babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

Ailem severek evlenenlerin hevesi hemen geçeceği ne inanıyor. 2 ay sonra boşanıyorlar diyor.

Söyledim canım. Biliyor. Ama vermem unut onu diyor.

Sıkıntı bir durum biraz daha diren bakalım inşallah istediğin olur askerden gelince hemen evlenmeyi düşünüyormuydunuz bence 1 kaç sene verin kendinize ve babana kimseyle evlenmek istemediğini söyle zaman geçince onlarda seni istemeye gelir sıkıntılar kalkar sanırım

Su an da evde hic konu açılmıyor. Yani babam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Unutmam için zaman veriyor galiba . Diğer görücüler bir hallolsa belki buna sıra gelir de . Su anlık rahat nefes alıyorum. Çünkü konu açılmıyor.

Sevgilinle is ciddiye gitmeden önce söyleme derim ... Gecistir :)

Oo pardon demisin bile

Akrabalar duyacak cevrem duyacak. Herkez beni kınar gözüyle bakacak. Kimse durumun boyle olduğuna sevinmeyecek eminim. Bu yüzden korkuyorum. Özellikle annem çok çektirecek bana. Sürekli başıma kakacaklar.

Ya akrabalara neymiş baban istese kapatır ağızlarını. Sevinmesinler senin hayatın herkes kendi hayatına baksın hiç takma kafana onları. Annende zamanla anlar kıyamaz anne sonuçta sizde hep görücü usulü mü oluyor severek evlenmek yok mu?

Canım Olay Farklı bir boyuttan bakarsak eğer Ailen seni Evlendirmek istiyor Ondan Daha iyisi Muhafazakar Olması Anne'ne de Anne Benim Bir sevdiğim var İstemeye gelenleri onun için kabul etmiyorum de ( Babamın Sözü: Napıcaklar seni Canınımı alıcaklar) :)

Anlayış öyle. Severek evlenen bi akrabam var oda simdi çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…