B Kan Grubu Diyetiyle Blackseea nın diyet günlüğü

kizlar su orucu mu yapiyorsunuz bana mi öyle geldi?

ben ilkgün sorun yaşayarak geri çekilmek zorunda kaldım. nasipse önümüzdeki ay tekrar denemek istiyorum.

peki siz kendi başınıza mı yaptınız?destek aldınız mı?
15 gün neler yaptınızz?
tuzlu su kolestrol yükseltiyormuş. sizde de oldu mu?(magnezyum-sülfat)

sabah lesitin-yağ-m.suyumu içtim. az kahvaltı.
dışarda işlerim vardı.öğlene kadar halledip eve geldim. 3 erik,1 armut yedim.sonra zorunlu davete icabet ettim. kalorisi az ama gluten içerikli besin tükettim

akşam salata (yağsız)
az yoğurt
yarım haşlanmış patates
1 omur kemiği kuzu haşlama
sonra yeşilçay
(ayy yazarken bile midem kazınıyor,yutkunuyorum vallaa)

erken olmakla beraber akşam üzeri regl oldum.sabahki baskül şokunun sebebini buna bağladım.umarım doğrudur.

kilo:79,2

umarım bu diyetle biraz olsun kendimi frenleyebilirim.çokkk hızlı kilo almaya başladım.
mesela bugün verdiğim 300 gr ,yemeği kaçırınca yarın 500gr olarak dönebiliyor.
çokk kızıyorum.adaletsizlik bu.yani 1 kg vermek için 10 uğraşıyorum bazen olmuyorr. ama 1 öğünü tam istediğim gibi yediğim zaman ertesi güne 1 kg hatta daha fazla olarak geri geliyorr.

Yapmayın Allah aşkına su orucu,yok avuç ayası kadar 2 öğün yemekle zayıflama.Canım kusura bakma ama metabolizmanla bu kadar oynarsan oda şaşırır tabi alsammı versemmi diye.
İlk gününde şekerin düşmüş geçmiş olsun.Ama gülüm sabahtan akşama bir şey yeme saatlerce dolaş sonrada acaba ben şeker hastasımıyım annem gibi diye sor.Böyle vücudunuzun düzeniyle oynarsanız şekerde olur,tansiyonda,kolesterolde.
Haddimi aştıysam özür dilerim ama okudukça canım sıkıldı ve üzüldüm.

öncelikle üzüntünüze teşekkür edrim.

ben kan grubu diyetine göre yazılmış uygun listelerden beslenmek suretiyle kilo verme yolunu seçtim.

su orucu ise kilo vermek yan etkisiyle daha çok manevi arınma(inanç meselesi bana göre)

yani kısaca 1 ayda 8 kilo vermek ne kadar mantıklıysa kan grubuna göre beslenmekte o kadar mantıklı bana göre(sonuçta iki yöntemde alanında uzmanları tarafından ileri sürülmüş yöntemler.bizlerde kendimize uygun olanını tercih edip uyguluyoruz o kadar yani )

membran akışkanlaştırıcı kokteylmi içtim.
glutensiz domatessiz kahvaltımı yaptım.

şimdi meyvemi yiyeceğim. birde türk kahvesi.

nasipse 1-2 saat daha dışardayım bugün. işlerimi halletmek bahanesiyle yürüyüşümü yapmış olacağım

Son düzenleme:
İyi gidiyorsun canım,yalnız yemek yemiyormusun,yazmadın mı bahsettiğin kokteyl ne ? Cahilliğimi mazur gör,daha önce duymadım da

teşekkür ederim

yemeğimi yiyorum.günü toplamda 1200 kaloriyle kapatmaya calışıyorum. günlük aktivitemi kalori olarak düşüncede geriye 900-1000 cal kalıyor. şimdilik devam ..

membran kokteyl;( B kan grubunda Dr.peter D'Adamo nun önerisi) sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı lesitin,1 tatlı kaşığı ketentohumu yağı ve 1 su bardağı meyvesuyu nun karıştırılarak yapıldığı bir karışımm.

Anlladım canım,kolay gelsin......

Zaten sözüm kan gurubu beslenmesine değil canım.Sı orucu bence vücuda eziyet.Benim uzmanım bende çuvalladı zaten değil 1 ayda 8 15 gün uygıladım gram vermedim:))))

Zaten sözüm kan gurubu beslenmesine değil canım.Sı orucu bence vücuda eziyet.Benim uzmanım bende çuvalladı zaten değil 1 ayda 8 15 gün uygıladım gram vermedim:))))

ya tam hazır değilsindir,yada vücudun şimdilik direniyordur.devam edersen,kazanan sen olursun,benden öneri

aslında bende kaçgündür yediğimede dikkat ediyorum. pazartesinden bugüne(pazara)7 gün aralıksız zorunlu olarak hep dışardaydım. işlerimden dolayı. günde ortalama 2buçuk saat aralıksız yürüdüm. bunun hatırına olsun 1kg gidemezmiydi. amaa gitmedi işte.sadece 2-3 gün öncesine göre 300gr daha az çıktım baskülde.

ama devam edeceğim,çünkü eninde sonunda kazanan olmak istiyorum.
birde ay şimdi geri küçülme evresine döndü. diyetler için en ideal dönemlerdir bu 15 gün.daha başarılı olunur. hayırlısı artık

sabah yine klasik başlangıç vede kahvaltımı yaptım. öğlen meyve yadim.ayran içtim. işlerim için dışarı çıktım.bu çıkışlarda spor ayakkabı giyip yürüyüşleri spora çeviriyorum.

3-4 saat sürdü.
akşam yemeğinde 3 ızgara köfte,1 bardak ayran,çoook (yağsız)yeşillikli salata,2 kaşık pirinç pilavı(ekmek yerine)
3bardak eriği(çokk seviyorum yaa),1 küçük armut,5 iri siyah üzümm
şimdi de beyaz çayımı yudumluyorumm.(aktardan bugün aldım.tadı güzell)

Evet bencede vücudum direniyor çünkü 8 senedir bu kiloyu görememişti tadını çıkarıyor Ama bu gün 71.600 ü gördüm :)))))3 gündür daha dikkatliyim özellikle sıvı alımı konusunda.Ayın küçülme evresi de mantıklı geldi bana bu evreye girdiğimizi bilmiyordum iyi oldu daha azimli olmamı sağlar teşekkürler.

harekete geçtin yani. tebriklerr.
devamını dilerim.

güzel bir gün

dün endokrin dr.için randevumu aldım. 19 eylül dü.biri gelip iptal ettirdi.onun yerine beni yazın dedim. 5 eylül oldu.

birde çok yemek yiyorum .yemek yeme bağımlısı oldum diye gittiğim dr. bir ilaç verdi.
aman allahım ufacık bir hap bu kadar mı yan etki eder?hiç uyumadım. mide bulantısı falan..kafamın içi patlayacak gibi,kulak çınlaması..
ee haliyle ilacı bırakacağım.(depresyondaymışım diye verdi)

ama en güzel yemeklerin bile yüzüne bakamadım dün akşam.sadece ayran içebildim. midem almadı yemekleri

aslında ilaç tam benlik ama yan etkileri çok fazlaa.

Canım gittiğin dr psikiyatır mıydı,benim bildiğim kadarıyla bu tür haplar yarım doz başlanır. Bu arada vucut biraz alışır.Depresyon haplarının bu tür etkileri vardır.Uykuya engel olan ilaçlar sabahtan alınır.Ben de zamanında kullandığım için yazıyorum,yanlış anlama otorite değilim.
Randevunun öne alınmasına sevindim. Ben de sulandırılmış elma suyu içiyorum şu anda iki yudum aldım midem doldu sanki.

evt.psikyatr.bana sigara bıraktırmak için verdiği ilacı da direkt 300mg vermişti.oysa 150mg ile başladı arkadaşlarım.

şimdi de bu ilaç 60mg. netten baktım 30mg ile başlanıyormuş.
az önce aradım dr.mu. bunlar 3-4 gün de kaybolur. tansiyonunu takip et. eğer yükselme yoksa devam ett. yükseliyorsa ilacı keseriz dedi.

evt. randevü işine bende sevindim.
şifan olsun inşallahh.dikkatli devam et. biranlık dalgınlığa gelmee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…