20 yaş ve nişan mi..Merhaba arkadaşlar
İki gün önce annem babama nişanlanmak istediğimi söyledi ve babam çok ağır tepki verdi. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum şu an en az 2-3 sene evlilik istemiyorum ama en azından bir adı olsun istiyorum. Babam bunu duyunca çok kızdı bağırdı çağırdı. Sevgilimin normal bir işi var okumadı yani ve babam bunu bana layık görmüyor. Onlar bizim aileye layık değil diyor ya ayrılacaksın yada bu aileden çekip gideceksin gibi laflar kullandı. Sadece sinirinden mi böyle davrandı yoksa gerçekten öyle mi yapacak bilmiyorum çok çaresizim. Okumadı diye kötü bir insan değil işinde gücünde biri boş yaşamıyor ama babam beni dinlemek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ayrılmak istemiyorum böyle bir nedenden dolayı ama babamı da üzmek istemiyorum. Annem sevgilimle tanıştı ve çok sevdi aklı başında dedi ama babam hiç dinlemiyor.. başınıza böyle birşey geldimi? Gerçekten akıl verecek birine ihtiyacım var …
Uzaktan eğitimin sonucu buAdı konsun ne yaaa
Ağalı aşiret dizisi mi?
Üniversite size bir şey katmadı mı hiç?
Göreve başladığım senelerde o kadar yoğun ders programlarım olurdu ki. Bekar da olunca evli çocuklular daha az ders isterdi kalanları bize yüklerlerdi. Hem sabahçı hem öğleci ve 40 saate yakın ders hışırım çıkardı.Kendi hayatını örnek verir hep . Herkes alıştı buna. Zengin koca bulunca çalışmayada gerek yok onun için
Annem de öğretmendi o geçim için çalışıyordu ama okullarında zengin eşleri olan öğretmenlerde vardı. O da derdi zaman zamanGöreve başladığım senelerde o kadar yoğun ders programlarım olurdu ki. Bekar da olunca evli çocuklular daha az ders isterdi kalanları bize yüklerlerdi. Hem sabahçı hem öğleci ve 40 saate yakın ders hışırım çıkardı.
Derdim ki zengin koca bulsam da 15 saat maaş karşılığı derse girsem çıksam.
Vizyonsuzluğa bakar mısın zengin koca bulup hala çalışmayı ama az derse girmeyi hayal ederdim yazık banağğğğğğ
Onurlu kızmış valla. Bu sitede imam nikahlı 2. Eş olup kocişşm de kocişim yazan kadınlar var bildiğim. Tek sebebi de zenginlik ve paraBir arkadaşımın liseden başlayan ilişkisi vardı. Çocuk çok zengindi babasının fabrikaları falan. Üniversiteyi kazandık sevgilisi de kıbrısta okumaya başladı. Çocuk bizimkine evlenince çalışmayacaksın şu an çocuklarımıza daha iyi bir anne olmak için okuyorsun falan derdi. Bizim kız da napsam netsem modundaydı. Hatta kıbrısta birini bulsa beni bıraksa derdi
Sonra çocuğun babasının yurt dışında başka kadınla daha beraber olduğunu hatta çocukları falan olduğunu öğrendi. Ailem bu durumu kabul etmez diyip ayrıldı hemen.
Kadını çalışmak zorunda bırakan sistemi sevmiyorum benHerşey tatil yada lüks araba mı iki kiş bir olursa herşeyde alınır güzelde yaşanılır bence nickom hiç beğenmedim yorumunu
keşke zengin olsakta çalışmasakKadını çalışmak zorunda bırakan sistemi sevmiyorum benrefah kızıyım sanirim bitanem
Büyük oglum altı yaşında. Üniversite okuyan kızım nisanlanmak istese bizde izin vermeyiz. Önce okulu bitir bakalım. Belki okul bitince seninde düşüncen degiscek. İnsan bı senede çok değişiyor. Okuyan insanlar evlenmesi nisanlanmasi mantıklı gelmiyor. Söz nişan işleri sitresli işler. Bı anda kaynana gelin çekişmesi içinde bulabilirsin kendini. Bunlarla mi ugrascaksin. Yoksa okul mu okucaksin.Merhaba arkadaşlar
İki gün önce annem babama nişanlanmak istediğimi söyledi ve babam çok ağır tepki verdi. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum şu an en az 2-3 sene evlilik istemiyorum ama en azından bir adı olsun istiyorum. Babam bunu duyunca çok kızdı bağırdı çağırdı. Sevgilimin normal bir işi var okumadı yani ve babam bunu bana layık görmüyor. Onlar bizim aileye layık değil diyor ya ayrılacaksın yada bu aileden çekip gideceksin gibi laflar kullandı. Sadece sinirinden mi böyle davrandı yoksa gerçekten öyle mi yapacak bilmiyorum çok çaresizim. Okumadı diye kötü bir insan değil işinde gücünde biri boş yaşamıyor ama babam beni dinlemek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ayrılmak istemiyorum böyle bir nedenden dolayı ama babamı da üzmek istemiyorum. Annem sevgilimle tanıştı ve çok sevdi aklı başında dedi ama babam hiç dinlemiyor.. başınıza böyle birşey geldimi? Gerçekten akıl verecekti birine ihtiyacım var …
Kıro musunAdı konsun nedir ya daha 20 yaşındasın, kıro musun nesin kendine gel. Neyse ki baban akıllı bir adammış. Umarım onu dinlersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?