babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

Söz güzelmiş gerçekten. Anneme boyle diyemem. Annem daha önce bizi yakaladı. Simdi bunlara yok deyince zaten şüphelendi. Senin aklın daha o sıpada mı dedi :) gülüyorum ama annemin hitabindan dolayı.bende kekeledim korkudan o derece. İnan son zamanlarda öyle çok sıkıntılarım var ki , kalbime bisey olmaya başladı artık ağrıyıp solugum kesiliyor bi anda. Bunu sevdiğime diyemem. Üzülür. Zaten asker diye çoğu sıkıntı mi saklıyorum.

İsin garibi hic o konuyu açmıyor babam. Ama yalniz kalamıyorum babamla ,biseyler soracak diye. Su an herşey olumsuz. Görücüler de bekliyor hala.
sen bisey soracak diye kacarsan bu iş iyice uzar korkularından kacma canım ben de soylemek icin bekliyorum daha 1 sene kadar zamanım var kaçtıkca dahada zor olur

sen bisey soracak diye kacarsan bu iş iyice uzar korkularından kacma canım ben de soylemek icin bekliyorum daha 1 sene kadar zamanım var kaçtıkca dahada zor olur
Öyle de inan benim için çok zor. Ben tek başıma dışarı çıkamayan bi insanım. O derece. Çok muhafazakarlar. Benzerimiz yoktur cevrenizde. Simdi anne me de söylersem tl yu elimden alır. Beni her gittiği yere götürür. Takibe alır falan. Daha baskı ve bağırıp cagirmalar i saymıyorum bile.

Dayimin kizi sen gibiydi 5 erkekden sonra dogan kiz..dayimda mufazakar nedemek direk kökten aşırı dinci...kuzenim bakkala dahi gidemiyodu eşiyle 3 yil konusmuslar sonrası evlilik..simdi 8 yillik evli..o soylediyse sende soyleye bilirsin..tabiki gerçekten isteyip seviyorsan

İstemem mi ya. Bende ayni o kuzenin gibi bakkala gitmeyeli seneler oldu. nasıl olur dedi babası peki.

Anlayış öyle. Severek evlenen bi akrabam var oda simdi çekiyor.

Olabilir sonuçta görücü de olsa severek de olsa mutsuz olma riski var illa sevince oluyor diye bişey yok. O akraba da kötü örnek olmuş tabi. Ama bu senin hayatın o kadar müdehale edemezler sen biraz dik dur ben çok inattım babamda iyi biliyor o yüzden direnemedi çok fazla

bu iş böyle köşe bucak kaçmakla olmaz annede söyle babanada artık net tavır koy ablan falan yokmu sana destek olacak söyle ailene sizi kırmak istemem ama o kişiyle evlensem sırf sizi kırmammak için mutsuz olsam siz üzülmeyecekmisiniz de annede söyle herkes severek evleniyor niye bu kadar baskı yapıyorlar anlamıyorum ama senin net ve dik durman gerek yoksa bu işin sonunda zarar gören siz olursunuz

Doğru ama simdi konu hic açılmıyor . Yani babam hic bisey demiyor. Konuyu açmıyor. Peki simdi ne yapacağım ?

İstediğim olsun isterim ama babam çok daha inatdir . Tanımak bile istemiyor onu. Annem en azından arkamda olsa yine konuşur babam la. Ama düşün ki babam la anneme söylememek için anlaştık o derece.

Doğru ama simdi konu hic açılmıyor . Yani babam hic bisey demiyor. Konuyu açmıyor. Peki simdi ne yapacağım ?
al karşına ikisinide konuş sonuçta aklın başında sevgilinden eminsen sevgisinden konuş ikna et yoksa zor diyorum bu iş ben olsam acık ve net konuşurum ailende sana saygı duysun severek evlenen ilk sen değilsin ki

İstediğim olsun isterim ama babam çok daha inatdir . Tanımak bile istemiyor onu. Annem en azından arkamda olsa yine konuşur babam la. Ama düşün ki babam la anneme söylememek için anlaştık o derece.
babanla konuş direk olarak o zaman babalar kızlarına kıyamaz otur utanmadan anlat ben direk söylemiştim babama kahvaltıda tanıştırdım babam hoşlanmadığı halde ben seviyorum diye ses çıkarmadı babanla konuş net bir şekilde kır inadını kırmazsan ne olacak ayrılacakmısın

Allah korusun ayrılmak istemem. Ama su an konu açılmıyor ki ne deyim. Bisey dese de bende desem.

Bu yazdıkların benim hayalim. Sadece hayalim .

Allah korusun ayrılmak istemem. Ama su an konu açılmıyor ki ne deyim. Bisey dese de bende desem.
sen açacaksın başka yolu yok baban açmasa sen hiç konuşmayacakmısın ne zaman kadar düşün bunu al karşına konuş evde konuşmak istemiyorsan dışarda konuş anlat babana herşeyi yoksa baban zaten istemiyor konuşmaz senle böylede devam eder

Babam sevdiğimi biliyor. Belkide su an onu çıkarmam için zaman veriyor bana . Peki ben neler deyim babama mesela. ? Nasıl açıyım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…