bi anlasam arkadaşım çok aile dostumuz var beraber oturup yiyip içeriz ama öyle damadı olamazmış anlamıyorum nasıl bir kafasının olduğunu. kaldıki benim le sevgilim arasında fark yok bunu söylememe bile izin vermedi
bacılarım tüm iyi-kötü, haklı-haksız düşünceleri içinde bulunduğunuz durumlara göre anlam kazanıyor ve yinede çok sağolun...
uzun zamandır giremedimm ailem kıyamet koparttı tüm bayram burnumdan geldi. derler ya canım dediklerim canımı aldı bu iş öyle oldu. anneme güvenmiştim o bütün ona anlattığım güzel şeyleri olsun dertleşmelerimizi olsun her şeyi babama anlattı. yani bana köstek oldu düzgün şekilde anlatsa belki farlı olurdu ama hep yalan yanlış tam tersi şekilde anlattı olayları iyice körükledi. babam gitti önce dayıma sonra amcamalarıma ve en sonunda kendi dayısına anlattı olaylar dallandı budaklandı. ben vaz geçtim istemiyorum dedikçe onlar büyüttüler en başta hattım elimden alındı. gizlide sakladığım hattımdan haberleri yoktu o bende kaldı. datım ve amcalarım erkek arkadaşımı defalarca aradılar onlar başta güzel konuştu sonra sonra onlarda çirkinleşti erkek arkadaşımakarşı. tabi babam rahat dururmu oda aradı hakaretler , tehditler diz boyu ama zavallım biriciğim hiç biçbir saygısızlık yapmadı. babam asker olduğu için iş geregi evimizde silahtan bol şey yok evde ne var ne yok topladı bayram biter bitmez babam erkek arkadaşımın yanına gitti sorgusuz sualsiz evini bastı şükürler olsunki erkek arkadaşımın babası evde yokmuş ama annesi ve erkek kardeşi evdeymiş elinde sigara ayağında ayakkabı paldır küldür evlerini basmış tabi bide belinde silah(( ağzına geleni hem annesine hemde erkek arkadaşıma ver gitsin etmiş. en son çıkarkende ben saygısızlık yapmadım sadece kızımı korumaya çalışıyorum diyip evden çıkmış.asıl niyeti tüm mahalleye rezil etmekmiş ama yapamamış. bunun üstüne babam bide beni aradı sana söz verdim ona hiç bişey yapmadım demezmi.... ben dayanamadım çocukla görüşemediğim için gizlide sakladığım hattımı açıp erkek arkadaşımı aradım ama aramaz olaydm duyduklarım karşısında kanım dodu nutkum tutuldu. annesi ne haldeydi ben bilirim babam ama yine yapaağını yapmış erkek arkadaşım üzerine kayıtlı bütün hatları dinlemeye almış kayıtları saklamış. beni aradı sen bu çocukla konuştunmu dedi bende inkar ettim. bana zarf attı o kunuştuk dedi diyor diye ama ben hala anlamadan inkar ettim konuşmalarımızın kayıtlarını bana dinletti beynimden vuruldum sanki üstüne bide bana dediği bütün eşyalarını topla evimde istemiyorum diye hakaretlere başladı git o çok sevdiğin adamın yanında kal seni alırlarsa gibi daha iğrenç şeyler söyledi söyledi... annem o hattımı elimden aldı sadece sevgilime herşey bitti telefonlar dinleniyor diye kısa bir mesaj yazdım yavrum şimdi ne haldedir bide üstüne üstlük dün gecenin bir yarısında babamın dayısı beni aradı ağzına gelen küfürmü dersini hakaretmi hiç bişey bırakmadı annneme hakaretleri bana haakretleeri erkek arkadaşıma diz boyu. o kim ya kim beni bütün herkese rezil ettiler yanlış anlattılar fffff muhterem babam tabi bide benim okulumu değişmeye çalışıyor üni son sınıftayım adam benim herşeyimi değişmeye çalışıyor dersaneme bile peşin para vermişim adam bunu umursamıyor. misafir öğrencilik diye bişey varmış onu torpil koyup yapıcam diyor yada okulunu donduracaksın diyor. yoruldum artık nefes alamıyorum.
Ciddi ciddi kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum artık yaşama sebebim kalmadı ben istemediğim bir hayatı yaşamak istemiyorum. emin ellerine geçen ilk fırssatta beni başka biriyle evlendirmeyede kalkacaktır sırf onu unutmam için ben nasıl başka birine eşim derim nasıl onunla aynı yatağa girerim ben böyle bir dünya istemiyorum pisikolojim altüst olmuş durumda. çekip beni dövselerdi eve hapsetselerdi ben razıydım ama işler bu durumda. dinlerine de mezheplerine de lanet olsun zorla adamı dinsiz yapacaklar. olduki biryle evlendirseler bile boşanırım tek başıma dul kalmaya ben rağzıyım en azından bu adamın evinden lafından kurtulurum mahalle baskısına bile katlanırım ama bu şekilde dayanamıyorum(((
Soklardayim...
Cocukluk arkadasim bulgar gocmeni alevi sevgilisi vardi 18-19 yaslarindayken. Bir birlerini cok seviyordular. Biz sahidiz.
Onunda babasi karadenizliye (karadenizliyiz biz bu arada aile dostu olmamiza ragmen bunu bize de soylerdi) ve aleviye kiz vermem dedi.
Kiz ailesini secti. Ha simdi evli cocugu var mutlu ama yureginde zerre kadar olsada bir yara var ve hep olacak.
Tövbeler olsun ya gel de annecim-babacım de şimdi bu tipteki insanlara. Ben diyemem valla. Bu kadarını yapmadılar benimkiler ahkam kestiler ama lafta kaldı yine de görüşmüyorum, yüzlerine bile bakmıyorum. Sen yap diye demiyorum canım sakın yanlış anlama ama sen koskoca bir kızsın kızı geç kadınsın yani 22-23 varsındır. Bazı şeylerin de adabı var. Kızı kümese kapatır gibi, para veriyorsun eline diye bu hadsizlik! Ana-baba olsa da yapamaz bunu. Yerinde olsam daha büyük yaygara koparırım. Aşk bu ya sanki ne yapıyorsun bir mezhepten bunca olay çıkarılır mı ne kadar ayıp baban bu kadar dindar da Allahın yarattığını bunca eziklemesinin günah olduğunun farkında değil mi, kusura bakma ama terbiyesizce davranmış... Ne demek yani yaşını başını almış kadının evini silahla basmak, iyi polise vermemiş kadın. Biriyle evlendirirseler diye bir şey de yok sakın yapma sevmediğin adamı kabul etme. Sesini çıkart, mesleğini eline al, kendi kararını kendin ver.
canım benim kafam okadar karmakarışıkki evden gitsem maddi anlamda sıkıntı çekmem iyi kötü beni 2 yıl kadar idare edecek param var maddi anlamda bağlılığım yok sayılır ama bütün ailem karşımda ben çekip gitsem bana öyle bile huzur vermezler en basiti babam gider erkek arkadaşımı öldürür. ben ne yapacağımı bilmiyorum tek aklıma gelen canma kıymak ama onu yaparsam sevdiğim adam yaşayamaz. babam anladı zaten benim bu sene sadece ona ses çıkartmayacağımı diyor sen bana okulun bitene kadar katlanıyorsun o yüzden çık git o oğlanın yanına. ama okulum bitseydi 1 dk durmazdım ama lanet olsun işte
Canım ben sana git demiyorum sakın yanlış anlama ama bu benliğine yapılan bir darbe bildiğin. Tamam kabul etmiyorum dersin bu konu burada kapanır bunca olay çıkarmanın alemi yok. 22-23 yaşındaki kızı da eve kapatamazsın sonra böyle canıma kıyacağım deyip durur. Şahsen bu yaşadıklarının belki 1000 katı küçüğü yaşandı ama yanlarında huzursuzdum ve şu an çok huzurluyum. Konuşmuyorum, görüşmüyorum. Annem arayıp ağlıyor, bir de kardeşimi çok özledim. Belki ziyaretlerine giderim babam yakın zamanda iş için gidecekmiş. Aynı senin gibi annem ağlandı babama ilk kez paylaştığım bir sırrımdan bahsetti. Hiçbir şeye de engel olamadılar. Beni uzaklaştırdıklarıyla kaldılar. Annen deli gibi pişman olacak bak görürsün babanı bilmem de. Yıkılan şeyler geri toplanmıyor bazen babam dediğim adamı görsem tüylerim diken diken olur o derece rahatsız ediyor artık beni ve bana yaşattığı yıkımlar için asla affetmeyeceğim... İçinden ne geçiyorsa onu yap, bu hayat anne-baba, toplum, arkadaş vs. için yaşamak için çok kısa... Seni ne mutlu edecekse onu yap. Sakince kabul etmiyoruz dense böyle demezdim sana ama seni çok boğarlar bu şekilde.
canım şuan zamana bıraktım babam kaç gündür evde değil şimdi yolda geliyor ama gelince ne konuşulur ne olur ozaman bende kafamda bişey planlamayı düşünüyorum.dediin gibi annemin pişman olduğunu görüyorum ama inanmıyorum bu gün günlüğüme yazı yazdım bi baktım kardeşimi yollayıp günlüğümü okutmuş ben anlayınca kıyamet koparttım dedim sana ne zaman güvenecek olsam sen beni sırtımdan vuruyorsun dedim anca ağladıkimseyle konuşamıyorum derdimi anlatamıyorum korkudan arkadaşlarımı bile arayamıyorum benim telefonumu nasıl dinler ya aklım almıyor. şeytan diyor git şikayet et ama kimi kime şikayet edeyim hpsi aynı it iti satarmı hiç. zaten herşey parçalandı daha düzelmesi imkansız daka ne kadar katlanabilirim kestiremiyorum ettiğim duaların haddi hesabı yok ama benim hayatım dahada çıkılmaz hale geliyor bu şekilde insanı dinsiz yapıyorlar. ben böyle toplumun böyle insanların .... neyse olan benim gibi küçük isanlara oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?