- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Eşin ne yaptı onu merak ettim?sakın ola aman düğün var falan deme kendini düşün kararlı olBazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Ailenin sozunu dinle. Geri donersen eger kiymetin kalmaz ezerler.Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Bir kaç gün kalıp gelicem zannetti son ana kadar belli etmedim. Yanlarında bir anda çıktım evden kv özür diliyor birde annemden allaha havale ettim.Eşin ne yaptı onu merak ettim?sakın ola aman düğün var falan deme kendini düşün kararlı ol
Asla... burda çok sevenim ailem akrabalarım vareşin ne kadar kapında yatsa da affetme
Annemden özür diliyor birde eşim ayağı bile kalkmadı zaten kalkmasıni da beklemedmSana cok uzuldum baski,siddet,asagilanma,hakaret hersey var
Ev ustune ev olmaz kv ile yasanak zorunda degilsin ona hizmet etmek zorunda degilsin
Kadir kiymet bilse neyse birde surat asiyor
Anan babanda arkanda uzat ayaklarini keyfine bak simdi
Prenses kv de evinin kadini olsun artik
Ogluyla koyun koyina yatarlar
Cikarken birsey dedinmi esin kv napti
Ne için özür dilediAnnemden özür diliyor birde eşim ayağı bile kalkmadı zaten kalkmasıni da beklemedm
Bir kaç gün kalıp gelicem zannetti son ana kadar belli etmedim. Yanlarında bir anda çıktım evden kv özür diliyor birde annemden allaha havale ettim.
Birde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssssNe için özür diledi
Nasıl söyledi yani
Annesinin özür dilediğini suçlu olduğunu göre göre eşin tepki dahi vermedi öylemi eh be canım senin kayınvalide kadar kocanda sıkıntılı sakın o eve ddönme duygusal davranmaBirde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssss
Hahaha cok guzel oldu bu icimin yaglari eridiBirde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssss
O halde bile actirmadilar annemin ağzıniAnnesinin özür dilediğini suçlu olduğunu göre göre eşin tepki dahi vermedi öylemi eh be canım senin kayınvalide kadar kocanda sıkıntılı sakın o eve ddönme duygusal davranma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?