Bundan 8 yıl önce henüz bekarken 1+1 ev aldım.iş yerim dağ başı gibi bir yerdeydi oraya yakın yeni yapılan bir siteden aldım. Babamla pek görüşmem evlendiginden beri. Ama o dönem yolda harap olma peşinatı da ben vereyim dedi. Neyse o dönem 45 bin verdi. Dörtte biri bu para. Evi satarsam herkes koyduğu para oranında payını alır dedik. Eve geçtim bir yıl sonra evlenince kiraya verdim.esimin cimriliklerine kızgın olduğum için o evin gelirini babama bıraktım. Kirayı birkaç ay alıp babamin hesabına yollayın dedim. Ev babamın üstüne bu arada krediyi o çekti ben ödedim.
Şu an ev 3 milyon. Babama satalım benim ihtiyacım var dedim. Ona da 750 bin vereceğim hesapta koyduğu paranın oranını aynen koruyorum.
Ama üvey annem evi satmayalım kirasıyla geçinelim biz ölünce ev yine kızına kalır demiş şimdi evi satmıyor.işin komik tarafı babamla aramda 17, üvey annemle 7 yaş fark var. Onlardan önce öleceğim zaten çektiğim kahırla. Israr edince ev zaten bizim üzerimize git mahkemeye anlat derdini dediler. Ben ödemeleri ispatlayıp geri alabilir miyim?
Bu arada hakaretvari üslup istemiyorum. Ne olursa olsun onlar ailem sadece kanuni olarak bir şey çıkar mı?