B Kan Grubu Diyetiyle Blackseea nın diyet günlüğü

Teşekkür ederim paylaşımlarını takip ediyorum kitabı bulursam alacağım.

Ben kan grubumu bilmiyorum, A veya 0.

A'ya baktım vejeteryanmış, ben ete bayılırım, demek ki A grubu değilim.

0a baktım, buğday yasak, mısır unundan ekmek yiyin demişler. Neyse dedim bu doğru olabilir, zaten zararlı bir şey. Süt ürünü yok demişler.

Vazgeçtim. Yapılmaz bu ya çok zor.

Yine de ben çok beğendim, çok doğru gözüküyor. Yumurta hiç yiyemem, hastalanır bütün gün kusarım, yumurta yasakmış. Ete bayılırım et yiyin diyor. Yoğurdu severim bir tek o beni zorlar. Ispanak ve brokoli yiyin diyor, bayılırım.

merhabalar Koizumirisa;
bende buna çok inandım. çok doğru gelen yanları hatta benim için %95 doğru.
size bir öneride bulunmak isterimkabul ederseniz?
ben 3-4 ayda bir kan tahlili yaptırırım.alışkanlık ettim. sizde yakında yaptırmadıysanız bir sağlık kuruluşuna aç karnına gidip hem şeker-kolestrol,karaciğer değerleri,troidleriniz .hemde dr nizden istekle kan grubumuda öğrenmek istiyorum derseniz 1-2 tüple hepsini akşama yada ertesi güne hatta netten kendiniz bakarak öğrenebilirsiniz
sadece bir öneridir.sağlıklı günler dilerim

eşim A grubu,ben B.
dedem,babaannem,babam 0 grubu,annemm AB .bende bu ailede beslenirken demekki daha uyumluymuş. kilo sorunum hiç olmamıştı.evlendikten sonra hızla kilo almıştım.
çünküüü;eşimin sindidim sistemi çok hassastır.ona iyi gelen besinleri yemesi gerekirdi hep.
gerçektende kendi kan grubuna göre doğru beslenme şekliymiş bu.bende aynı şeyleri yediğim için kilo almaya başladım demekki.
yani bekar olan B ler evleneceğiniz kişi A olursa kilo sorununa d,kkat edinnn.

A grubu; vejeteryan beslenmeliymiş.kırmızı et değil kümes hayvanlarını(ızgara-fırında şeklinde)yaha bazı balık gruplarını yermiş.
soya ürünleri tamda bu grup için mişş.et-süt-peynir-vb. hepsii.soyanın olanları tüketilecekmiş.
hareket konusunda en yavaş grupmuş.
daha çok meditasyon türü işine yararmış.
bitkisel yağları,soya ürünlerini
sebzeleri,ananası tüketirse kilo verirmiş.
yağlı tohumları tüketirmiş.şam fıstığı,kaju hariç.
barbunya,lima fasulyesi,nohut obeziteyi artırırmış.
kahvaltı gevreklerini günde 1 kereden fazla tüketebilirmişsiniz.müsli hariçmiş.
tam buğday türünden uzak durun muş
patates,patlıcan,acı biber,domates,lahana yasakmış
günde 3-4 kez meyve tüketilmeliymiş.
çok faydalı çaylar;kahve,yeşilçay,kırmzı şarap diyorr

burda mesela ben zararlı dediğime alternatif faydalıları kitapta sıralıyor. yada faydalı deklerimin zararlı alternatiflerini
kabaca fikir versin bu bilgiler size

bende A grubuna göre beslenme yaptım ki doğru olduğuna şöyle inandım,gün boyu karnım sürekli acıkır bilirsiniz ara öğün yapmak zorunda kalıryordum ve çok halsiz oluyordum uzun süre açlık olduğunda,ne zaman ki kan grubu +karatay+glisemik indeksi karıştırdım (zaten hepsi çok yakın) bi sabah bi akşam yedim ama hiç açlık hissetmedim
denemenizde fayda var :)

şuan çok yoğunum .malum bayram yaklaşıyor.ev işleri
ama bugün en geç akşama kadar yazarımm

Merhaba Blackseea,kolay gelsinbunlar tatlı telaşlargaliba bende bu yazarın kıtabını alacağım:44:sanki daha ayrıntılı bilgi veriyor:44::44:

Çok doğru bir tespitevlenince kilo alınır sağlık olsun :) veririz,ne olacak?

Merhaba Blackseea,0 grubuna kahve yasak...ama ben kahve bağımlısıyım...acaba ne yapabilirim?başka ilgimi çeken şey,de hem öğle yemeği ile birlikte meyve var,hem akşama...hani yemekten 2 saat sonra meyve yenilirmiş?:44::44::44:siz çok güzel gidiyorsunuz,tebrikleracaba 0 grubuna yulaf serbest mi?
ocakta kahvem pişiyormis gibi kokuyor

tatlım tatlım tatlımmmmm hayırlı olsun yeni güncen yeni tarzın yeni hayatın inanıyorum bu işi başarıcaksın

Canım her kan gurubu yazarı aynı şeyleri söylüyormuş artık kim kimden çalmış bilgileri bilmiyorum:)))Bildiğim tek şey hiçkimse benim hayatımdan eti domatesi çıkaramaz ben bile:))
Bizim yeme kültürümüz etçil bir kere ve sebze meyve çok yetişmeyen bir bölgedeyim.Velhasıl kendine başka çıkış yolları bulmalıyım,dört buçuk ayda 13 kilo verdim bir 13 te 6,7 ayda da olsa veririm her halde azmim düşmezse.Bilgiler için sağol tekrar.

merhaba Dallida;
arkadaşım,ben çok memnun kaldım. yani beni ikna ediyor.
hatta hiç ilgisi olmaz,eşimin bile dikkatini çektii tam beni anlatıyor diyor.

o grubunda mide asit bakımından yüksekmiş.kahveyle bunu dahada yükseltmenin doğru olmadığını,yerine adım adım yeşil çaya geçilmesi gerektiğinisöylüyor.
meyveyi ekmek ve makarnaya alternatif olarak tükettiriyor.yani yemekte ekmek yerine 1 meyve yiyin,kilo vermenize faydası var diyor.ama tabi sınırsız meyve yiyin demiyormuş.
yulf fayda-zarar olmayan nötr yiyecekmiş. tüketebilirsin.
müsli uzak durun diyor.
gluten yasakkk

siz öyle diyorsanız doğrudur.
çok güzel bir başarı. devamını dilerim. sağlıklı,az kilolu ,uzunnn bir hayat dilerim size.

bu senelik son sahur. inşallah seneyede yaşarız bugünleri.

çok alıştım. hatta pazartesi tekrar başlayacağım hayırlısıylaa.7 gün borcum vardı bitireyim onuda.
sonra su diyeti 3 günn. metabolizma iyice yavaşlayacak ama harekete ağırlık vermek gerekecek.
böylece yeme alışkanlığımda hazır azalmışkenn B kan grubunu resmen uygulayacağım.
gerci artık dikkat ediyorum. tavuk mesela 1 haftadır yemiyorum. ekmek 2-3 gündür yok.daha dinç,enerjik hissediyorum. meğerse ekmek (gluten)benim enerjimi düşürüyormuş.
sürekli yorgun hissetmemin sebebiymiş.

günlüğün hayırlı olsun blackseea, hepsini okuyamadım ama son yazdığın mesajda
meğerse ekmek (gluten)benim enerjimi düşürüyormuş.
sürekli yorgun hissetmemin sebebiymiş.
demişsin, bende 'B' kan grubundanım ve bende ekmeği kestikten sonra kendimi gayet enerjik hissetmiştim :)) tekrar başarılar...

teşekkür ederim arkadaşım.
B grubu günde 1-2 öğün yemeliymiş. diğer bazı gruplar gibi az az sık sık değil.sen nasıl beslenmiştitin kilo verirken.

neyseki ramazanda başlarda aldığım kilo dışında sonlarda almadan az bir hasarla kapatıyorum.
bu sabah 77.4kg
23 ağustos a 75 ile başlasaydım iyi olacaktı yaa.

Merhaba Blackseea,size bir şey soracağım..acaba su diyeti sadece 20-21-22 sinde mi yapılır mı?yani o günlerde yapılmasını şart mı?
Ben Elazığ'a taşınıyorum....of...evde bir sürü işim var..ve eşim hala yatıyor...of..bu erkekler hiç büyümüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…