- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
yapmaz merak etme, ayrıca rahat ol, senin bi suçun yok, artık top eşinde, senin bişey yapmana gerek yok....2 güzel laflaMerhaba, az çok açtığım konulardan yaşadığım sıkıntıları okuyabilirsiniz.
Dün pisikologa gittim oda eşimin artık bağımlı olduğunu bunun aile içinde çözülmesi gerektiğini söyledi. Dün babamda eşimin kumar oynadığını öğrendi ve beni dün gece aldı. Gece eşim işe çıkmıştı. Anne babasını aradı babam. Ben kızımı alıcam dedi. Eşimin haber yoktu o ara olanlardan ve beni aldı götürdü babam. Şuan pisikolojik hiç iyi değilim dünden beri ailem sürekli destek oluyor bana ne yapmam gerekli bilmiyorum. Eşim en son kumar olayınfan sonra yine hiç bişe yokmuş gibi davranmaya başlamıştı ama ben kaldıramadım. Üstelik anne babamdan 15 bin Euro borç almışken. Lütfen bana birşeyler yazın. Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor. Bu saate kadar hiç aramadı
Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor.
Valla bibi deve - diken meselesi zaar.Yav he he kendine birşey yapar kesin15bin € yu hiç etmiş omo kondono borşoy yoporso
Ayyyy gına geldi şu koca delisi kızlarımızdan.birinin kocası babasını döver,kadın halen kocam da kocam,birisininki babasını 15 bin euro dolandırır,kocam da kocam,bu ne be
Üstüne damada da para gömmüşler.100milyardan fazlası gitmiş, güzel bi araba alınır üstüne biraz koysan.
Babaya helal olsun çekmiş almış kızını
Yanlış yapmadın.Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
Ondan gizli pisikologa gittim anneme söyledim annem babama söyledi hani acaba bu kadar büyümeden olaylar ben onu kurtarabilir miydim, tamamen vicdanla alakalı bişe. Şuan zaten pisikolojim çok bozuk nasıl toparlarım bilmiyorum. Neden böyle oldu bunlar neden benim başıma geldi cevap bulamıyorum. Ben hep herşey düzelsin diye uğraştım gece gündüz çalıştım nerde yanlış yaptım
Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
Ondan gizli pisikologa gittim anneme söyledim annem babama söyledi hani acaba bu kadar büyümeden olaylar ben onu kurtarabilir miydim, tamamen vicdanla alakalı bişe. Şuan zaten pisikolojim çok bozuk nasıl toparlarım bilmiyorum. Neden böyle oldu bunlar neden benim başıma geldi cevap bulamıyorum. Ben hep herşey düzelsin diye uğraştım gece gündüz çalıştım nerde yanlış yaptım
Şöyle yani, sen devekuşuna yardım edersem uçar diye inanmışsın, zorlamışsın. Uçmaz arkadaş.Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
Adam iyi yere dükkan açmış bırakmaz, iki tatlı dil, üç çiçek, bırakmaz o kapıyıÜstüne damada da para gömmüşler.
Asıl babasınin kalbine inip ölecek adam bu hala kocası kendine bir şey yaparsa diye korkuyor.
Damadim denen kisiliksize evimin rızkını al ben yemedim sen ye diye verecem. Kızım da hala kocasına üzülecek.
Ya sabır.
Kocanızın kumar borcu için babanızdan o kadar borç alarak yaptınız hatayı, kumarbazın teki oldugunu söylemeyip kandırarak evlenen adamın kumar borçları için gece gündüz çalışarak yapmışsınız hatayı. Anasının babasının düzeltmedigi adamı siz mi düzeleceksiniz, niye? Azıcık kendinizin kıymetini bilin yahu.Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
Kaç bin Euro yardım etmişin daha ne etcen kuzum Allah aşkına daha fazla zarara uğramadan kurtar önce aileni sonra kendini oğullarını da ailesi düşünsün onlara zahmet ?Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?