Sizin anladığınız gibi anlatmak istemedi lütfen tekrar okuyun.Demek istediği bazı aıleler çok kıskançlar fakat işin ucunda para olunca aıleler o çok kıskandıkları çocuklarını 50 erkegın içinde calıştırıyorlar.Çünkü ucunda para var denek ıstedı.Çokda haklı .Adamlar kapıdan kızlarını dısarı çıkarmıolar gezmesıne bı yerde oturmasına kızıyorlar.Ama işe yolluyolar.Bı dolu erkek var bız sana guvenıoruz cevreye guvenmıyoruz dıyorlar.Fakat işe yollarken o kıskanclıktan eser kalmıyor cunku işin ucunda para var.Neden düzgün okuyup anlamıosunuz hanımefendiPardon ama ne anlamaliydik? Gayet açık söylemişsiniz, ne demek "isterse 50 erkeğin içinde çalışsın göz yumarlar"? Erkeklerle ayni yerde çalısmak ayıp değildir ama onurlu insanlara onursuzca saldirmak ayıptır, kadinin icinde ahlaksızlik varsa kapi dışına çikmadan da yapar yapacağını, zaten belki boylelerinin eşleri babaları bunu hissettikleri için izin vermiyordur "50 erkeğin içinde" çalışmalarına,ne dersiniz?
Beni alıntilamayın demiştim ama neyse..Pardon ama ne anlamaliydik? Gayet açık söylemişsiniz, ne demek "isterse 50 erkeğin içinde çalışsın göz yumarlar"? Erkeklerle ayni yerde çalısmak ayıp değildir ama onurlu insanlara onursuzca saldirmak ayıptır, kadinin icinde ahlaksızlik varsa kapi dışına çikmadan da yapar yapacağını, zaten belki boylelerinin eşleri babaları bunu hissettikleri için izin vermiyordur "50 erkeğin içinde" çalışmalarına,ne dersiniz?
Ben seni anladım arkadaşım.O kadsr haklısınki.İnsanlar buraya dertlerını anlatmaya gelıo birde kaos ortamı yaratmak ısteyen ınsanlar var.Beni alıntilamayın demiştim ama neyse..
Lütfen bu konudaki bütün yorumlarımı okuyun ondan sonra anlamak istediğinizi anlayın.
Aslında aynı şeyi demek istiyoruz ..ama tekrar tekrar yazmak istemiyorum.
Aynen canım tesekkür ederim.Ben seni anladım arkadaşım.O kadsr haklısınki.İnsanlar buraya dertlerını anlatmaya gelıo birde kaos ortamı yaratmak ısteyen ınsanlar var.
Yorumlarinizi yeniden okudum, genel olarak katıldığım düşünceler, diliniz sade, uslubunuz hoş ama takildigim o tek yorum burda sizin kadar egitimli veya şanslı olmayan genis kitle için bence hâlâ biraz sakıncalı, kırıcı olmak istememiştim ancak siz de beni anladınız sanırımBeni alıntilamayın demiştim ama neyse..
Lütfen bu konudaki bütün yorumlarımı okuyun ondan sonra anlamak istediğinizi anlayın.
Aslında aynı şeyi demek istiyoruz ..ama tekrar tekrar yazmak istemiyorum.
İnsanlar dertlerini anlatıyor başka bir şekilde kendi anladıkları gibi kaos ortamı yaratıyorlar.Aynen canım tesekkür ederim.
Aslında konunun tamamı okunup, anlamaya çalışılsa bir mesaj üzerinden gidilmese daha sağlıklı olacak fakat kolaya kaçınca böyle anlaşmazlık oluyor..
Anlaşıldığıma sevindim :)Yorumlarinizi
Yorumlarinizi yeniden okudum, genel olarak katıldığım düşünceler, diliniz sade, uslubunuz hoş ama takildigim o tek yorum burda sizin kadar egitimli veya şanslı olmayan genis kitle için bence hâlâ biraz sakıncalı, kırıcı olmak istememiştim ancak siz de beni anladınız sanırım
Durumdan vazife çıkarmak mı???? Evet dertleşioruz konuyu anlamak yerıne kaos ortamı yaratılıyor.Neden???Kaos mu? Kendinizi bu kadar ciddiye almayın efenim, burda sadece dertlesiyoruz, durumdan vazife çikararak katkı sağlayamayız,değil mi?
Durumdan vazife çıkarmak mı???? Evet dertleşioruz konuyu anlamak yerıne kaos ortamı yaratılıyor.Neden???
Durumdan vazife çıkarıp katkı sağlamak mı????
İlk vahiydir oku
Yaratan rabbimin adıyla oku!!!
Oku
Oku
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum bu yorumuna hayatım. Bizzat arkadaşımın babası da bunlardan. Kız evden gezmeye çıksın ortalığı yıkardı, işe girdi çalıştı parayı ellerine sayınca adam hiç sorun etmemeye başladı gezmesini tozmasını. Bazı aileler maalesef ki paraya tapıyorlar.Canım ya çok tatlısın. Bak aslında paradan dolayı değil maalesef ki toplumumuzda ki saygı anlayışı değişti.
Örn.Esip gürleyen kıskançlık yapan baskı yapan eşler , babalar eşi veya kızı gitsin çalışsın, para getirsin isterse 50 erkeğin içinde olsun gıkı çıkmaz çünkü para getiriyor..Maalesef ki bunun çok örneklerine şahit oldum, yaşayanlar anlattı şaşırdım. .
Yani demek istenen konu sahibinin işi parası olsa var ya o baba çoğu şeyi görmez buna inan :))
Kaos nedir musmusu? Bana bir tanımlasanız rica etsem?
Aç sözlüğü bak:)Kaos nedir musmusu? Bana bir tanımlasanız rica etsem?
İsterseniz bir kac kaynak yollayabilirim, okumaniz içinKaos nedir musmusu? Bana bir tanımlasanız rica etsem?
Okumak güzeldir,tavsiye edrimAç sözlüğü bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?