Babam bizi terk etti. Onu çok özlüyorum:(

Baba yazılarını okuyunca hep ağlarım beni ağlattın keşke babam hayatta olsaydı ve sohbet etseydik
canim ya kendimi suclu hissettim simdi ,seni aglattiysam ozur dilerim ama icimden ilk gecenleri yazdim ,oda kendi cocuklarim geldi aklima ,birakan giden babalari ve hic arayip sormayan ,cocuklarini unutan babalari
Konu sahibinin babasida bana ayni geldi ,anneyle bosanmis diye cocuklarini umursamiyor
Babana Allah tan rahmet diliyorum,ama senin durumun farkli hic degilse babani duayla ,rahmetle ,sevgiyle aniyorsun
Ama hayatta iken cocuklarini babasiz birakanlar tabiki vicdansiz ,merhametsiz babalar ayri
Keske benim cocuklarimin babasida olseydi inan anlatmak daha kolay olurdu
18 aylik oglum var ve babasini hic tanimiyor,kizim 6 yasina bugun girdi ve uzun zamandir babasini gormuyor hatta unuttu
ama tv de baba kelimesini duysa bile donup bana bakiyor,icim aciyor ozaman ,simdi bile yazamiyorum gozlerim doldu ,sende beni aglattin
Ama boyle bir baba evlat sevgisini saygisini ,aranilmayi ,sorulmayi haketmiyor iste ilerde cocuklarim babalarini arayip sorsun istemem o bunu haketmiyor.
O yuzden konu sahibine bos yere uzulmesin diye yazdim ,cunki yuzyuze gelince ona karsi verecek cevabi yok adamin

anneyle anlaşamıyorsa baba neden çocuklarını da terk eder... bana göre babanız sorumluluklarından kaçıyor. babanın çocuğuna küsme lüksü yoktur, çocuğunu bırakıp gitme lüksü yoktur, heran çocuklarının yanında olamasa bile onlara yanlarındaymış gibi hissi vermeli...
kusura bakmayın ama sizin babanız bencil sadece kendi keyfiyetini düşünüyor...
annenizle boşanmış, sizlerde evlenip ayrı aile olmuşsunuz insan kendi çocuğunun evine gitmez mi ?? arayıp sormaz mı?? sorun ne sizde ne annenizde nede başkasında, babanız sanıyor ki hepinizi evlendirdim benim görevim bitti herkes başının çaresine baksın..

ne guzel yazmisin arkadasim ,baba sorumluluklardan kaciyor,cocuklarini gorup yuzlesmek istemiyor,gecmisini hatta cocuklarini bile unutmak istiyor.Birde yurt disinda yasiyormus ,kesin hayatinda biri var ve mutlu ,vicdan muhasebesi yapmak istemediginden cocuklarindan da uzaklasmis .
Yoksa bir baba napar eder cocuklarina ulasir,ben babami iki gun aramasam merak eder anneme ararttirir mutlaka

seninki en azından büyüdüğünüzde gitmiş. bir yazı tavsiye edeyim ne demek istediğimi anlayacaksın. yaseminkartal. b log spot . com (her telden dertleşelim - eşinizden ayrılmadan önce son kez düşünecekleriniz başlıklı yazı)

Evet babam aynen dediğinizi bize söylemişti herkes başının çaresine bakacak yaşta diye. Öyle olmuyor ama... biz hep onlara muhtaciz

Orasi oyle tabi çocukken ayrilsak daha çok yaralardi. Amanbüyüyünce de bekliyor insan hele evlenince, el kızı olunca. Kocan bir başka yaklaşıyor sanki sahipsizsin gibi, ailesi acircasina bakıyor gibi, akrabalari aşağılarcasina.. dogru yada degil hislerim böyle..

siginacak limanim yok artık. Baba evi neydi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…