Babam beni dövmeye kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin sevgilisi cirkinsin diyormus.neden ayrilmiyorsun diye sordugumda hoslaniyorum demisti. calismamaktan da hoslaniyordur bosuna calis demeyin
Çok güzel laf soktunuz mutlu oldum teşekkürler

Bende dinlemek isterim öyle bir şey yaparsa sonrasını.

Yani babam haklı peki

Senin için üzüldüm. Hak etmediğin tepki ile karşılaşmışsin. Ama sonuç olarak yanında yaşamayı sectigin kişi baban ve karakterini muhakkak biliyorsun ve ona rağmen onun evinde yaşamayı tercih ediyorsun. Çalışmana vs izin vermiyor mu? Kendi ayakların üzerinde dursan da ona kalmasan? Şu durumu yasamasan? Dul, evli, bekar fark etmiyor. Belli ki babanın zihniyeti başka. Maalesef özgürlük için maddi güce sahip olmak şart oluyor.

Ne güzel dedin!!! İmla kurallarına kadar katılıyorum....

Babanin evinde kalmayi biliyorsan onun kurallarinada uymak zorundasin.

İmkanınız varsa ayrı eve çıkın yok çıkamam diyorsanız evinizin kurallarına uymailısınız.

Belli yaşta insanları böyle zor durumda bırakmayın, üzmeyin. .

Aynen hanımefendi asgari ücretle, ev kiralarının 800 900 liradan aşağı olmadığı, bekar olduğun için binbir tantanayla yaşacağı ki büyük ihtimalle ayrı eve çıkacağım dese en büyük tepkiyi babasından alacak kadının ayrı eve çıkmaması seçim kesinlikle haklısınız :) Keşke hayat öyle filmlerdeki gibi ilerlese ama ilerlemiyor. Sizin evden atar dediğiniz adam konu sahibi evden çıkmasın diye yapıyor bunları nereye atıyo sokağa ayrıca. Dilerim ileride benim değilim olacak yoksa seni sokağa atarım diye düşünen bi ebeveyn olmazsınız.

Yok oyle bir ebeveyn olmam , 35 yaşında hic bir sağlık sorunu olmayan bir çocuğumu da calismadan evimde beslemem .

Erkek kardeşim ayrı eve çıktı annem iyice hastalandı o da kavga sonucu gitmişti bide ben gidersem iyice yıkılır ama şuan iyiyim babam da üzgün duruyor yavaş yavaş anlar belki hatasını inşallah

Baban çok gaddar canım sen haklısın insan evladına hiç dul dermi vururmu aklım almıyor. Aslında senin mutlu olman için elinden gelen her şeyi yapmalı. Bence imkan yarat çık o evden. Allah yardımcın olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…