canım benim bunun yaşla pek alakası yok insanın ulaştığı olgunluk durumuna bağlı tahminimce yakın yaşlardayız... biz ilişkimize başlarken bile ciddi olarak başladık ve son ana kadar ciddi idik. aramızda kültür farkı yok denecek kadar azdı ve günümüzde çoğu gencin yeni ergenlerin arkadaşlıkları gibi havai gönül eğlemelikde bişey değildi. çok ciddi sınavlardan da geçtik ikimizde ama yine yıkılmadık hep bir olduk ve olnlara takılıp birbirimiizi suçlamadık. annesi annemdi onların yaşadığı duruumda bile annesi beni düşünüyordu beni korumaya çalışıyordu olanlara cahillik diyip beni teseslli ediyordu son ana kadar. zaten kendileri dedi senin sizin hiç suçunuz yok yani beni ne sevgilim suçladı ne ailesi...bütün ailesini tanıyorum bir insan bile sıkıntı yaratacak hiç bişey demediler bile hepsi sahiplendi...
kimseyle aynı eve aynı yatağa girmeden ne olduğunu bilemeyiz ama yanlışta olsa benim seçtiğim yanlışın olmasını yeğlerdim ama benim düşümcem yok sayıldı unutursun geçer gençsin deniliyor ama bukadar olaydan sonra nasıl geçer. hadi geçti diyelim ne halde olurum başka bir insana nasıl davranırım ? benim hayatımı yönlendirmeme izin yokken nasıl geçirebilirim...