim. Zaten arsiz olmasa bunu teklif edemezdi. Koyteynir orya kurulursa bir sekilde hak iddia etme gibi, benim de bu hosuma gitmezdi.Ben her mevzu acildiginda hayircdedim eşime karsi ...bilmemeleri mümkün değildi canim 110 bin Lira gibi bir tazminat aldik yasadigimiz yer küçük yer dediğim gibi 3 bin kişi nerdeyse tazminat aldi ve herkes paranin yerini bizim gib piara gelmeden ayarladi ...birşey aldigimizi şöylemesek bu sefer para hesabi yaparlardi ...
Benim anlatamadigim şeyler var ama meselenin bu kadar uzamasi hem eşimin hayir denemesi babasına ...hem de babasinin da bayram dolayisiyla aile içi büyük problemleri var ...
Ben ayaküstü konusmalarna şahit oldum ama aile içi meseleleri olduğu icin uzak durdum konusmalarindan.bunu da senin vesilenle söylemiş olayım.
Ben hep diyorim rest çekmeyi bilseydi bu gune kadar bunlari yasamazdik zatenSizin paranizin hesabini yapmalarina musade etmemeliydiniz. Artik esiniz ve siz bir aile oldunuz. Sizin paraniz ne alirsaniz alirsiniz da satarsiniz da. Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. O parayi bankada da tutabilirdiniz, buna karismaya haklari yoktu. Buna musade eden esiniz. Sanirim bu konuda pasif kalmis. Bazilari yuzune hayır denilince anlar. Kayinpeder de boyle biri sanirim. Zaten arsiz olmasa bunu teklif edemezdi. Koyteynir orya kurulursa bir sekilde hak iddia etme gibi, benim de bu hosuma gitmezdi.