arama sakin arammaaaAynen
Taşınmalarını engelleme konusunda kararsızdım ama şu dakika itibariyle kafama yerleştirdim gerekirse annemle kisücem evet direkt annemle
Hem elimde kocaman konu var
Biz ordan morali bozuk ayrılmadık mı ayrıldık
O zamandan beri aramız bozulmadımı Benim annemlerle
Bozuldu
İnan oradayken bile annemlere ısrar ediodum giderken sizi de götürelim die
Ev konusunu da destekliyodum ama baktım babamın tavırlarından korktum kararım değişti aylarca gelmelerini istiyodum şimdi asla istemiyorum hem aklıma bişey geldi müdürlük sınavına giricem zaten herkes bilio kazanırsam zaten başka şehir oluyo taşınırız ama kolay diil tabi
Annem bugün Telde acayip kavga ettik
Yanına da taşınmayız Bayram'dan Bayram'a görüşürüz die kapattı saçmalama dedim ama yok yaa benim napıp edip engellemem lazım onları ister küssünler olucak iş diil yanı bu
Ama işte öyle bi yol çizmeliyim ki metodumu değiştirirsem alay konusu olup yine ezik dururumUc asagi bes yukari sorununu anladim benimde esimin babasi malesef baban gibi gerek bizimle gerek kizi ve esiyle yedigimiz ictigimiz ayri gitmesin dusuncesinde,herkesin hayatina mudahale eder,karisir,herkesi kendi hakimiyetinde yasamasini ister ama su yonden sen benden sanslisin o senin oz baban...esinden once babana sinirlari gosterecek olan sensin...bagirsin cagirsin hakaret etsin onemlu degil canini alacak degil ya durmasi gerektigi yeri belirt, esinle mesafeli olmasini soyle cozum sende
Evet aynen annem de olsa karşımdaki ağlayıp zorlamıcam ve bağırmıcamarama sakin arammaaa
bayraamda ararsin
bide midirlgu akzandinmi oldu bitti çanta gibi yanindami gezdiricen :)
çokda kanli biçakli olma çocuk falan olursa anan bakar belki :))
İyi niyetli olduğunu ben de biliyorum hangi baba kızının kötülüğünü ister ama ben samimi olmasını be bize karışmasını istemiyorum canı yanan benimkimse babası yüzünden bi kadını bırakmaz,babanızın sırf sizi korumak için eşinizle yakın olabilecğini hiç düşündünüz mü?o da meraklı değildir elin oğluyla kanka olmaya ama belki de sırf kızını üzmesin dye çevresinde olmaya çalışıyor eşinizin,sizin gibi. insanları bırakmak lazım "kızım ne haln varsa gör "demeli babanız
Tamam babanı bir kenara bırakalım o zaman eşine karşı kararlı ve dik dur. Konuş konuştuğunda haklı sebeplerin olduğunu anlat, yanlış anlar deme, yanlış anlayabileceği şeyleri de açıklayarak anlat. Bıkmadan usnmadan güzel bir dille anlat. Ama eğilip bükülme ve geri adım atma. Kararlı dur. Emin ol eşin de anlayacaktır seni, sen eşisin onun seni de dinleyecektir.Canım benim başarabilsem zaten
Olmuyo yapamıyorum
Tek istediğim babam eşimle samimi olmasın
Ama kızıyorum anneme kafayı yiyorum
Babam çok baskıcı.
Kalbinden de ameliyat oldu ona ağzımı açamıyorum
Ondan ne para be pul istiyorum
İsterse mirasından reddetsin ama eşimle samimi diil muhattap bile olmasın
Hadi ölüm pahasına bunu babama dedim diyelim
Yaa inadına daha çok samimi olursa ya da eşime bunu ifade ederse
Kimse beni anlayamaz ben bu durumu yaşadım eski eşimle ayrıldım yedim kafayı
Babamdan yüz buldu o da
Ayrılırken bile nasıl olsa ayrılamam babam müsade etmez die azıma etti
Çünkü babam ayrılmamam için bile onun yanında ondan yana oldu
Allah rahmet eylesinesimle kanka olmaz ama benim babamda çok karisiyor
annem vefat etti ama kendisinden 10 tane kv çikar hem gelin hem damata ayri ayri :)
kardesimin evine gidiyor kalmaya, uyuduklari saaten mutfak alisverisine herseye karisiyor, bana geliyor esimi bana kotuluyor :)
karisiyla birikdirdigi para çokmus biz asla yapamazmisiz bu musrfilikle vs :)
vallahi kv olsa bu kdr yapamaz ama uzak iste :) ayda yolda bir plunca susuyorum susuyoruz gelinle, kardesimin esiyle otuurp babami çekistroeceim aklima gelmezdi :)))))))
Kız annenle aranı kötü yapma, küsme kadıncağızla bağırma onaAma işte öyle bi yol çizmeliyim ki metodumu değiştirirsem alay konusu olup yine ezik dururum
Ya babamla konuşmayı göze alıcam bağırsa da çağırsa da felsefem babama karşı olduğumu belli etmek olucak
İkinci yol annemle kisicem babam da anlıcak uzak Durucak ya da durmucak dibimize gelcek
Üçüncü yol eşimle küs olmaya devam edicem belki beş gün daha o da huzurumuzun bozulduğunu görüp babamdan uzaklaşacak
Dördüncü yol
İstanbuldan döndüğümden beri tadım tuzum olmamaya devam edicek ki gerçekten yok
Annemler endişelenecek bi de onlar hayatıma karışırsa işlerin sapasarma olduğunu anlıcaklar
Ama bu birinci yolda ben sinirlerime halim olamayıp babama bağırıp cinnet getire m
Ben küçüklüpğmdem beri öfke patlaması yaşıyorum sakinliğimi koruyamamam
Babam da bana dicek ki ulan ben senin için mi geliyorum S... aşşa Kasımpaşa dicek
Gelip ağzıma etçek
İşte bence en mantıklısı anne ben ilaç tedavisine başladım yine üstüme gelmeyin çıldırıcam demek
Bi kere kullandım bitti sorun da kalmadı ama mecbur ediolar
Anlatmamın faydası olmucak aslaTamam babanı bir kenara bırakalım o zaman eşine karşı kararlı ve dik dur. Konuş konuştuğunda haklı sebeplerin olduğunu anlat, yanlış anlar deme, yanlış anlayabileceği şeyleri de açıklayarak anlat. Bıkmadan usnmadan güzel bir dille anlat. Ama eğilip bükülme ve geri adım atma. Kararlı dur. Emin ol eşin de anlayacaktır seni, sen eşisin onun seni de dinleyecektir.
ÜzgünümKız annenle aranı kötü yapma, küsme kadıncağızla bağırma ona(
Olan hep annelere oluyor ya kıyamam.
Konunun tekrarı yorumlarından ve öz türkçeyi katleder gibi dio, die, nie, diil gibi kelimerden konuya bi türlü odaklanamadim bendeOkuduğum en garip konular arasında ilk beşe girer bu konu
Bilemedim şimdi ne desek bir taraf baba diğer taraf koca
Gerçekten mi?Konunun tekrarı yorumlarından ve öz türkçeyi katleder gibi dio, die, nie, diil gibi kelimerden konuya bi türlü odaklanamadim bende
Yok canım bende öyle çok takilmam yazım yanlışlarına kendimde yapıyorum tabikide ama bu konuda baya bi geçti yazdığım kelimeler de öyle örnek verdimGerçekten mi?
Ben rahat okudum
Belkide çok fazla yazım yanlışı yaptığım için:)))
Konuya gelince cevap veremiyorum baba ve koca samimiyetini istemeyen rahatsız olan birine ne denir bilemedim
Belki de çok kalıcı bir çözüm bulurumSizede hangi fikirI verdilerse yok demişsiniz. Babanı uyar:yok.
Annene söyle:yok
Eşine söyle:yok
Ne kaldı geriye?
Komşulara söyle..yada otur mucize bekle..
Bilerek öyle tarz konuşuyorum sevdiğim içinKonunun tekrarı yorumlarından ve öz türkçeyi katleder gibi dio, die, nie, diil gibi kelimerden konuya bi türlü odaklanamadim bende
Evet doğru güzel diosun ams İnan hoş olmazEşine babani kötüle.
Onun huylari yüzüne kardeşlerim ve eşleri mesafeli de.
Hatta ilk eşinle aranizin bozulmasina neden olduğunu söyle.
De ki "ben seninle beraber mutlu olmak istiyorum ve bizim hayatimiza üçüncü kişinin karişmasi gerekmez hatta bu benim babam bile olsa.Kararlarimizi ikimiz bizim için verelim.Bizim canimiz nasil yaşamak istiyorsa öyle yaşıyalim,başkalarin isteklerine ve doğrularina göre değil.Babam biraz patavasiz ,konuştuğunun nereye gittiğini pek bilmez onun için sen ona çok kulak verme.Birde saygidan dolayli sürekli sen onla gezmek zorunda değilsin, sonra benimle gezmek sana zor gelir.Yorgun olduğunu müsait olmadiğini söyleye bilirsin.Hem benimle gezmen daha çok hoşuna gitmezmi?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?