Baba evindeyim sonunda.

Pmukprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
111
100
28
31
Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız

Eşin ne yaptı onu merak ettim?sakın ola aman düğün var falan deme kendini düşün kararlı ol

Ailenin sozunu dinle. Geri donersen eger kiymetin kalmaz ezerler.

Sana cok uzuldum baski,siddet,asagilanma,hakaret hersey var
Ev ustune ev olmaz kv ile yasanak zorunda degilsin ona hizmet etmek zorunda degilsin
Kadir kiymet bilse neyse birde surat asiyor
Anan babanda arkanda uzat ayaklarini keyfine bak simdi
Prenses kv de evinin kadini olsun artik
Ogluyla koyun koyina yatarlar
Cikarken birsey dedinmi esin kv napti

Annemden özür diliyor birde eşim ayağı bile kalkmadı zaten kalkmasıni da beklemedm

Bir kaç gün kalıp gelicem zannetti son ana kadar belli etmedim. Yanlarında bir anda çıktım evden kv özür diliyor birde annemden allaha havale ettim.

Aman haaaa aman diyim. Geri dönecek olsan bile sart kos.
- Burdan cikar annenin olmadigi yeni bir eve girer kendi keyfime göre dayar döserim
- annen evime kafasi estigi gibi girip cikamaz habersiz yada yatiya gelemez. Hatta evladima öl dedigi icin kizimin yüzünü dahi göremez evime giremez.
- aylik bana x miktarda kendi keyfime harcayim diye (küaför yeme icme kiyafet....) icin para vereceksin. Cocugun ihtiyaci evin ihtiyaci tabiki ayri olacak
-tek bir sartim yerine gelmezse yada bozulursa aninda ceker giderim
- cocugu alirim diye tehtit etmeye kalkma kimse sana cocuk vermez

Bunlar simdilik aklima gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…