mrblar.
B Kan grubu diğer bazı gurupların aksine günde az öğün yemeliymiş kilo vermek için. hani bazı diyetler diyorya sık sık ama az yiyin diye. B grubuna göre değilmiş.
benimki yabancı. dr. peter j. d'adamo genetik ,doğal tedavi üzerine çalışmış.mehmet öz sanırım işin içinde çeviri tavsiye olabilir kapakta adı var çünkü
A kan grubunu şuan inceliyorum.çünkü eşimde A.yakın zamanda mutlaka yazarım buraya.kitap kalın. birkaç bölüme ayrılmış.hepsini derlemek lazım. ama mig..s ,is..r gibi marketlerde de satılıyor bu kitap.aklınızda bulunsun.
şuan çok yoğunum .malum bayram yaklaşıyor.ev işleriTeşekkür ederim paylaşımlarını takip ediyorum kitabı bulursam alacağım.
Ben kan grubumu bilmiyorum, A veya 0.
A'ya baktım vejeteryanmış, ben ete bayılırım, demek ki A grubu değilim.
0a baktım, buğday yasak, mısır unundan ekmek yiyin demişler. Neyse dedim bu doğru olabilir, zaten zararlı bir şey. Süt ürünü yok demişler.
Vazgeçtim. Yapılmaz bu ya çok zor.
Yine de ben çok beğendim, çok doğru gözüküyor. Yumurta hiç yiyemem, hastalanır bütün gün kusarım, yumurta yasakmış. Ete bayılırım et yiyin diyor. Yoğurdu severim bir tek o beni zorlar. Ispanak ve brokoli yiyin diyor, bayılırım.
şuan çok yoğunum .malum bayram yaklaşıyor.ev işleri
ama bugün en geç akşama kadar yazarımm
eşim A grubu,ben B.
dedem,babaannem,babam 0 grubu,annemm AB .bende bu ailede beslenirken demekki daha uyumluymuş. kilo sorunum hiç olmamıştı.evlendikten sonra hızla kilo almıştım.
çünküüü;eşimin sindidim sistemi çok hassastır.ona iyi gelen besinleri yemesi gerekirdi hep.
gerçektende kendi kan grubuna göre doğru beslenme şekliymiş bu.bende aynı şeyleri yediğim için kilo almaya başladım demekki.
yani bekar olan B ler evleneceğiniz kişi A olursa kilo sorununa d,kkat edinnn.
tatlım tatlım tatlımmmmm hayırlı olsun yeni güncen yeni tarzın yeni hayatın inanıyorum bu işi başarıcaksın
Merhaba Blackseea,kolay gelsinbunlar tatlı telaşlar galiba bende bu yazarın kıtabını alacağım:44:sanki daha ayrıntılı bilgi veriyor:44::44:
Çok doğru bir tespitevlenince kilo alınır sağlık olsun :) veririz,ne olacak?
Merhaba Blackseea,0 grubuna kahve yasak...ama ben kahve bağımlısıyım...acaba ne yapabilirim?başka ilgimi çeken şey,de hem öğle yemeği ile birlikte meyve var,hem akşama...hani yemekten 2 saat sonra meyve yenilirmiş?:44::44::44:siz çok güzel gidiyorsunuz,tebrikleracaba 0 grubuna yulaf serbest mi?
ocakta kahvem pişiyormis gibi kokuyor
Canım her kan gurubu yazarı aynı şeyleri söylüyormuş artık kim kimden çalmış bilgileri bilmiyorum:)))Bildiğim tek şey hiçkimse benim hayatımdan eti domatesi çıkaramaz ben bile:))
Bizim yeme kültürümüz etçil bir kere ve sebze meyve çok yetişmeyen bir bölgedeyim.Velhasıl kendine başka çıkış yolları bulmalıyım,dört buçuk ayda 13 kilo verdim bir 13 te 6,7 ayda da olsa veririm her halde azmim düşmezse.Bilgiler için sağol tekrar.
siz öyle diyorsanız doğrudur.
çok güzel bir başarı. devamını dilerim. sağlıklı,az kilolu ,uzunnn bir hayat dilerim size.
demişsin, bende 'B' kan grubundanım ve bende ekmeği kestikten sonra kendimi gayet enerjik hissetmiştim :)) tekrar başarılar...meğerse ekmek (gluten)benim enerjimi düşürüyormuş.
sürekli yorgun hissetmemin sebebiymiş.
günlüğün hayırlı olsun blackseea, hepsini okuyamadım ama son yazdığın mesajda demişsin, bende 'B' kan grubundanım ve bende ekmeği kestikten sonra kendimi gayet enerjik hissetmiştim :)) tekrar başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?