Arkadaşlar geçenlerde bi konu açıp fikrinizi almıştım. Bayram tatilinde ailemin evinde kardeşim ve eşim birbirine girmişti. Eşim mülayim bi insandır benim gözümde. Kardeşim evlendiğimizden beri istemedi onu. Her gittiğimizde bi şekilde 3-5 günü bile burnumuzdan getirmişti hep. En son bu bayramda olan oldu ve o eve kardeşim evlenmeden bi daha ayak basmam diye evime geldim. Annem kız kardeşimi destekliyo ki zaten ömür boyu ne yaparsam yapayım onun gözüne giremedim ben. Kız kardeşimin çeyreği kadar değerim yoktur gözünde. O kavgadan sonra pek aramayan annem nerdeyse hiç aramamaya başladı. birbuçuk ay önce doğum yaptım zorla bi gün durdu gitti evimden. Nerdeyse evimdeyken su bile içmeyecekti o şekilde hesaplı gelmiş analayacağınız. Beni bi babam arıyo sürekli beni ve çocuklarımı sormak için. Eskiden o da 2 ay gitmesek gelmeyecekmisiniz diye sorardı o da sormaz oldu. Sanırım bi sorun daha yaşansın istemiyo. Ve asıl sorun şu ki eşim yakın zamanda antalyaya 10 gün seminere gitmek zorunda. Ben 1.5 ay oldu doğum yapalı ve 3 yaşında bi çocuğum daha var. Doğuda bi ilçede oturuyoruz. Sizi burada bırakıp gidemem babanlara bırakıp giderim dönerken alırım diyor. Ben gitmek istemiyorum. Kız kardeşimi görmek istemiyorum ki zaten sanırım beni ve çocuklarımıda görmek isteyen yok. Eşim orası seninde evin gideceksin aranız soğumasın diyor ama o kavgadan sonra gitmek benim için o kadar zor ki. Bilmem anlatabildimmi. Siz olsanız ne yapardınız.