aileyi karşınıza almayın derim dünyanın binbir türlü hali var. bi süre bekleyin zıtlaşmayın ve sonrasında bu mesele tekrar açılır zaten üzgün davranınçalışıyorsanız çok iyi en olmadı tamam sizi karşıma almıyorum. hayat boyunca evlenmezsem sebebi sizsiniz vs de gerekiyorsa rest çek ayrı eve çık ama direk olarak aileni silip sevgiline dönme aile candır
üniversite son sınıftayım 1 aya kadar okula gidicem zaten nasip olursa atanırım ilk senede . ailem biliyor onlara rest çekebileceğimi. maddi olarak bağlılığım yok sayılır ama bunlar neyi değiştirirki..
şimsi annem dediki babam benim okuduğum şehire yerleşecekmiş beni okula o götürüp getirecekmiş hatta kapıda bekleyecekmiş miş..... gülsemmi ağlasammı
üniversite son sınıftayım 1 aya kadar okula gidicem zaten nasip olursa atanırım ilk senede . ailem biliyor onlara rest çekebileceğimi. maddi olarak bağlılığım yok sayılır ama bunlar neyi değiştirirki..
şimsi annem dediki babam benim okuduğum şehire yerleşecekmiş beni okula o götürüp getirecekmiş hatta kapıda bekleyecekmiş miş..... gülsemmi ağlasammı
öyle bişey olmuyor canım babanın senin yaşşadığın yere gelmesi çok zor bana da söylenmişti de
maddi olarak ailene bağımlı olmayabilirsin ama manevi olarak bağımlı olmalısın.
o yazdığım genel gecer bişeydi. ailevisi sünnisi fark etmiyor kaynana kaynanadır. bu kız ailesine rest çekti şimdi bizim oldu dedirtme kimseye
evi taşıma ihtimali var çünkü memeleketimiz ama öyle bir durum olursa aman allahım((
dediği lafları duydukça tüylerim diken diken oluyor çokki seviyorsa karşıma çıkıp müslüman olup sunniliğe dönsün bakarız demiş bu adam hangi dünyada yaşıyor ben anlamıyorum çevremizde de aleviler var tanıyor da ama bu nedemek ben anlamıyorum ki 2 gündür ağlamaktan canım çıktı.
evi taşıma ihtimali var çünkü memeleketimiz ama öyle bir durum olursa aman allahım((
dediği lafları duydukça tüylerim diken diken oluyor çokki seviyorsa karşıma çıkıp müslüman olup sunniliğe dönsün bakarız demiş bu adam hangi dünyada yaşıyor ben anlamıyorum çevremizde de aleviler var tanıyor da ama bu nedemek ben anlamıyorum ki 2 gündür ağlamaktan canım çıktı.
Bende aleviyim.Bunu ırk gibi düşünün doğarken seçemiyosun ailen neyse sende osundur.Türkiyede çok dışlanıyoruz maalesef bende bir gün sünni birini sevmekten korkuyorum çünkü kültürümüz farklı ama yinede sevgi herşeyi aşar diye düşünüyorum.İnşallah baban sevginizi anlar ve engel olmaktan vazgeçer canım
niye dışşlandığınızı da anlamıyorum doğrusu. ilk mesajımda yazdığım gibi şimdiye kadar tanıdığım insanlar arasında aleviler bişeyler kattı bana. bilgi huzur mutluluk vs. diğerleri hep bişey çaldı götürdü. o kadar da aydınlar ve temiz insanlar aleviler..
Bende aleviyim.Bunu ırk gibi düşünün doğarken seçemiyosun ailen neyse sende osundur.Türkiyede çok dışlanıyoruz maalesef bende bir gün sünni birini sevmekten korkuyorum çünkü kültürümüz farklı ama yinede sevgi herşeyi aşar diye düşünüyorum.İnşallah baban sevginizi anlar ve engel olmaktan vazgeçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?