Babam beni aldı

Eeeee adam seni 9 ay boyunca aşağılamış ama sen hala bu ilişkiyi inatla bitirmek istemiyorsun. Beni anlayın yazmışsın ablacım ama gerçekten seni anlayabilen çıkmadı burda. Dünyada başka erkek yok mu? Cidden soruyorum dünyadaki tek erkek cinsinden kişi bu adam mı?

Son düzenleme:
Ben sizin gibilere çok üzülüyorum
Tek sorumluluğunuz yada derdiniz eşleriniz zannediyorsunuz.
Kumarbaz kocanızın yasını tutacağınıza, babanızın 15.000€ Peşine düşün bence. Daha doğru bir dert çünkü bu.

Önereceğiniz kitapları merak ettim, paylaşırsanız okuyabilirim..

Mesleğinizi de merak ettim
1. kurban tuzağından kurtulmak kişisel gücünü geri almak yazar: Diane zimberoff
2. kadın çok severse yazar: Robın norwood

mesleğim muhasebe canım

Allah aileni başından eksik etmesin sen şimdi ona acirsin biz ilerde sana aciriz boş ver düşünme öyle insanla evlilik olmaz

Amacı zaten o yalanlarla senin sırtını değil yüzünü döndürmek. Hiçbirşey yapma. Gerçekten seni isteyen vr düzelen adam sağa sola olan borcunu tamamen kapatır adam akıllı işine gücğnr bakar ve kendini ispatlamış bir şekilde senin karşına çıkar. Vaatlere değil icraatlara bak. En başta babana olan borcu bi ödesin bakalım. Ayrıca o senin günahına girerken düşünmedi de sen onu niye düşünüyorsun ki?

burda bi konu vardi kızda kumar bagimlisi kocasindan ayrılmıştı haklarini da almişti adini bulamadim nick degiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…