- 3 Şubat 2018
- 25.777
- 110.904
- 598
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Birde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssss
Kimseye ortada çok büyük bir sıkıntı görmedikçe direkt ayrılmalısın demiyorum ama siz gerçekten ayrılın, eşiniz sizi tehdit eden, şiddet gösteren biri, size karşı gram saygısı yok, kayınvalideniz zaten ona diyecek tek laf bulamıyorum, neden ayrılın biliyor musunuz? 2 yaşındaki kızınız için, bugün ölsün diye beddua edilen bebeğiniz gün gelip büyüyecek, işte o zaman hem babaannesi hem babası tarafından dövülen bir çocuk olacak, sürekli beddua edilip dövülen, sizin çektiklerinizi çeken bir yavrunuz olmasını istemiyorsanız boşanın, kendiniz için değil el kadar bebeniz için boşanın.Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Birde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssss
defalarca dayak yedim ve kaynanam sadece bakmakla yetindi ayırmadı yemin ederm
birkere eşimle tartıştık. Kızım yaralamazlik yaptı ve eşim vurmaya kalkıştı bende dedim ki gunahtir o çocuk bilmiyor anlamıyor dedim.
Eşim cok şiddet uyguluyor birkere ailesinin yanında bu kızı it yerine koyun eve bile almayın bu orospusu demişti. Size yemin ediyormasla yanlışım olmadi
Önceki konundaki mesajlarına baktım da gercekten bunlari yaptiysa eşin insan değilmiş. Kayinvaliden de al birini vur otekine. Sana ayrı ev açsa bile bu pislikle yaşamayı kabul etmemelisin. Ailen ne guzel arkanda. Kur hayatını yolun açık olsun.Her kavga da cagir o orospu anneni gavat babani seni alsınlar diyor daha ne küfürler ama hakkım helal değil asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?