B Kan Grubu Diyetiyle Blackseea nın diyet günlüğü

merhaba Dallida;
çabuk alışırsınız inşallahh.
allah kolaylık versin. evtt bazen çok zorluyorlar eşlerr. ama ben biraz daha şanslıyım. çerkez erkekleri (bir karadenizli olarak erkek oteritesini bilirim dedemler,babam,herkes işte)çok daha farklı bana göre. eşim o konuda iyidir. sebebini sorguladığımda kadın bize göre anne olduktan sonra ulvi bir varlıktır. demişti. çok etkilenmiştim.ama zamanla annemlerden gördüğümü uyguladım vede sanırım yavaş yavaş karadeniz erkeğine dönüştürdüm :26:

su diyetini okuduğumda vücudun toksinlerden arınması vede depoya attığı yağları yakması için uygulandığını yazıyordu.
istendiği tarihte yapılabilirmiş. ama ay ın dolunay olduğu 13-14-15. günlerine denk getirilirse açlığa daha dayanıklı olunurmuş.diye yazıyordu. bunu sanırım senin elindeki kitabın yazarının bir yazısında okumuştum.ismi şimdi aklıma gelmedi.kitabın adı;can boğazdan gelir di sanırım.isimlerle ilgili bir hafıza sorunum vardır hep. olayları çok net hatırlarım. ama isimler vede simalar hep zorlamıştır beni.

birisi gelir selam verir.selamlaşırım. ama sanki ilk defa görüyorum. oysa daha önce tanışmışızdır çoğunlukla.

hatta geçenlerde market dönüşü bayanın biri selam verdi konuşmaya başladı. bende selamını aldım. ama kusura bakmayın dalmışım çıkaramadım dedim. kadında;zaten tanışmıyoruz ki dedi. ben yine suratla sorunumdan yüzeysel bahsettim.
çokkk kötü bir durum. hayatımın zor anlarındandır bu tür karşılaşmalarr.
2-3 yaşındaki olaylarımı hatırlarım. annemler bile çok şaşırırlarr.nasıl olur bu diyee. ama işte yüz körlüğüm var maleseff.

bu arada iyi bayramlarrr

okuyanlar olursa yazdıklarımı bir karışıklık mı var demesinler diye(bir 20 si diyorum bir 15i diyorum ) açıklama yapacağım.çünkü bazen kişi dalgın olup tarihleri karıştırdığımı sanabilir

ay takviminde dolunay evresi şevvalin 13-14-15 i yani güneş takviminde ağustos un 20-21-22si oluyor.
not: bazı sitelerde bu su diyetini 10-15 gün diye bahsettiler
ilk duyduğum 3 günlüktü.onu dneyeceğim.ama metabolizmayı yavaşlatırmış uzun süre olanları.onların bitiminde geçiş evreleri varmış.sebze-meyve-spor gibii.

birde bana göre; bunu sık sık az az yiyen kan grubu uygularsa olmaz gibi geliyor. çünkü onların metabolizması az ama sık yemeye uyumluymuş. B grubu az yiyerek kilo verirmiş.(yani öğün sayısı az).o yüzden 3 günlük uygulayabilirim gibi düşünüyorum.:26:

:26::26::26::26:

yani söze gerek yokk. çok yere gittik,hapsindede gelin konumundaydım. tekliflere itiraz etme şensım da olmadı. kalan tabağın bitmesi ısrarı beni mahvetti.

blackseea bende aldim o kitaptan okuyorum :) ve 3 gunluk aclik orucunu yapmayi dusunuyorum bu ay 13-14-15inde. benim kan grubumda 0 negatif. acliga baslayinca yazarim :)

blackseea bende aldim o kitaptan okuyorum :) ve 3 gunluk aclik orucunu yapmayi dusunuyorum bu ay 13-14-15inde. benim kan grubumda 0 negatif. acliga baslayinca yazarim :)
mrb,Dallida; çokk yoğunum
bi cevap verip çıkacağım.bugün niyetliydim,çok şükür.
sabah 78kg ile güne başladım.su diyetine bu ayın 20 sinde başlayacağım bende.karşıkıllı değerlendiririz. işe yararsa her ay deneriz.

Merhaba Blackseea,moral bozmak yokyarın hafta başı,yeni bir başlangıç yapabilirsin
aslında korktuğum kadar kötü olmadı. onun için iyiyim açıkcası.teşekkürler.

Merhaba Blackseea,mutlu haftalar dilerim
sanada güzel bir hafta dilerim,arkadaşım. bu aralar moralim bozuk çok yakın bir büyüğüm yoğunbakımda,komada.beyinkanaması.

teşekkür ederim arkadaşım.
B grubu günde 1-2 öğün yemeliymiş. diğer bazı gruplar gibi az az sık sık değil.sen nasıl beslenmiştitin kilo verirken.

sabah, öğlen, akşam yani 3 ana öğün beslendim, öğleden sonra 1 ara yaptığımda oluyordu, akşam 6 dan sonra hiç bir şey yememeye özen gösterdim :) ben farkında olmadan kan grubuma göre diyet yapmışım :))

arkadaşım karatay diyetini incelemeni tavsiye ederim, sevgiler...16:

günaydın blackseea

topiğini biraz inceledim ama şu üç günlük su diyeti hoşuma gitti eğer cesaretimi toplarsam bende yapabilirim

şimdiden sana başarılar

arkadaşlarım ikinizden de özür diliyorum. o kadar yoğundum ki 2 dk girip cevap verip çıkayım derken isimler karışmış. az önce gördüm

aslında birkaç kere netten inceledim. hoca yıda tv lerden takip ettim.hatta bir ara yoğurdun,sütün kaymağını bile yemeye başlamıştım.ama içinden bazı bilgileri bana uymadı. mesela yağlı tohumlar hiç iyi gelmemişti. sonra kan grubunda gördüm ki tohumlar bana göre değilmiş zaten.
aslında şunu farkettim.evtt sağlıklı karatay,ama genele hitab ediyor.
kan grubunda ise birazdaha skalayı daraltıyorr.mesela karatay soyası,tohumları ile A grubuna,süt ürünleri,koyun-keçi ile B grubuna hitap ediyor.
A grubu az ama sık yemeli,B ise günde 2-3 öğünle tamamlamalıymış.
bebişler nasıl?sevgilerlee...

günaydın blackseea

topiğini biraz inceledim ama şu üç günlük su diyeti hoşuma gitti eğer cesaretimi toplarsam bende yapabilirim

şimdiden sana başarılar

merhabalar,yasimutsuz;
teşekkürler.kan grubunuz neydi acaba?
birde su diyetinin nette farklı çeşitleri var. inceledim.21 güne kadar çıkıp şifa bulanlarda varmış.
ama ben ilk okuduğumda 3 günlük olandan bahsediyordu.inandırıcı gelmişti. haftaya nasipse deneyeceğim. zaten bu hafta oruçluyum. orucun arkasından da kolay gelecek gibi düşünüyorum açıkcası.
çünkü şimdilik tek isteğim suuu.

evtt. sonunda lesitinimi de aldım. çok mutluyum. 200 gr.20 tl.
23 ağustos da deneyeceğim. şimdi kitapta sabahları aç karnına
1 tatlı kaşığı ketentohumu yağı
1 tatlı kaş. lesitin
1bardak meyve suyu
karıştırılıp içilecek.
ama kutunun üzerinde ise yemeklerle beraber 1 tatlı kaşığı tüketin diyor.
hangisini uygulayacağımı bilmiyorum.

selam canım topiğini ilk günden beri takip etmeye çalşıyorum
ben de kan grubuna göre beslenmeye niyetlenmiştim
ama şu anda karatay ve kan grubuna göre beslenmeyi birlikte götürmeye çalışıyorum
yalnız ben can boğazdan çıkar kitabında yazanları biliyorum
sen yabancı bir yazardan takip ediyorsun
farklı yönleri neler merak ediyorum
mesela karbonhidratla proteini karıtırmadan mı yemeliymişiz
senin bu husustaki bilgilerin ne yönde
ben de b grubuyum bu arada
birbirimize destek olabiliriz
ben günde 3 öğün besleniyorum
2 öğün olsa çok güzel olurdu ama dayanamıyorum 6 saat açlıktan sonra saldırıyorum resmen
su orucunu da istiyorum ama halsiz düşmekten korkuyorum
şimdi adetliyim haftaya oruç tutmaya baslicam
bi de benim sigara sorunum var bir an önce bırakmak istiyorum su illeti
ama kilo almaktan korktugum için bırakamıyorum
razamanda da bırakamadım
biraz kilo verince o illeti de hayatımdan söküp atıcam insallah

MERHABA BLACKSEEA

BENIM KAN GRUBUM A Rh pozitif

evet dün su diyetini nette biraz baktım hep olumlu sonuçlar almışlar
ama ilk deme 3 gün olması gerekiyormuş
peki lavma yı nasıl yapmayı planlıyorsun veya ingiliz tuzundan bahsediyolar bağırsakları temizlemek için
ay bir cesaretimi toplasamda bende yapsam kararsızım
bende haftaya oruca başlıyacaktım tutamadıklarım var onları tutacağım

senı takip edeceğim

Merhaba Blackseea,Allah kabul etsinben bu ay su diyetini ancak ay sonuna doğru yapabilirim,malum taşınıyorum
78 kilo....hemen hemen aynı kilodayız
Büyüyünüz nasıl oldu?Allah acil şifalar versindurumu daha iyidir umarım

Bir hafta kadar internete giremiyeceğim...bugün internet nakili için başvuru yapacağım ve büyük ihtimal ile bağlantım kesilecek...görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…