mrblarrr,teşekkür ederim.inşallah hep beraber ulaşırızz.
yeşil çay bizim için faydalıymış.
siyah çay vede kahveler nötr
gazlı içecekler,soda,maden suyu kesin yasakmış.
yeşilçay dışında diğer bitki çaylarının pek faydasını göremezmişiz.
domates yasak.
diğer yeşil yapraklılar bolca yenirr.
meyankökü çayı öneriyorr.
ginseng çayınıdaa
ananas çokk iyii.bende çok sevdim.faydasınıda gördüm.(gerçi şuan biraz pahalı 5 tl falan olmuş.2,5 tl ye alıyordum)
ben maden suyu ve neskafeden vazgecemıom bi türlü(bide neskafe tokluk hissi veriyo oyüzden içiyorum dıyetımdede..
kahve içebilirsin kii.ama yeşil çay daha iyii diyor. nötrleride tüketebilirmişiz.
listede maden suyu yazılmamış. soda yasaklar listesinde. gazlı içeceklerde yasaklardan.birde fermente içkiler diyor. elma sirkesi bu gruba girer mi bilemedimm.(yasaklara)
buldum sonunda;sirke nötr gruptaymışş.
bende bağımlısıydım granül kahvelerin, birara. şimdi favorim türk kahvesi(sade yanında bir kare bitterle) :))
nötrleri içebiliyoz yani iyimiş ozaman:))yeşil çay 2 fincan içyorum hergün..benım fıx degısmezım 2 fıncan yeşil çay 2 fıncan neskafe sekersız
Merhaba Blackseea su orucuna başlıyormusun yarın ,ben buğün gerekenleri temin etmeye çalışıyorum,birbirimize destek olalım,varmısın?
merhabalar;
evttt varımm. bende geceden beri araştırıyorum. ilk okuduğum yeri bulamadım. çok farklı yorumlar var.
açıkcası kafam karıştı.
ben ilk okuduğumda 3 gün sadece su içilerek başkaca yemek yasaktı. şimdi gördümki su da sadece iftar sahur arasındaymışş.gündüz yok muş. şimdi biz ne yapacağız?
iftar-sahur arası sumu?
3 gün boyunca sadece su mu?
beni bilgilendirirmisiniz?
ne gerektiğini banada bildirin bu akşamdan başlayalım hayırlısıyla şifa niyetine.
Canım gerekenleri sayfamda yazdım,benimki biraz ffarklılık gösteriyor,Almanya'da uygulanan şekliymiş.En az 3 gün uygulanmalıymış,daha fazla devam edilirse şifa görevi görüyormuş.Vucuttaki ağrılar o bölgenin kendi kendisini tamir ettiğini gösteriyormuş ve ağrıyan bölge 1 günden fazla ağrımıyormuş,Benim tanıdıklarımdan iki kişi uyguladı ve rahatsızlıklarının geçtiğini söylüyorlar.3 günde sadece arınma oluyormuş daha fazla devam edildiğinde hasta bölgeler şifa buluyormuş.
dünden beri araştırıyotum,okuyorum...
çok iyii sonuçlar var ama arada olumsuz yazılarda var. uyarılarda var.ama hepsinin ortak notu;kilo vermişlerr.
deneyelim,hayırlısıyla ...
özelden takipleşelimm.
Tamam canım,olumsuz şeyler genellikle tedavinin yan etkileri.Gülhan baydemirîn sitesinde yorumlar var ,okudun mu?
okudum evtt. sanırım özbekti bayan. onu da okudumm. kitabı olan. gülhan beyi de okudum.birde bu diyeti uyguladıkları kişi var onuda okudum.
yada hepsini birbirine karıştırdım,bilemiyorummişte. kızım tepemde.pc istiyor.
Bağırsak temizliği için gerekli şeyleri aldın mı?
MAGNEZYUM SULFATIN KULLANIMI
Magnezyum sulfat derin tabakalardan toksin ve tuzları çekerek bagırsaklar yoluyla dışarı atar. Ödemleri indirir,böbreklerin işlerini kolaylaştırır. Bünyeye göre 1 tatlı kaşıgından 1 çorba kaşıgına kadar magnezyum sulfat ( kaya tuzuna benzer bir tuz ) bir bardak su ile karıştırılıp sabah içilirse,1-2 saat sonra büyük abdest gelir.Magnezyum sulfat,bagırsakların hızlı çalışmasını sagladıgından,akşam yemekten sonra degil,hazım bittikten sonra, sabah içilir.Hazmolunmamış yemek bagırsakları hızlı geçerek,bagırsakların kimyasal düzenünü bozar.
UYARI : Kan grubu 0 taşıyıcıları magnezyum sulfatan ( İngiliz tuzu ) çok etkilenirler. Bu sebebten onu sadece bazı tedavi metodlarında veya 2 haftada bir defa kullanabilirler. A , B ve AB taşıyıcıları ise,magnezyum sulfatı, gerektiginde her gün veya haftada 2-3 defa ya da haftada bir defa devamlı kullanabilirler.
NOT : Düz bagırsagındaki bir özellikten dolayı 20 yıl boyunca her gün İngiliz tuzu kullanan bir yaşlı adamın kan grubu AB idi. Onun kanı, dokuları ve organları, bu kitapta ( Gerçek tıp ,Yitik şifanın izinde Dr.Aidin Salih) anlatılan tedaviyi 3 yıl boyunca uygulayanlar kadar temizdi.
Gerçek tıp ,Yitik şifanın izinde Dr.Aidin Salih sahife 125-126
About these ads0 grubu kan olanlar bu tuzdan etkilenirlermş.aman dikkattDüzenleyen: blackseea Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :01:23
Sabah ilk tuzlu suyumu,1 saat sonrada limonlu yağımı içtim. 1saat sonra özel hazırlanan suyu içeceğim.Alman sitelerini akşamaraştırdım,2500 yıldır uygulanıyormuş.Orada uygulayanların deneyimlerini okudum,bizdeki gibi ah-vah etmiyorlar ve günlükişlerini de yaptıklarını söylüyorlar.Arada bir halsizlikten bahsediyorlar.Orada özel bu işi yapan klinikler varmış.Su dışında başka içeceklere izin yok Okuduğum bizden daha yaygın.Bağırsak ne kadar iyi boşaltılırsa o kadar az açlık hissedilirmiş.Kolay gelsin,gün içinde irtibatta olalım.
su bardağımı küçülttüm.
normallade5ooml ye kadar kullanırdım. bugün 200 ml lik bardağı aldım elime yavaş yavaş içiyorum.
evt yurtdışında yaygın olduğunu okumuştum bende.
ama bizde sanki özbekler tarafından yaygınlaştırıldı.bu iş üzerine çalışmaları yapanlar ,burda duyuranlar...[/QUOto
Canım bende suyu yavaş yavaş yudum yudum içiyorum.Bir defalık bağırsak boşaltımı yeterli değildir diye düşünüyorum,benimşu ana kadar bir kaç oldu.Evde sinemaki varsa onu kullansaydın keşke .Şu ana kadar herşey güzel gidiyor,suyun hafızası var biliyorsun,içtiğim suyu kodlamaya çalışıyorum.Dışarı çıkmamaya ve yorucu işler yapmamaya çalış.
Canım bende suyu yavaş yavaş yudum yudum içiyorum.Bir defalık bağırsak boşaltımı yeterli değildir diye düşünüyorum,benimşu ana kadar bir kaç oldu.Evde sinemaki varsa onu kullansaydın keşke .Şu ana kadar herşey güzel gidiyor,suyun hafızası var biliyorsun,içtiğim suyu kodlamaya çalışıyorum.Dışarı çıkmamaya ve yorucu işler yapmamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?