- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 37
Kendime şunu yaparım bunu yaparım diyebilir yapacağını sanmam ama velev ki yaptı bu sizin sucunuzmus gibi düşünmeyin tam hatalı olan taraf eşiniz . Sizi yok sayıp düşüncesizlik ediyor üzerine ailenize karşı küçük düşürüyor hala bu adamı seviyorsunuz gibi geliyorMerhaba, az çok açtığım konulardan yaşadığım sıkıntıları okuyabilirsiniz.
Dün pisikologa gittim oda eşimin artık bağımlı olduğunu bunun aile içinde çözülmesi gerektiğini söyledi. Dün babamda eşimin kumar oynadığını öğrendi ve beni dün gece aldı. Gece eşim işe çıkmıştı. Anne babasını aradı babam. Ben kızımı alıcam dedi. Eşimin haber yoktu o ara olanlardan ve beni aldı götürdü babam. Şuan pisikolojik hiç iyi değilim dünden beri ailem sürekli destek oluyor bana ne yapmam gerekli bilmiyorum. Eşim en son kumar olayınfan sonra yine hiç bişe yokmuş gibi davranmaya başlamıştı ama ben kaldıramadım. Üstelik anne babamdan 15 bin Euro borç almışken. Lütfen bana birşeyler yazın. Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor. Bu saate kadar hiç aramadı
Aynisi biz yasadik iste ben inandim borcunu odedim. Bitti yine yaptiBen ona pisikologa gidelim diye 2 kez teklif ettim ki ozaman bunun bi hastalık olarak görüldüğünü bilmiyordum Yani şöyle yanlış yazdım yani aşılamayacak birşey değil sadece biraz destekle düzelir dedim ama olmadı istemedi, benim pisikologla işim Yok dedi hep. Bana mesela beni kurtar bu şeyden dedi bunu bi yardım cığlığı olarak algıla dedi bende tamam pisikolog bulucam dedim hayır dedi hemen borçları nasıl ödeyebiliriM onun pilanını yaptı.
Babanıza sizin gibi bir kızı olduğu için acıdım...Üstelik anne babamdan 15 bin Euro borç almışken. Lütfen bana birşeyler yazın. Sürekli aklımda ya kendine bişe yaparsa diye sorular geziyor. Bu saate kadar hiç aramadı
Lütfen yazarsanız çok sevinirimPsikolojide drama üçgeni vardır
Kurban, kurtarıcı ve zorba
Eşin zorba sen kurban sonra kurtarıcı olmaya çalışıyorsun peki kim için niçin
- O kadar para kazanıyorsun eşinin borcuna gidiyor (kurbansın)
- Eşib tartışmalarda sana hakaret edip itekleyip evden gitmeni istiyor (zorba)
- Eşin benden ayrılcan mı diyip uzaklaşıyor aslında sebebini biliyor ama söylüyemiyor cinsel birlikte olmamak istememesi kumar oynaması ve bir gün öğrenip boşanacak olman(kurbansın)
- Baban seni alması ve onun için yapabileceklerim var mı diye sorman (kurtarıcı) karşındaki isterse herşey olur istemezse hiç bir şey eğer ki istersen 2 kitap önererim çok faydasını görürsün
Vicdana oynuyor. Sakın cvp yazmaLütfen beni anlayın ben evdeysen pisikolojik baskı gördüm. 9 aylık evliliğimde birkez bile cinsel ilşkim olmadı. Bunu bastırmak için sürekli beni kücümsedi yada başka şeyler söyledi. Ben o baskı pisikolojisini hala atamadım üzerimden. Şuan beynimde kocaman bi boşluk var gerçekten düşünemiyorum. Hayat şuan durmuş gibi tekrar devam ettiğinde boşluğa düşmekten yanlış yapmaktan korkuyorum. Babam mesela net bi çizgi çekti bende olmayacağını biliyorum her gelen mesaj her gelen arama korkutuyor beni.
Bana bunları yazmış:
Merhaba x....., öncelikle senden herşey icin tüm ictenliğimle özür diliyorum, hatanın hepsin bende idi, senin en ufak bi hatan ve yanlışın olmadı bana karşı, bugünden itibaren kendime yeni bir sayfa actım ve terapiye başladım bundan sornada terapiye gitmeye devam edeceğim, icime bir ümit doğdu bunun üstesinden gelecem, terapiyi yapan kadında ümitli konuştu ve olacağına inandığını söyledi, bende inandım, bunu seninle paylaşmak istedim ne yaptığımı bil diye, seninden isteğim tek şey benden ümidini kesme ve kalbini dinle, mesajımı aldığına dair bi cevap yazarsan sevinirim
Yok yazmadım yazmayacağım sadece, tek aklıma takılan benden ümidini kesme diyor ya, güya tedaviyide kabul etmiş ya acaba ben sırt çevirirsem bu onu daha kötü etkiler mi ?Vicdana oynuyor. Sakın cvp yazma
Çocuğum yok zaten ama o olayın sabahında yazmıştım bunları yani gün geçtikte değişiyor bazı şeylerAklıma bir şarkı geldi konularınıza göz atınca
“Ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak
Senden öyle ayrılacağım”
Evet intihar eder o yüzden ayrılmayın hatta bir 15€ daha verebilirseniz kesin etmez. Lütfen artık öldümü kaldımı düşünmeyin evladınızla yeni hayatınıza konsantre olun. Yazık değil mi size
Anladım. Umarım bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olursunuzÇocuğum yok zaten ama o olayın sabahında yazmıştım bunları yani gün geçtikte değişiyor bazı şeyler
Yok yazmadım yazmayacağım sadece, tek aklıma takılan benden ümidini kesme diyor ya, güya tedaviyide kabul etmiş ya acaba ben sırt çevirirsem bu onu daha kötü etkiler mi ?
Şöyle birşey zaten bizlik olay bitti artık kurtarılacak bi yani Yok ama acaba günahına girermiyim onun
Yok yazmadım yazmayacağım sadece, tek aklıma takılan benden ümidini kesme diyor ya, güya tedaviyide kabul etmiş ya acaba ben sırt çevirirsem bu onu daha kötü etkiler mi ?
Şöyle birşey zaten bizlik olay bitti artık kurtarılacak bi yani Yok ama acaba günahına girermiyim onun
O attığı mesaj yıllarca annemi aldatan, şiddet uygulayan ezen babamın attığı mesajlar gibi. Bize tedavi oluyorum derdi meğer psikoloğa falan gitmemiş doğru düzgün. 2 kere gitmiş onda da bizi suçlamış suçlamış gelmiş. Hatta kardeşimin de numarasını vermiş konuşun bana hak verirsiniz diye. Kardeşim de psikoloğa babamın her haltını anlatınca adam babamın dürüst olmadığını görüp seansı bıraktı mesela. Sonuç: babama yıllarca katlanan annem boşandı. Şu an annem çok mutlu. Babam hala beddua derdindeYok yazmadım yazmayacağım sadece, tek aklıma takılan benden ümidini kesme diyor ya, güya tedaviyide kabul etmiş ya acaba ben sırt çevirirsem bu onu daha kötü etkiler mi ?
Henüz 23 yaşındasın o yüzden mi bu kadar saf düşünüyorsun acaba? Olumsuz etkilenirse etkilensin yahu bunu mu düşünüyorsun, ha kumar bağımlılıkları öyle bir tedaviyle bırakılacak kadar basit olmuyor, sizin vicdanınıza oynuyor şuan sadece. Bu kadar düşünceliyseseniz azıcık da kendinizi düşünün, esiniz olacak adam hiçbir açıdan normal değil, sizi kandırmıs, psikolojinizi bozmuş siz hala olumsuz etkilenir mi diyorsunuz, kendinize gelin!Yok yazmadım yazmayacağım sadece, tek aklıma takılan benden ümidini kesme diyor ya, güya tedaviyide kabul etmiş ya acaba ben sırt çevirirsem bu onu daha kötü etkiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?