Babam beni dövmeye kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin anladığınız gibi anlatmak istemedi lütfen tekrar okuyun.Demek istediği bazı aıleler çok kıskançlar fakat işin ucunda para olunca aıleler o çok kıskandıkları çocuklarını 50 erkegın içinde calıştırıyorlar.Çünkü ucunda para var denek ıstedı.Çokda haklı .Adamlar kapıdan kızlarını dısarı çıkarmıolar gezmesıne bı yerde oturmasına kızıyorlar.Ama işe yolluyolar.Bı dolu erkek var bız sana guvenıoruz cevreye guvenmıyoruz dıyorlar.Fakat işe yollarken o kıskanclıktan eser kalmıyor cunku işin ucunda para var.Neden düzgün okuyup anlamıosunuz hanımefendi

Beni alıntilamayın demiştim ama neyse..
Lütfen bu konudaki bütün yorumlarımı okuyun ondan sonra anlamak istediğinizi anlayın.

Aslında aynı şeyi demek istiyoruz ..ama tekrar tekrar yazmak istemiyorum.

Lütfen bu konudaki bütün yorumlarımı okuyun ondan sonra anlamak istediğinizi anlayın.

Ben seni anladım arkadaşım.O kadsr haklısınki.İnsanlar buraya dertlerını anlatmaya gelıo birde kaos ortamı yaratmak ısteyen ınsanlar var.

Ben seni anladım arkadaşım.O kadsr haklısınki.İnsanlar buraya dertlerını anlatmaya gelıo birde kaos ortamı yaratmak ısteyen ınsanlar var.
Aynen canım tesekkür ederim.
Aslında konunun tamamı okunup, anlamaya çalışılsa bir mesaj üzerinden gidilmese daha sağlıklı olacak fakat kolaya kaçınca böyle anlaşmazlık oluyor..

Yorumlarinizi

Yorumlarinizi yeniden okudum, genel olarak katıldığım düşünceler, diliniz sade, uslubunuz hoş ama takildigim o tek yorum burda sizin kadar egitimli veya şanslı olmayan genis kitle için bence hâlâ biraz sakıncalı, kırıcı olmak istememiştim ancak siz de beni anladınız sanırım

Aynen canım tesekkür ederim.
Aslında konunun tamamı okunup, anlamaya çalışılsa bir mesaj üzerinden gidilmese daha sağlıklı olacak fakat kolaya kaçınca böyle anlaşmazlık oluyor..
İnsanlar dertlerini anlatıyor başka bir şekilde kendi anladıkları gibi kaos ortamı yaratıyorlar.

Anlaşıldığıma sevindim :)

Eve maddi katkınız da yoksa fazlalık olarak goruluyor olabilirsiniz. Ne kadar anne baba da olsa belli bir yastan sonra annenin babanın yanında bile rahat edemiyorsun, bu gercek.

Maddi ozgurlugu olan biri olsan, sana o anlamda bir hesap soracagini sanmiyorum. İyimser düşünürsek, toplumun dullara bakıs acısıyla sizi dusundugu icin boyle bir sey yaptı dersek yani, bu durumda rest çekmeyin, medenice konusun derim.

Onun yaptıgının savunulacak bir tarafı yok tabii ki. Başlı başına siddet savunulacak bir sey degil.

Kaos mu? Kendinizi bu kadar ciddiye almayın efenim, burda sadece dertlesiyoruz, durumdan vazife çikararak katkı sağlayamayız,değil mi?
Durumdan vazife çıkarmak mı???? Evet dertleşioruz konuyu anlamak yerıne kaos ortamı yaratılıyor.Neden???
Durumdan vazife çıkarıp katkı sağlamak mı????
İlk vahiydir oku
Yaratan rabbimin adıyla oku!!!
Oku
Oku

Ya aslında sorunun kaynagı maddiyat ve imkanda yatıyor. Ayrı evde, 35 yasında olan bir kadına kim karısabilir ki nerede kalmıs diye? İstersen 4 kere bosan, yine de kimsenin umurunda olmamalı, olmaz da.

Benim tavsiyem, bir is bulun ve calısın. Asgari ücret de olsa ayakta ve guclu oldugunuz gosterin.

Konu sahibi geçmiş olsun ,babanız gibi üyelerim var ,
Malesef ülke gerçeklerinden zorunluluklardan bi haber ,benim babamda sizin ki gibidir dışarıda sesi çıkmaz evde bize saldırır ,40 yaşımdayım durumunuzu çok iyi anlıyorum ,tez zamanda allah kurtarsın

Aynen öyle kesinlikle katılıyorum bu yorumuna hayatım. Bizzat arkadaşımın babası da bunlardan. Kız evden gezmeye çıksın ortalığı yıkardı, işe girdi çalıştı parayı ellerine sayınca adam hiç sorun etmemeye başladı gezmesini tozmasını. Bazı aileler maalesef ki paraya tapıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…