Daha 23 yaşındasın, karşına sna değer veren biri çıkıp sevgi neymiş gördüğünde şu an yaşadığın şeyin sevgi olmadığını anlayacaksın.eski mesajlarına şimdi göz attım, evlilik iptali davası gibi bir şey mümkünse onu bile isteyebilirsin. Kurtul bu kişiden. Cinsellik yok, sadakat yok, dürüstlük yok, saygı duymuyor, sevmiyor daha ne yapsın bu kişi sen ayrıl diye? O kadar gençsin ki, o kadar güzel imkanlara sahipsin ki, İnan buna üzülerek geçirdiğin her saniyeye yazık, günah.Şuan içimi dökmek istiyorum okadar iyi geliyorsunuz ki bana, hatalarımı söylemeniz gözümü daha çok açıyor.
Ailem sürekli yanımda beni hiç yanlız bırakmıyorlar. Kendimi şuan bi kafesden çıkmış gibi hissediyorum. Onunla birlikteyken ailemin yanında hiç rahat değildim sürekli ne der sonra bana kızar mı diye düşünmekten olduğum gibi davranamıyordum. Mesela önceden çok neşeliydim. Evde hep ben eğlendirirdim herkesi ama evlendikten sonra hep aman eşim ne der aman şunu yaparsam kızar demekten kendimi geri çektim herşeyden.
Babam dönmemi kesinlikle kabul etmiyor, helede o cinsellikle olan konuyu söylemiş annem babama ilk defa üstü kapalı konuştu. Kızım ilerde cocuğun olmazdı yılların giderdi kendini yıpratırdın dedi. Abim ablam yengem hepsi bendeki değişkliği fark etmiş ama ben hep dışarıya mutluyum pozu verdiğim için karışmak istememişler. Ufak Tefek kavgalardır diye düşünmüşler.
Eşimi bütün ailem çok seviyordu gerçekten Yani öz evlatlarından kardeşlerinden ayırmadılar. Hep olumlu yaklaştılar hatta annem hep dedi kızım bi insanın parası olmayabilir ama insan olsun derdi. Bende annem babam hayal kırıklığına uğramasın diye belki düzelir onun bu kötü huyunu ben bileyim ben düzeltmeye çalışayım diye gizledim.
9 aylık evliliğimin sanırım 3 ayı mutlu geçmiştir. Geri kalanında hep bana pisikolojik baskı kumar yalan hepsini yaptı. Ama öyle güzel oyuncuymuş ki hep onun o duygu sömürülerine kandım. Hep üzüldüm ona. Hep aman o üzülmesin ama sıkılmasın diye kendimden vazgeçtim. Mesela o sevmiyor diye en sevdiğim kıyafetlerimden vazgectim yanlış anlamayın açık eşyalar olduğu için değil tarz olarak beğenmediği için. Saçımı açık kıvırcık yapmayı çok severdim. O saçımı at kuyruğu beğeniyor diye sürekli öyle yapardım.
Tabikide mutlu günlerimiz oldu mesela bana sarılmaları bana bu hayatta yaptığım tek doğru şey seninle evlenmekti demesi. Ben onu çok sevmiştim. Gerçekten çok sevdim. Ki ben ilk defa sevmenin ne demek olduğunu bildim. Karşılıksız yaptım herşeyi hiç bişey beklemeden. Ama şimdi anlıyorum ki beni hiç sevmemiş. Beni hep kullanmış. Eğer beni sevse böyle yapmazdı değil mi ? Hasta olsa bile bunu kabul eder tedavi olurdu yada ipleri benim elime verip düzelmeye çalışırdı. O hep hata yaptı ve sonra hayatına devam etti. Hiç birşey olmamış gibi. Bi iki gün kötüydü ama sonra yine eskisi gibi. Mesela sevse arardı, tamam ben hatalıyım ama seni bırakmak istemiyorum derdi. Ama o şuan muhtemelen anneme babama bütün 9 aydır olanları anlattığım için beni suçluyordur hatta nefret ediyoRdur benden.
Gecicek biliyorum. 23 yaşındayım kendi işim var kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Bidaha sevemem biliyorum ama bundan sonra hayatımı anne ve babama adayacağım. Çocuğumda olmasın olsun. Yiğenlerimle mutlu olurum. Düzelse şimdiye kadar düzelirdi değil mi ? Beni hiç sevmemiş hep seviyormuş gibi yapan bi adam için 3 sene çabalamışım. Nasip kısmet kaderim böyleymiş yaşayacağım.
Google search çubuğu-> kumarhane baskını haberleri -> enterBen daha öncede yazmıştım ülkemizde kumarhaneler yasak. Kocan nasıl harcamış 15000 euro ve sen bu kadar harcadığını nereden biliyorsun. Belkide harcamadığı kısım vardır. Sadece bu konu ile ilgi yazacağım önceki problemlerinizi bilmiyorum. Önce psikolog aile içinde çözün derken anneni babanı mı ara dedi.
İsteyen istediği kadar kızsın ben babanın yaptığını bu konu ile ilgili olan kısımda doğru bulmuyorum. Madem onunda bir yerde babası gibi, geçecekti karşısına evladım deyip konuşacaktı. Hele kv yi kp yi arayıp ben kızımı aldım demek bence çok doğru değil. Sen o evde emanetmiydin. Kaldıki yetişkin insansın bari kızım benim yanıma gelmek istiyor felan deseydi. Ne o eşyasını almış gibi. Kumar bir hastalıktır çözülmüyorsada ayrılık bir seçenektir. Ayrılacaksanız da birlikte bir yaşantınız olmuş bunuda iki medeni insana yakışır biçimde yapmalısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben Türkiye’de yaşamıyorum, yurt dışındayım.Ben daha öncede yazmıştım ülkemizde kumarhaneler yasak. Kocan nasıl harcamış 15000 euro ve sen bu kadar harcadığını nereden biliyorsun. Belkide harcamadığı kısım vardır. Sadece bu konu ile ilgi yazacağım önceki problemlerinizi bilmiyorum. Önce psikolog aile içinde çözün derken anneni babanı mı ara dedi.
İsteyen istediği kadar kızsın ben babanın yaptığını bu konu ile ilgili olan kısımda doğru bulmuyorum. Madem onunda bir yerde babası gibi, geçecekti karşısına evladım deyip konuşacaktı. Hele kv yi kp yi arayıp ben kızımı aldım demek bence çok doğru değil. Sen o evde emanetmiydin. Kaldıki yetişkin insansın bari kızım benim yanıma gelmek istiyor felan deseydi. Ne o eşyasını almış gibi. Kumar bir hastalıktır çözülmüyorsada ayrılık bir seçenektir. Ayrılacaksanız da birlikte bir yaşantınız olmuş bunuda iki medeni insana yakışır biçimde yapmalısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Birde demek ki kumarhane olduğum yerde yasak değil ki gittim orda bastım. Zaten içeri girebilene kadar Yok özel girmek için kart çıkartıldı en az yarım saat içeri girmek için orda belirli şeyler imzaladım ettim. Gözümle adamı o makinanın başında oynarken gördüm.Ben daha öncede yazmıştım ülkemizde kumarhaneler yasak. Kocan nasıl harcamış 15000 euro ve sen bu kadar harcadığını nereden biliyorsun. Belkide harcamadığı kısım vardır. Sadece bu konu ile ilgi yazacağım önceki problemlerinizi bilmiyorum. Önce psikolog aile içinde çözün derken anneni babanı mı ara dedi.
Kendinizi kimseye adamayin. Vur deyince siz de oldurdunuz. Bir sene gecssin goreceksiniz daha farkli dusunuyor olacaksiniz. Cocuk konusu ise nasip,der susarim.Şuan içimi dökmek istiyorum okadar iyi geliyorsunuz ki bana, hatalarımı söylemeniz gözümü daha çok açıyor.
Ailem sürekli yanımda beni hiç yanlız bırakmıyorlar. Kendimi şuan bi kafesden çıkmış gibi hissediyorum. Onunla birlikteyken ailemin yanında hiç rahat değildim sürekli ne der sonra bana kızar mı diye düşünmekten olduğum gibi davranamıyordum. Mesela önceden çok neşeliydim. Evde hep ben eğlendirirdim herkesi ama evlendikten sonra hep aman eşim ne der aman şunu yaparsam kızar demekten kendimi geri çektim herşeyden.
Babam dönmemi kesinlikle kabul etmiyor, helede o cinsellikle olan konuyu söylemiş annem babama ilk defa üstü kapalı konuştu. Kızım ilerde cocuğun olmazdı yılların giderdi kendini yıpratırdın dedi. Abim ablam yengem hepsi bendeki değişkliği fark etmiş ama ben hep dışarıya mutluyum pozu verdiğim için karışmak istememişler. Ufak Tefek kavgalardır diye düşünmüşler.
Eşimi bütün ailem çok seviyordu gerçekten Yani öz evlatlarından kardeşlerinden ayırmadılar. Hep olumlu yaklaştılar hatta annem hep dedi kızım bi insanın parası olmayabilir ama insan olsun derdi. Bende annem babam hayal kırıklığına uğramasın diye belki düzelir onun bu kötü huyunu ben bileyim ben düzeltmeye çalışayım diye gizledim.
9 aylık evliliğimin sanırım 3 ayı mutlu geçmiştir. Geri kalanında hep bana pisikolojik baskı kumar yalan hepsini yaptı. Ama öyle güzel oyuncuymuş ki hep onun o duygu sömürülerine kandım. Hep üzüldüm ona. Hep aman o üzülmesin ama sıkılmasın diye kendimden vazgeçtim. Mesela o sevmiyor diye en sevdiğim kıyafetlerimden vazgectim yanlış anlamayın açık eşyalar olduğu için değil tarz olarak beğenmediği için. Saçımı açık kıvırcık yapmayı çok severdim. O saçımı at kuyruğu beğeniyor diye sürekli öyle yapardım.
Tabikide mutlu günlerimiz oldu mesela bana sarılmaları bana bu hayatta yaptığım tek doğru şey seninle evlenmekti demesi. Ben onu çok sevmiştim. Gerçekten çok sevdim. Ki ben ilk defa sevmenin ne demek olduğunu bildim. Karşılıksız yaptım herşeyi hiç bişey beklemeden. Ama şimdi anlıyorum ki beni hiç sevmemiş. Beni hep kullanmış. Eğer beni sevse böyle yapmazdı değil mi ? Hasta olsa bile bunu kabul eder tedavi olurdu yada ipleri benim elime verip düzelmeye çalışırdı. O hep hata yaptı ve sonra hayatına devam etti. Hiç birşey olmamış gibi. Bi iki gün kötüydü ama sonra yine eskisi gibi. Mesela sevse arardı, tamam ben hatalıyım ama seni bırakmak istemiyorum derdi. Ama o şuan muhtemelen anneme babama bütün 9 aydır olanları anlattığım için beni suçluyordur hatta nefret ediyoRdur benden.
Gecicek biliyorum. 23 yaşındayım kendi işim var kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Bidaha sevemem biliyorum ama bundan sonra hayatımı anne ve babama adayacağım. Çocuğumda olmasın olsun. Yiğenlerimle mutlu olurum. Düzelse şimdiye kadar düzelirdi değil mi ? Beni hiç sevmemiş hep seviyormuş gibi yapan bi adam için 3 sene çabalamışım. Nasip kısmet kaderim böyleymiş yaşayacağım.
Ben zaten ailemi düşünüyorum ama bu olaylar çok yeni olduğu için ne düşüneceğimi şaşırmıştım yani pisikolojim normal değil hala aynı. Durup ağlıyorum ama nasıl böyle hata yaptım diye kendime kızıyorum. Bu borcu nasıl aldıysam öyle ödeyeceğim ki Allahtan artık sonuncuda onu yakalamadan önce takip etmeye başladığımda kazandığımın bi kısmını anneme veriyordum yavaş yavaş borcu kapatmak için. Evet eşim için aldım o borcu ama borç benim borcum bu saatten sonra karşı taraftan bi kuruş bile istemiyorum yeterki huzur bulayımHalen eşini kendine birşey yapar mı diye düşünmen duyarlı bir davranış ama ailemi huzursuz ediyorum maddi manevi zora sokuyorum diye daha çok düşünmen gerekmez mi böyle bir durumda?
Ben ona pisikologa gidelim diye 2 kez teklif ettim ki ozaman bunun bi hastalık olarak görüldüğünü bilmiyordum Yani şöyle yanlış yazdım yani aşılamayacak birşey değil sadece biraz destekle düzelir dedim ama olmadı istemedi, benim pisikologla işim Yok dedi hep. Bana mesela beni kurtar bu şeyden dedi bunu bi yardım cığlığı olarak algıla dedi bende tamam pisikolog bulucam dedim hayır dedi hemen borçları nasıl ödeyebiliriM onun pilanını yaptı.Sonra iyi ki babam beni gelmis almis diyeveksin bu bir hastalik cunku bilerek isteyerek yapiyorlar ama tedavi olmayi kabuk etmiyorlar nerden mi biliyorum;bosandigim esimde kumar bagimlisiydi. Oglumin daha kirki cikmamisti ben eski kocamin bir bagimli oldugunu ogre digimde. Bir gecede 200 bini gecen borcu oldugunu ogreniyorsunuz. Babanizi ariyorsunuz. Babam sen artik burda yapamazsin gidelim dedi bebek kucuk dedim o bir hata yapti dedim gitmedim yanlis yapti dedim affettim. Ne mi oldu uc yil da burun borclari odedik adam iki ay dayanamamis yine yapmis. Bu sefer yavrumu aldim arkama bakmadan kactim. Babana ilerde dua edeceksin. Eminim. Ben parasinda pulinda degilim yanliz basimayim neler nler odedim tek cocukla. Ama yasadiklarin sana kaliyor. Guclu ol ve bunun bir hastlik oldugunu sen kabuk et eger tedavi olmazsa asla duzelemiyorlar
Kumar bağımlılığı ciddi bir hastalık.Bataktaki insan önce en yakınındakileri çeker batağa.Boşan demek haddime değil ama önce bir toparlan çünkü kendini yıpranman ne kendine ne de ailene fayda verir sonra da ailenle birlikte konuşarak kendine bir yol çizmeye bakBen zaten ailemi düşünüyorum ama bu olaylar çok yeni olduğu için ne düşüneceğimi şaşırmıştım yani pisikolojim normal değil hala aynı. Durup ağlıyorum ama nasıl böyle hata yaptım diye kendime kızıyorum. Bu borcu nasıl aldıysam öyle ödeyeceğim ki Allahtan artık sonuncuda onu yakalamadan önce takip etmeye başladığımda kazandığımın bi kısmını anneme veriyordum yavaş yavaş borcu kapatmak için. Evet eşim için aldım o borcu ama borç benim borcum bu saatten sonra karşı taraftan bi kuruş bile istemiyorum yeterki huzur bulayım
En büyük yanlışın kendine vicdanın yok..Olay koca delisi olmak değil anlatamıyorum kendimi. Acaba hasta mı yani iradesi dışında mı oluyor ben yardım edebilir miydim ?
Ondan gizli pisikologa gittim anneme söyledim annem babama söyledi hani acaba bu kadar büyümeden olaylar ben onu kurtarabilir miydim, tamamen vicdanla alakalı bişe. Şuan zaten pisikolojim çok bozuk nasıl toparlarım bilmiyorum. Neden böyle oldu bunlar neden benim başıma geldi cevap bulamıyorum. Ben hep herşey düzelsin diye uğraştım gece gündüz çalıştım nerde yanlış yaptım
Kumarın bir tedavisi yok. Uyusturucu ve alkol bağımlılığı gibi düşün. Tedavi bile olsa bir anda tekrar başlar. Kaç kurtul şakın dönmeBen ona pisikologa gidelim diye 2 kez teklif ettim ki ozaman bunun bi hastalık olarak görüldüğünü bilmiyordum Yani şöyle yanlış yazdım yani aşılamayacak birşey değil sadece biraz destekle düzelir dedim ama olmadı istemedi, benim pisikologla işim Yok dedi hep. Bana mesela beni kurtar bu şeyden dedi bunu bi yardım cığlığı olarak algıla dedi bende tamam pisikolog bulucam dedim hayır dedi hemen borçları nasıl ödeyebiliriM onun pilanını yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?