Azimliyim ve kararlıyım diyorsanız birlikte zayıflamaya ne dersiniz?buradaaaa

kızlar benim 1.haftam doldu bugün ,şu an 1.800 gr vermiş durumdayım.Aslında diyetlerimi 3 günden fazla uzatamazdım,zaman zaman motivasyonum düşüyor vicdan azabı çekmek istemiyorum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi ,hala güvenim tam değil ,ergenlik döneminden beri sürekli diyet yepıp bırakıyorum ,sadece kendim değil çevremdeki kimse bana güvenmiyor,nasıl olsa yine bırakırım ve kilo almaya devam ederim diye düşünüyorlar,motive edilmeye ihtiyacım var,,,yardım lütfen

Bence çok iyi vermişsiniz 1 haftada 1800gr 4 haftada 7200gr yapar zaten sağlıklı olanıda bu diyor uzmanlar ani kilo kaybını kimse önermiyor bence gayet başarılısınız durmak yok aynen devam edin bence

Bence çok iyi vermişsiniz 1 haftada 1800gr 4 haftada 7200gr yapar zaten sağlıklı olanıda bu diyor uzmanlar ani kilo kaybını kimse önermiyor bence gayet başarılısınız durmak yok aynen devam edin bence
çok teşekkür edrim sizde çok iyisiniz hep beraber kurtulacağız inşallah bu kilolardan

şimdi yürüyüşe çıkıyorum hadi siz de birşeyler yapın boş oturmayın:))
kolay gelsin canım,benim oğlum okuldan geldi yemek hazırlıyorum ona kızım uyuyor ..yürüyüş falan şimdilik hayal benim için, evde bütün gün hiç oturmuyorum ama bünyem alıştı tabi..

sonra görüşürüz şimdi tavuk yapıcam iyi akşamlar...akşam menünüze dikkat edin ve bol su unutmayın hoşçakalın:34:

benimde yaş 35 evet eğitim bilimleri ve alan sınavı
tarih bölümüm ücretli öğretmendim ama bıraktım
inş kadrolu olacam

ben de öğretmen adayıyım. 26 yaşındayım ve pes etmek üzereyim. mezun olalı 2 yıl oldu. ne güzel hala azimle devam ediyorsunuz. hem diyet hem kpss benim için çok zordu. okula 60 lu kilolarla başladım. yurt yemekleri her gün dışarda yemekler derken 72 kilo oldum. sürekli kilo alıp verdim aldım verdim bu 7 yıl boyunca.ama artık kararlıyım ama bu yaza fit olacağım ve öyle kalacağım. bu gruba beni de dahil ederseniz çok sevinirim.

ben de öğretmen adayıyım. 26 yaşındayım ve pes etmek üzereyim. mezun olalı 2 yıl oldu. ne güzel hala azimle devam ediyorsunuz. hem diyet hem kpss benim için çok zordu. okula 60 lu kilolarla başladım. yurt yemekleri her gün dışarda yemekler derken 72 kilo oldum. sürekli kilo alıp verdim aldım verdim bu 7 yıl boyunca.ama artık kararlıyım ama bu yaza fit olacağım ve öyle kalacağım. bu gruba beni de dahil ederseniz çok sevinirim.

ben bugüne kadar doğru dürüst ders çalışamadım. Ama öğretmenliği yapıp sonra bırakmak zorunda kalmak çok zor bir durum .İnşallah bu sene azimle ikisinide başaracam
sende umudunu yitirme daha gençsin
çalışınca olur bu benim 7. girişim olacak.
ben üniversitedeyken 55 kilolardaydım evlenince kilo aldıım
tabiiki senide aramıza alırız

teşekkür ederim desteğine yarışmak iyi gelebilir gerçekten ben şu an 77.2 yim sen ne durumdasın?

canım şu an 79 kiloyum regl yeni bitti o yüzden fazla kilo veremedim
yarışalım ama daha sık online olmamız lazım yoksa birbirimizi nasıl motive edeceğiz
ben ayça kaya diyetini deneyeceğim bu hafta bakalım sonuç ne olacak

ben bugüne kadar doğru dürüst ders çalışamadım. Ama öğretmenliği yapıp sonra bırakmak zorunda kalmak çok zor bir durum .İnşallah bu sene azimle ikisinide başaracam
sende umudunu yitirme daha gençsin
çalışınca olur bu benim 7. girişim olacak.
ben üniversitedeyken 55 kilolardaydım evlenince kilo aldıım
tabiiki senide aramıza alırız

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan ve kpss lanetinden

öğlen mısır gevreği yedim
şimdide 5i bir arada çayımı içiyorum

sabah nstle kellogs
öğlen kaşarlı tost çay kahve
arada küçük pi parça çikolata kaçamağım var
akşama da zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği var
dersaneden yeni geldim çok acıktım dolanıp duruyorum ne yesem diye

Bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği bi parça peynir 2 domates 3 zeytin
arada türk kahvesi öğlen bol yeşil salata yanında yoğurt küçük bir parça tavuk az bişeyde spagetti çok canım istedide:26:
arada şekersiz nescafe su akşamada çorba ve salta yemeyi düşünüyorum
bugün yürüyüşe çıkamadım:43:

sabah nstle kellogs
öğlen kaşarlı tost çay kahve
arada küçük pi parça çikolata kaçamağım var
akşama da zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği var
dersaneden yeni geldim çok acıktım dolanıp duruyorum ne yesem diye

menün güzelmiş canım...ya bişey sorucam şu portakallı zeytinyağlı kerevizi nasıl yapıyorsun denemek istiyorumda..
evde kereviz var ama ben hep salatasını yapıyordum:40:

canım şu an 79 kiloyum regl yeni bitti o yüzden fazla kilo veremedim
yarışalım ama daha sık online olmamız lazım yoksa birbirimizi nasıl motive edeceğiz
ben ayça kaya diyetini deneyeceğim bu hafta bakalım sonuç ne olacak
ben hergün birkere girebiliyorum ,fırsat olmuyor daha doğrusu
öğlen 1 tabak bezelye .2 dilim kepek ekmeği ve ayran vardı
şu an ara menü olarak 1 paket form büsküvi ve yoğurdumu yiyorum
bnimde regl dönemim aslında ,ben yinede hergün tartılıyorum sabah 76.9 dum 300 gr daha gitti :)

menün güzelmiş canım...ya bişey sorucam şu portakallı zeytinyağlı kerevizi nasıl yapıyorsun denemek istiyorumda..
evde kereviz var ama ben hep salatasını yapıyordum:40:

isteğine göre malzemelerini azaltabilir ya da artırabilirsin benim tarifim şöyle :
bir kabın içine kerevizleri küp küp doğrayıp bir kabın içine atıyorum. üstüne bir limonun suyunu döküp iyice ovalıyorum (malum kerevizin kokusu gitsin diye) onlar öyle limonla beklerken de 2 havucu ince ,ince doğrayıp tencere atıyorum kısık ateş çok az yağ zeytinyağın varsa daha iyi olur ama yoksa da sorun değil. havuçarı 1 2 dk kavuruyorum. peşinden 4 5 tane küçük boy patatesi küp küp doğrayıp üzerine ekliyorum. o da 1 2 dk durduktan sonra üzerine kerevizleri döküyorum. üzerine de 2 orta boy portakal suyunu döküyorum. birer tutam tuz ve şeker ekleyip pişmeye bırakıyorum. eğer yemeğin suyu çok azalırsa göz kararı SICAK su ekliyoruz. isteğe göre pişmesine yakın üstüne garnitür de ekleyebilirsin..

ay inşallah tarifim açıklayıcı olmuştur.ilk defa tarif veriyorum da. sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım.
ben kereviz hiç yiyemiyordum o tadını kokusunu hiç sevmiyorum. ama böyle olunca hem kokusu olmuyo pek hem de patates havucun içinde karışıp gidiyo.
bu arada kereviz salatasının yapılışını merak ettim. acaba sen de tarifini yazar mısın ?

akşam yemeğimde
balık yeşillik ve biberiye turşusu
bugün az su içmiştim acıyı yeyince bir buçuk litreyi içtim bi anda

tartıya çıktım 2 kilo vermiş görünüyorum:56: tabii o muhtemelen ödem filandır yada az yemektendir. ama benimle birlikte diyete başlayan eşim şimdiden 3,5 kilo verdi ve gerçekten göbeği hafif gitti. şu erkeklerin hızlı kilo vermesine çok sinir oluyorum:20:

Back
X