BABAM SENLE bişey konuşmak istiyorum diye başla sonra fikirni beyan etmedin baba ne düşünüyorsun de dinle sonra onu sevdiğini başka biriyle umutsuz olacağını söyle bir kere konuş baba de konuştuğunda fikrin değişir de ama sana destek olacak biri daha olsun yanında olmadı babanla sevgilin konuşsun erkek erkeğe bir konuşsa belki fikri değişirBabam sevdiğimi biliyor. Belkide su an onu çıkarmam için zaman veriyor bana . Peki ben neler deyim babama mesela. ? Nasıl açıyım konuyu.
Su an askerde ya elimiz kolumuz bağlandı. Konuş sa ne yapacak sevgilim gelemez de. Bende mutlu olduğu bi anda konuşacağım inşallah tekrar. Mutsuz olduğumu göstermem lazim. Zaten çok üzgünüm ama hep rol yaptığımdan alıştım mutsuzluğumu gösteremiyorum.BABAM SENLE bişey konuşmak istiyorum diye başla sonra fikirni beyan etmedin baba ne düşünüyorsun de dinle sonra onu sevdiğini başka biriyle umutsuz olacağını söyle bir kere konuş baba de konuştuğunda fikrin değişir de ama sana destek olacak biri daha olsun yanında olmadı babanla sevgilin konuşsun erkek erkeğe bir konuşsa belki fikri değişir
Kız başına tek başına olmaz hesabi ya.
Kontrolleri altında diyelim.Hayret yaa ne bileyim şaşırdım gerçekten Allah yardımcın olsun. Sabırlı ol görücüleri de kabul etme isteme zorla evlendirecek değiller ya. Bu arada cep telefonu ve interneti kullanmana nasıl izin veriyorlar?
Kontrolleri altında diyelim.
Yok tabi ki bilmiyorlar. Üyeliğimi bile.Baban hala telefonunu almadıysa o kadar da tepkili değil demektir. Onunla konuştuğunu tahmin ediyordur. Bu siteye girdiğini falan biliyorlar mı yakalamasınlar yazdıklarını dikkatli ol.
Yok tabi ki bilmiyorlar. Üyeliğimi bile.
Annem bilse elimden alır ama babam belki de anneme çaktırmak istemiyordur. Bi de işin garibi annem beni hep babama söylemekle tehdit eder di. Babam bence benim sevmemi kâle almıyor.Bu ara 2 katı dikkat et herşeyini bahane ederler aman dikkat
Annem bilse elimden alır ama babam belki de anneme çaktırmak istemiyordur. Bi de işin garibi annem beni hep babama söylemekle tehdit eder di. Babam bence benim sevmemi kâle almıyor.
Bu tür ailelerde kadınlar daha sert karakter rolü üstleniyor normal. Benim kuzenim bir şey dediğinde ya da yaptığında halam hemen "bak babana söylerim akşam dayak yersen karışmam" tavrındaydı hep. Sırf bu sebeple pek çok şeye izin vermemiştir. Ama kuzenim eniştemle konuştuğunda aslında halamın kızdığı hiçbir şeye kızmadığını gördü. Halam sürekli eniştem ya kızarsa tavrında hareket ettiği için zamanla daha sert bir mizaca büründü.Annem bilse elimden alır ama babam belki de anneme çaktırmak istemiyordur. Bi de işin garibi annem beni hep babama söylemekle tehdit eder di. Babam bence benim sevmemi kâle almıyor.
Canım ama ümidim tükeniyor ya. Çünkü babam laf sokuyor senin begendigini biz beğenmeyeceğiz falan diyor. Sırf annem bilmiyor diye sadece bu kadar yani.Hayırlısı olsun ins cnm senin icin.. bende senin durumdayım suan .. aynen bnde anneme degil babama anlatırım hep..annem daha baskin.. ailede herkes bliyo sevgilimi ailem kapat konuyu diyo.. bnde direniyorum.. araya buyuk koyun suan seni cok iyi anlıyorum.. diren.. aynen insan sevmedigi kisyle evlenemez..ama bunu aileye anlatamıyosun.. araya buyuk koy yoksa olmaz cnm..hayrlisi olsn ins..
Kararlı olmaya çalışıyorum ama bazen sevgilim bile yanımda olmuyor benim zittima gidiyor. Onunla bile bazen tartışıyorum. Ağzım nasıl laf yapsın hangi yönde. Kızgın olarak mi kaf sokuyum yoksa babama kendi mi mi acindiriyim.?Bu tür ailelerde kadınlar daha sert karakter rolü üstleniyor normal. Benim kuzenim bir şey dediğinde ya da yaptığında halam hemen "bak babana söylerim akşam dayak yersen karışmam" tavrındaydı hep. Sırf bu sebeple pek çok şeye izin vermemiştir. Ama kuzenim eniştemle konuştuğunda aslında halamın kızdığı hiçbir şeye kızmadığını gördü. Halam sürekli eniştem ya kızarsa tavrında hareket ettiği için zamanla daha sert bir mizaca büründü.
Eğer baban senin tahmin ettiğin gibi gerçekten çok sert biri olsaydı çoktan elinden telefonu almış seni odaya kapatmış sıkıyorsa benim istediğim kişiyle evlenme diyerek sana baskı kurmuştu bile. Ama anlattıklarına bakılırsa açık kapı bırakmış. Sen gereken kararlılığı göstersen biraz da ağzın laf yapsa korkulacak bir şey yok emin ol.
Hep özenirimAnnen gözünü korkutmuş demekki baban o kadar da anlayışsız değil bence. Sen hiç bir görücüyü kabul etme vermezseniz bende başkasıyla evlenmem sevdiğm var de zorla vermezler herhalde dimi? Annen o kadar mı tepkili ya şaşırıyorum valla
Bide iki günlük dünya yaCanım bencede bu ara daha bi dikkat et herşeyine. Ama sanmıyorum sanki baban anlayışlı olur diye düşünüyorum, sonucta yıl 2015 zorla evlendiremezler, ne yap et muhakkak konuş , göze al herşeyi ,hayat geçmez yoksa sana
Hep özenirimkızlar annelerine söyler mesela ben şuraya gidiyorum idare et veya anne seninle bisey konuşacağım. Ona göre anne konuşur baba ile falan. Ama hic desteğim yok. Tek başımayım. En azından annem olsaydı yanımda
Annem den hic umut yok. Annem boyle yetişmiş. Daha önce beni yakalamıştı hala en ufak bisey de yüzüme vurur. Bunu hic kaldıramaz.Annende mi böyle yetişmiş acaba ? Anannende mi annen gibiydi? Bi annenle konuşmayı denesen çok mu ters teper belki 2 3 gün kızar sonra düzelir. Hiç mi umut yok?
Annem den hic umut yok. Annem boyle yetişmiş. Daha önce beni yakalamıştı hala en ufak bisey de yüzüme vurur. Bunu hic kaldıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?