- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Umarım herşey yazdığın gibidir gerçekte farklıdır
ve asla yazılmaz yaşadıkların ve yazmadıkların nelerdir
Özür dilemen bazı şeyleri silemiyor deseydin..Bir kaç gün kalıp gelicem zannetti son ana kadar belli etmedim. Yanlarında bir anda çıktım evden kv özür diliyor birde annemden allaha havale ettim.
Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Ne büyük nimettir babanın arkanda olupta orayı UNUT demesi.şimdi dik durma zamanı ,kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktu.güzel ,iyi bir işe gir çalış .Kazancını çocuğun için yap ihtiyaçlarını al.Bu seni onurlu bi kadıb kılar.heleki ayaklarının üstünde durmaya başlayıp bunun hazını aldıpın zaman,neden daha önce böyle bi karsa vermemişim diye pişmanlık bile duyacaksı.ALLAH yardımcın olsunBazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
tabi siz gidince ev işlerini yemeklerini kime yaptıracak kaynananız? herkes cekmez o kadını kadın demeye bıle utanıyorum ruhsuz cani torunlarına öl dıyecek akdar şeytanın teki belli ki. eşiniz pişman olrsa annenden ayrı eve cıkalım sartıyla barısın... ki eşinizin yaptıkları da akılsır ermeyen seyller. Anne ile uyumaktan bahsetmıstınız. evlenmeseymıs ozaman. eşini seven bırakın bunu sizin sözünğzden cıkmaz. asıl erkeklik budur. yok eger kabul etmezse de calısın anne babasına evladı hıcbır zamanyük olmazz.. Arkanızda aileniz var sizin. Umarım hersey yoluna girerBir kaç gün kalıp gelicem zannetti son ana kadar belli etmedim. Yanlarında bir anda çıktım evden kv özür diliyor birde annemden allaha havale ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?