Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim 1.haftam doldu bugün ,şu an 1.800 gr vermiş durumdayım.Aslında diyetlerimi 3 günden fazla uzatamazdım,zaman zaman motivasyonum düşüyor vicdan azabı çekmek istemiyorum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,hala güvenim tam değil ,ergenlik döneminden beri sürekli diyet yepıp bırakıyorum ,sadece kendim değil çevremdeki kimse bana güvenmiyor,nasıl olsa yine bırakırım ve kilo almaya devam ederim diye düşünüyorlar,motive edilmeye ihtiyacım var,,,yardım lütfen
teşekkür ederim desteğine yarışmak iyi gelebilir gerçekten ben şu an 77.2 yim sen ne durumdasın?bende istikrar sağlamaya çalışıyorum yarışmak bazen iyi geliyor istersen aramızda yarışabiliriz
gayet iyide vermişssin devam et
çok teşekkür edrim sizde çok iyisiniz hep beraber kurtulacağız inşallah bu kilolardanBence çok iyi vermişsiniz 1 haftada 1800gr 4 haftada 7200gr yapar zaten sağlıklı olanıda bu diyor uzmanlar ani kilo kaybını kimse önermiyor bence gayet başarılısınız durmak yok aynen devam edin bence
kolay gelsin canım,benim oğlum okuldan geldi yemek hazırlıyorum ona kızım uyuyor ..yürüyüş falan şimdilik hayal benim için, evde bütün gün hiç oturmuyorum ama bünyem alıştı tabi..şimdi yürüyüşe çıkıyorum hadi siz de birşeyler yapın boş oturmayın:))
benimde yaş 35 evet eğitim bilimleri ve alan sınavı
tarih bölümüm ücretli öğretmendim ama bıraktım
inş kadrolu olacam
ben de öğretmen adayıyım. 26 yaşındayım ve pes etmek üzereyim. mezun olalı 2 yıl oldu. ne güzel hala azimle devam ediyorsunuz. hem diyet hem kpss benim için çok zordu. okula 60 lu kilolarla başladım. yurt yemekleri her gün dışarda yemekler derken 72 kilo oldum. sürekli kilo alıp verdim aldım verdim bu 7 yıl boyunca.ama artık kararlıyım ama bu yaza fit olacağım ve öyle kalacağım. bu gruba beni de dahil ederseniz çok sevinirim.
teşekkür ederim desteğine yarışmak iyi gelebilir gerçekten ben şu an 77.2 yim sen ne durumdasın?
ben bugüne kadar doğru dürüst ders çalışamadım. Ama öğretmenliği yapıp sonra bırakmak zorunda kalmak çok zor bir durum .İnşallah bu sene azimle ikisinide başaracam
sende umudunu yitirme daha gençsin
çalışınca olur bu benim 7. girişim olacak.
ben üniversitedeyken 55 kilolardaydım evlenince kilo aldıım
tabiiki senide aramıza alırız
sabah nstle kellogs
öğlen kaşarlı tost çay kahve
arada küçük pi parça çikolata kaçamağım var
akşama da zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği var
dersaneden yeni geldim çok acıktım dolanıp duruyorum ne yesem diye
ben hergün birkere girebiliyorum ,fırsat olmuyor daha doğrusucanım şu an 79 kiloyum regl yeni bitti o yüzden fazla kilo veremedim
yarışalım ama daha sık online olmamız lazım yoksa birbirimizi nasıl motive edeceğiz
ben ayça kaya diyetini deneyeceğim bu hafta bakalım sonuç ne olacak
menün güzelmiş canım...ya bişey sorucam şu portakallı zeytinyağlı kerevizi nasıl yapıyorsun denemek istiyorumda..
evde kereviz var ama ben hep salatasını yapıyordum![]()
,ben yinede hergün tartılıyorum sabah 76.9 dum 300 gr daha gitti :)