Babam beni aldı

yapmaz merak etme, ayrıca rahat ol, senin bi suçun yok, artık top eşinde, senin bişey yapmana gerek yok....2 güzel lafla
eşine hemen geri dönme sakın, aileni de mahçup etme...

100milyardan fazlası gitmiş, güzel bi araba alınır üstüne biraz koysan.
Babaya helal olsun çekmiş almış kızını

100milyardan fazlası gitmiş, güzel bi araba alınır üstüne biraz koysan.
Babaya helal olsun çekmiş almış kızını
Üstüne damada da para gömmüşler.
Asıl babasınin kalbine inip ölecek adam bu hala kocası kendine bir şey yaparsa diye korkuyor.
Damadim denen kisiliksize evimin rızkını al ben yemedim sen ye diye verecem. Kızım da hala kocasına üzülecek.
Ya sabır.

Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
Ondan gizli pisikologa gittim anneme söyledim annem babama söyledi hani acaba bu kadar büyümeden olaylar ben onu kurtarabilir miydim, tamamen vicdanla alakalı bişe. Şuan zaten pisikolojim çok bozuk nasıl toparlarım bilmiyorum. Neden böyle oldu bunlar neden benim başıma geldi cevap bulamıyorum. Ben hep herşey düzelsin diye uğraştım gece gündüz çalıştım nerde yanlış yaptım

Yanlış yapmadın.
Adam yanlış kisiydi.
Yanlışla doğru daima catisir.
Birinin mizacı doğruluktan yana diğeri yalan dolan.
Hastalıksa eğer kumara yatıracagi parayı götürüp hastaneye yatırıo beni tedavi edin dese ki ben duzeleceklerine inanmiyorum o zaman bu adam uğraşıyor yahu derdin.
Ama adam baştan sona ofsayt.
Sana saygısı bile yok.
Hem de dolandirici.
Sen Süpermen değilsin .
Önce kendini kurtar derim.

Senin bir sucun yok yapabilecegin biseyde yok. O senin esin ama yaptiklarinin sorumlulugunuda kendisi almali. Cok zor duruma sokmus seni ve aileni. Sanslisin ki cok iyi niyetli bir baban var. Onun kiymetini bil artik kendine odaklan. Yaralarini sarmaya calis. Goreceksin hersey duzelecek. Sen elinden geleni yaptin.

Merak etme kumarbazlar kendine birşey yapmaz aksine çevresindekilere yapar. Hem bırak ne yaparsa yapsın.

Bu arada babana helal olsun. Böyle birşey olsa benim babamda aynısını yapardı.

Hani aramadı etmedi demişinde hangi yüzle arayacak ki zaten.

Şöyle yani, sen devekuşuna yardım edersem uçar diye inanmışsın, zorlamışsın. Uçmaz arkadaş.
Önce kendini düşünmediğin için hatalısın. Anne babanı düşünmediğin için hatalısın.

Adam iyi yere dükkan açmış bırakmaz, iki tatlı dil, üç çiçek, bırakmaz o kapıyı

Kocanızın kumar borcu için babanızdan o kadar borç alarak yaptınız hatayı, kumarbazın teki oldugunu söylemeyip kandırarak evlenen adamın kumar borçları için gece gündüz çalışarak yapmışsınız hatayı. Anasının babasının düzeltmedigi adamı siz mi düzeleceksiniz, niye? Azıcık kendinizin kıymetini bilin yahu.

Kaç bin Euro yardım etmişin daha ne etcen kuzum Allah aşkına daha fazla zarara uğramadan kurtar önce aileni sonra kendini oğullarını da ailesi düşünsün onlara zahmet ?

Senden ailenden sürekli beklenti içinde olan kumarbaz adam için ne endişe duyoyorsun ki babanın evinde ruhunu iylestir kardeşim bırak o adamı düşünmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…