Merhaba Blackseea,size bir şey soracağım..acaba su diyeti sadece 20-21-22 sinde mi yapılır mı?yani o günlerde yapılmasını şart mı?
Ben Elazığ'a taşınıyorum....of...evde bir sürü işim var..ve eşim hala yatıyor...of..bu erkekler hiç büyümüyor mu?
:26::26::26::26:
yani söze gerek yokk. çok yere gittik,hapsindede gelin konumundaydım. tekliflere itiraz etme şensım da olmadı. kalan tabağın bitmesi ısrarı beni mahvetti.
okuyanlar olursa yazdıklarımı bir karışıklık mı var demesinler diye(bir 20 si diyorum bir 15i diyorum ) açıklama yapacağım.çünkü bazen kişi dalgın olup tarihleri karıştırdığımı sanabilir
ay takviminde dolunay evresi şevvalin 13-14-15 i yani güneş takviminde ağustos un 20-21-22si oluyor.
not: bazı sitelerde bu su diyetini 10-15 gün diye bahsettiler
ilk duyduğum 3 günlüktü.onu dneyeceğim.ama metabolizmayı yavaşlatırmış uzun süre olanları.onların bitiminde geçiş evreleri varmış.sebze-meyve-spor gibii.
birde bana göre; bunu sık sık az az yiyen kan grubu uygularsa olmaz gibi geliyor. çünkü onların metabolizması az ama sık yemeye uyumluymuş. B grubu az yiyerek kilo verirmiş.(yani öğün sayısı az).o yüzden 3 günlük uygulayabilirim gibi düşünüyorum.:26:
mrb,Dallida; çokk yoğunumblackseea bende aldim o kitaptan okuyorum :) ve 3 gunluk aclik orucunu yapmayi dusunuyorum bu ay 13-14-15inde. benim kan grubumda 0 negatif. acliga baslayinca yazarim :)
aslında korktuğum kadar kötü olmadı. onun için iyiyim açıkcası.teşekkürler.Merhaba Blackseea,moral bozmak yokyarın hafta başı,yeni bir başlangıç yapabilirsin
sanada güzel bir hafta dilerim,arkadaşım. bu aralar moralim bozuk çok yakın bir büyüğüm yoğunbakımda,komada.beyinkanaması.Merhaba Blackseea,mutlu haftalar dilerim
teşekkür ederim arkadaşım.
B grubu günde 1-2 öğün yemeliymiş. diğer bazı gruplar gibi az az sık sık değil.sen nasıl beslenmiştitin kilo verirken.
mrb,_garfield_; çokk yoğunum
bi cevap verip çıkacağım.bugün niyetliydim,çok şükür.
sabah 78kg ile güne başladım.su diyetine bu ayın 20 sinde başlayacağım bende.karşıkıllı değerlendiririz. işe yararsa her ay deneriz.
aslında korktuğum kadar kötü olmadı. onun için iyiyim açıkcası.teşekkürler.
sanada güzel bir hafta dilerim,arkadaşım. bu aralar moralim bozuk çok yakın bir büyüğüm yoğunbakımda,komada.beyinkanaması.
sabah, öğlen, akşam yani 3 ana öğün beslendim, öğleden sonra 1 ara yaptığımda oluyordu, akşam 6 dan sonra hiç bir şey yememeye özen gösterdim :) ben farkında olmadan kan grubuma göre diyet yapmışım :))
arkadaşım karatay diyetini incelemeni tavsiye ederim, sevgiler...16:
günaydın blackseea
topiğini biraz inceledim ama şu üç günlük su diyeti hoşuma gitti eğer cesaretimi toplarsam bende yapabilirim
şimdiden sana başarılar
merhabalar,yasimutsuz;
teşekkürler.kan grubunuz neydi acaba?
birde su diyetinin nette farklı çeşitleri var. inceledim.21 güne kadar çıkıp şifa bulanlarda varmış.
ama ben ilk okuduğumda 3 günlük olandan bahsediyordu.inandırıcı gelmişti. haftaya nasipse deneyeceğim. zaten bu hafta oruçluyum. orucun arkasından da kolay gelecek gibi düşünüyorum açıkcası.
çünkü şimdilik tek isteğim suuu.
mrb,Dallida; çokk yoğunum
bi cevap verip çıkacağım.bugün niyetliydim,çok şükür.
sabah 78kg ile güne başladım.su diyetine bu ayın 20 sinde başlayacağım bende.karşıkıllı değerlendiririz. işe yararsa her ay deneriz.
aslında korktuğum kadar kötü olmadı. onun için iyiyim açıkcası.teşekkürler.
sanada güzel bir hafta dilerim,arkadaşım. bu aralar moralim bozuk çok yakın bir büyüğüm yoğunbakımda,komada.beyinkanaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?