Babam beni aldı

Yapmaz canim kendine birsey icin rahat olsun, yine kumar oynuordur.
Aklinca sanada kizgindir aramiyordur, birakip gitmeseydi diyordur.

Babana da helal olsun en dogru olani yapmiş.

Kendime şunu yaparım bunu yaparım diyebilir yapacağını sanmam ama velev ki yaptı bu sizin sucunuzmus gibi düşünmeyin tam hatalı olan taraf eşiniz . Sizi yok sayıp düşüncesizlik ediyor üzerine ailenize karşı küçük düşürüyor hala bu adamı seviyorsunuz gibi geliyor

Aynisi biz yasadik iste ben inandim borcunu odedim. Bitti yine yapti

Aklıma bir şarkı geldi konularınıza göz atınca
“Ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak
Senden öyle ayrılacağım”

Evet intihar eder o yüzden ayrılmayın hatta bir 15€ daha verebilirseniz kesin etmez. Lütfen artık öldümü kaldımı düşünmeyin evladınızla yeni hayatınıza konsantre olun. Yazık değil mi size

Üstelik anne babamdan 15 bin Euro borç almışken. Lütfen bana birşeyler yazın. Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor. Bu saate kadar hiç aramadı
Babanıza sizin gibi bir kızı olduğu için acıdım...

Kumarbaz kocanız babanızdan 15.000 euro borç alıyor, siz babanıza bu borcun nasıl ödeneceğini değilde kocanızı düşünüyorsunuz....

İlginç...

Babamın parası kocamdan daha kıymetli olur yanımda.(senin yerinde olsam gebersin derdim)

Psikolojide drama üçgeni vardır
Kurban, kurtarıcı ve zorba
Eşin zorba sen kurban sonra kurtarıcı olmaya çalışıyorsun peki kim için niçin
  • O kadar para kazanıyorsun eşinin borcuna gidiyor (kurbansın)
  • Eşib tartışmalarda sana hakaret edip itekleyip evden gitmeni istiyor (zorba)
  • Eşin benden ayrılcan mı diyip uzaklaşıyor aslında sebebini biliyor ama söylüyemiyor cinsel birlikte olmamak istememesi kumar oynaması ve bir gün öğrenip boşanacak olman(kurbansın)
  • Baban seni alması ve onun için yapabileceklerim var mı diye sorman (kurtarıcı) karşındaki isterse herşey olur istemezse hiç bir şey eğer ki istersen 2 kitap önererim çok faydasını görürsün

ailen arkanda dururken umursamaz olan bir insanı hiç umursama. sana da yazık baban çok iyi yapmış.

Lütfen beni anlayın ben evdeysen pisikolojik baskı gördüm. 9 aylık evliliğimde birkez bile cinsel ilşkim olmadı. Bunu bastırmak için sürekli beni kücümsedi yada başka şeyler söyledi. Ben o baskı pisikolojisini hala atamadım üzerimden. Şuan beynimde kocaman bi boşluk var gerçekten düşünemiyorum. Hayat şuan durmuş gibi tekrar devam ettiğinde boşluğa düşmekten yanlış yapmaktan korkuyorum. Babam mesela net bi çizgi çekti bende olmayacağını biliyorum her gelen mesaj her gelen arama korkutuyor beni.

Bana bunları yazmış:
Merhaba x....., öncelikle senden herşey icin tüm ictenliğimle özür diliyorum, hatanın hepsin bende idi, senin en ufak bi hatan ve yanlışın olmadı bana karşı, bugünden itibaren kendime yeni bir sayfa actım ve terapiye başladım bundan sornada terapiye gitmeye devam edeceğim, icime bir ümit doğdu bunun üstesinden gelecem, terapiyi yapan kadında ümitli konuştu ve olacağına inandığını söyledi, bende inandım, bunu seninle paylaşmak istedim ne yaptığımı bil diye, seninden isteğim tek şey benden ümidini kesme ve kalbini dinle, mesajımı aldığına dair bi cevap yazarsan sevinirim

Lütfen yazarsanız çok sevinirim

Vicdana oynuyor. Sakın cvp yazma

Vicdana oynuyor. Sakın cvp yazma
Yok yazmadım yazmayacağım sadece, tek aklıma takılan benden ümidini kesme diyor ya, güya tedaviyide kabul etmiş ya acaba ben sırt çevirirsem bu onu daha kötü etkiler mi ?
Şöyle birşey zaten bizlik olay bitti artık kurtarılacak bi yani Yok ama acaba günahına girermiyim onun

Çocuğum yok zaten ama o olayın sabahında yazmıştım bunları yani gün geçtikte değişiyor bazı şeyler

Kendinizi bile bile mahvetmeye çalışırkenki azminizi gördüğümden konularınıza yorum yapmıyordum. Boş konuşmayı sevmem ve zamanım çok kıymetli. Ancak şu yazdığınız mesajdan sonra boşa gideceğini bildiğim halde kendimi tutamayacağım.

Artık o insan müsvettesinin annesi rolünden çıkar mısın? Kendin için değil, anne-baban için. Gerçekten 23 yaşında IQ su normal seviyede olan bir kadın olarak günahına nasıl gireceğinizi düşündüğünüzü anlatır mısınız? Cidden merak içindeyim.

Evlendiğinizden beri aşağılanma, duygusal şiddet, cinsel ilişkiye yanaşılmaması (ki evli bir bayanı hastalık vs gibi bir durum yoksa ciddi yaralayacak bir olay), saygısızlık, maddi olarak sömürülme, babanızın dolandırılması, hakaretler, kumar bağımlılığı vs vs yaşayan biri olarak;
kendi iradenizle olmadığı halde (orası ayrı facia, tehlike ve zararlı durumlardan elden geldiğince kaçınmak temel canlı dürtüsüdür. Bitkilerden tek hücreli hayvanlara kadar tüm canlılar bu yetiyle yaşamlarını sürdürürler) babanızın sizi o işkencelerden kurtarması nasıl o mahluka sırt dönmek oluyor???? Size zahmet açıklayın, anlama kapasitem gayet yüksek olmasına rağmen düşünme şeklinizi anlayamıyorum.

Geceye son not: İnsanın kendi kendine ettiğini tüm dünya birleşse edemezmiş. (Elimden gelse bu sözü bdv’nin üst satırına sabitlerim. Konuların %85-90 nı bu söz üzerine dönüyor).

Etkilesin, size ne? Siz kötü etkilenirken, aileniz kötü etkilenirken o düşündü mü sizi? Babanızı dolandırıp o kadar parayı kumara basarken, size psikolojik şiddet uygularken düşündü mü?

Sizin gibi kadınları gerçekten anlamıyorum.
Tamam binbir hayalle evlendiniz, ayrılıyorsunuz kolay değil. Ama ilk düşüneceğiniz şey bu evlilik sayılamayacak durumdaki evliliğiniz ya da bu adamın psikolojisi olmamalı. Ben olsam "Ben anamı babamı ne leş bir insanla muhatap ettim" diye düşünüp buna üzülürdüm.
Siz hâlâ "kötü etkilenir, kendine bir şey yapar" deyip duruyorsunuz.
Merak etmeyin hiçbir şey yapmaz, hiçbir şeyden de etkilenmez. Böyle adamlar ayağını sehpaya çarpsa acıdan 3 gün yatar ama sizin terk etmeniz umurunda olmaz.

Bakın adam bağımlılığından kurtulmak için tedaviye başlamış. Aynısını size de tavsiye ederim. Pek sağlıklı düşünmüyorsunuz çünkü.
En ufak şeyde geri dönüp hem kendinizi hem ailenizi perişan edecek gibisiniz.

O attığı mesaj yıllarca annemi aldatan, şiddet uygulayan ezen babamın attığı mesajlar gibi. Bize tedavi oluyorum derdi meğer psikoloğa falan gitmemiş doğru düzgün. 2 kere gitmiş onda da bizi suçlamış suçlamış gelmiş. Hatta kardeşimin de numarasını vermiş konuşun bana hak verirsiniz diye. Kardeşim de psikoloğa babamın her haltını anlatınca adam babamın dürüst olmadığını görüp seansı bıraktı mesela. Sonuç: babama yıllarca katlanan annem boşandı. Şu an annem çok mutlu. Babam hala beddua derdinde

Henüz 23 yaşındasın o yüzden mi bu kadar saf düşünüyorsun acaba? Olumsuz etkilenirse etkilensin yahu bunu mu düşünüyorsun, ha kumar bağımlılıkları öyle bir tedaviyle bırakılacak kadar basit olmuyor, sizin vicdanınıza oynuyor şuan sadece. Bu kadar düşünceliyseseniz azıcık da kendinizi düşünün, esiniz olacak adam hiçbir açıdan normal değil, sizi kandırmıs, psikolojinizi bozmuş siz hala olumsuz etkilenir mi diyorsunuz, kendinize gelin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…