Söyledim canım. Biliyor. Ama vermem unut onu diyor.Kesinlikle konuş hemde hemen konuş böyle böyle biri var baba diye bekletme zarara uğrarsın kendi kendine evet der verdik gitti der kalırsın öyle
Yaşın da küçükmüş Elmascık
Allah korusun ya. Öyle deme.Bu kadar demişsin. .
Demezsen başkasına verirler, evlenip mutlu olursun. .
İyi de başka görücü ye gönülleri var. Bu yüzden su an mecburum.Yaşın da küçükmüş Elmascık
Aile bile evlendirmeye kalkınca ben yaş kemale erdi sandım
Allah korusun ya. Öyle deme.
Bende dedim tanıyamam hemen diyor.Tanışsın önce o zaman baksın it mi kopuk mu normal yurdum insanı mı
Ailem severek evlenenlerin hevesi hemen geçeceği ne inanıyor. 2 ay sonra boşanıyorlar diyor.İyi de gönül eğlendirecem demiyosun
Onlar sana evlen diyo
Sende tamam ama şu kişi ile deme hakkına sahipsin
Ömrü o kişi ile baban değil sen paylaşacaksın
Ailen höt zöt bi tipte olsa sevmediğin bi adamla evlenmeni mantıklı kılmıyo
Sevdiğim le inşallah.Mutluluklar dileriz elmascık
Baban seni görücüye vermezseSevdiğim le inşallah.
Vermesin zaten benim derdim o.Baban seni görücüye vermezse
19 yaşında daha küçüksünVermesin zaten benim derdim o.
Ama su an da gelenlere verme ihtimalleri var.19 yaşında daha küçüksün
Söyledim canım. Biliyor. Ama vermem unut onu diyor.
Su an da evde hic konu açılmıyor. Yani babam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Unutmam için zaman veriyor galiba . Diğer görücüler bir hallolsa belki buna sıra gelir de . Su anlık rahat nefes alıyorum. Çünkü konu açılmıyor.Sıkıntı bir durum biraz daha diren bakalım inşallah istediğin olur askerden gelince hemen evlenmeyi düşünüyormuydunuz bence 1 kaç sene verin kendinize ve babana kimseyle evlenmek istemediğini söyle zaman geçince onlarda seni istemeye gelir sıkıntılar kalkar sanırım
Aynen. Ama görücü ortalığı karıştırıyor. O yüzden.Sevgilinle is ciddiye gitmeden önce söyleme derim ... Gecistir :)
Oo pardon demisin bile
Akrabalar duyacak cevrem duyacak. Herkez beni kınar gözüyle bakacak. Kimse durumun boyle olduğuna sevinmeyecek eminim. Bu yüzden korkuyorum. Özellikle annem çok çektirecek bana. Sürekli başıma kakacaklar.
son durum ne elmas meraktayım hiçmi gelişmedi olayAma su an da gelenlere verme ihtimalleri var.
Anlayış öyle. Severek evlenen bi akrabam var oda simdi çekiyor.Ya akrabalara neymiş baban istese kapatır ağızlarını. Sevinmesinler senin hayatın herkes kendi hayatına baksın hiç takma kafana onları. Annende zamanla anlar kıyamaz anne sonuçta sizde hep görücü usulü mü oluyor severek evlenmek yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?