Utansam yine iyi. Ben korkuyorum.Ben anneme "anne ne diyosun artık evleneyim mi? kayınvalide olmaya hazır mısın? torunda olur, anneanne olursun bakarsın torununa" falan diye takılırım hep :))) O da bana "ne evlenmesi kızım? önce hukuku kazan sonra napıyosan yap, hem ben henüz hazır değilim kaynana olmaya" der gülüşürüz.
Ciddi ciddi evlenecek olsam nasıl söylerim bilmiyorumUtanırım kesin.
Anneler neden bu kadar katı oluyor anlamıyorum.Utansam yine iyi. Ben korkuyorum.
Daha önce beni yakaladığında sevgilim annemi aramıştı. Annem tabi olumsuz. Sonra huylandım. Gıcık kaptım dedi. Halbuki oğlan gerçekten bisey demedi çünkü ben duyuyordum. Yaşımın küçüklüğü ne kızmıyor çünkü istemeye gelenlere gönülleri var.Arkanda anne desteği olmayınca daha zor tabiBenim annem hep destekti bana çok rahat bir anne değildi öyle beni hep idare etmezdi tabi ama babama da bişey söylemezdi asla. Evlilik süresince de hep arkamdaydı hakkını yemiyeyim. Ama sanmıyorumki anne karşında dursun ya belki yaşın küçük diye kızmıştır. Güzelce sakince konuşsan belki anlayış gösterir.
Sana kolay gelsin diyeceğim ama zaten benimkine gore vaya kolay zaten.Anneler neden bu kadar katı oluyor anlamıyorum.
Ben bu konularda anneme çok rahat şaka falan yaparım.
Ha ilişkim olduğunu bilmiyor orası ayrıAnnem biraz fevridir, hemen evlenip gidicem zanneder, panikler, üzülür o yüzden söylemiyorum :)
Sende gözünü karart ve söyle. Dünyanın sonu değil. Tabiki birini sevebilir onunla evlenmek isteyebilirsin. Taş değil kalp taşıyoruz yahu.Sana kolay gelsin diyeceğim ama zaten benimkine gore vaya kolay zaten.
Ailen çok muhafazakar olduğu için bu sıkıntı sanırım ama ne olursa olsun bu senin hayatın, tüm hayatını kimle geçireceğine sen karar vereceksin. Ömür boyu bunun sıkıntısını pişmanlığını çekecek olan sensin. Bence eğer sevdiğinle iletişim kurabiliyorsan söyle izin alsın gelsin askerden en azından bir söz kessinler. Ya da anne benim aklımda başka biri var de bir şekilde bunu yapmalısın yoksa ömür boyu istemediğin biri ile yaşamak mı istersin?Sevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor kiannemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(
İstemem tabi ki. Ama söylendiği kadar kolay değil ki. Anneme söyleyemem gerçi eninde sonunda öğrenecek ama babama söyledim. Oda yok vermem unut onu diyor.Ailen çok muhafazakar olduğu için bu sıkıntı sanırım ama ne olursa olsun bu senin hayatın, tüm hayatını kimle geçireceğine sen karar vereceksin. Ömür boyu bunun sıkıntısını pişmanlığını çekecek olan sensin. Bence eğer sevdiğinle iletişim kurabiliyorsan söyle izin alsın gelsin askerden en azından bir söz kessinler. Ya da anne benim aklımda başka biri var de bir şekilde bunu yapmalısın yoksa ömür boyu istemediğin biri ile yaşamak mı istersin?
Babam biliyor ama vazgeç diyor. Bu kadar basit sanki sevmeyi bırakmak vazgeçmek.Sende gözünü karart ve söyle. Dünyanın sonu değil. Tabiki birini sevebilir onunla evlenmek isteyebilirsin. Taş değil kalp taşıyoruz yahu.
Daha önce beni yakaladığında sevgilim annemi aramıştı. Annem tabi olumsuz. Sonra huylandım. Gıcık kaptım dedi. Halbuki oğlan gerçekten bisey demedi çünkü ben duyuyordum. Yaşımın küçüklüğü ne kızmıyor çünkü istemeye gelenlere gönülleri var.
Babam biliyor ama vazgeç diyor. Bu kadar basit sanki sevmeyi bırakmak vazgeçmek.
Sen sevmedin mi falan dedi . Kotu veya kızarak bisey demedi. Ben kabul etmiyorum zate.. yok zorla vermezler yani galiba.Ne konuştu ki sevgilin annenle? Senin yapacağın en doğru şey şu anda görücüleri kabul etmemek. Ben sevdiğimden başkasıyla evlenmek istemiyorum de.Zorla vermezler herhalde dimi?
Sen sevmedin mi falan dedi . Kotu veya kızarak bisey demedi. Ben kabul etmiyorum zate.. yok zorla vermezler yani galiba.
Evet birlikte tabiki de vakit geçirdik. Yoksa nasıl tanıyım. Sadece konuşarak olmaz.Bir de birşey soracağım. Kaç kere görüştünüz sevgilinle? Vakit geçirdiniz mi yani birlikte
Benim sabrım kalmadı ama. Her geçen gün evlilik hayali kuruyoruz. En güzel yaşlarımızı birlikte geçirmek istiyoruz.O zaman sabırla bekle. Zorla vermezlerse ömür boyu direnemezler
ailen bukadar sertken nasıl görüsebildin canım zor olmadımı.. Benimde babam bu konularda cok katı kuralcıdır annem biliyor anlatabiliyorum o beni idare ediyor çok sükür abimde biliyor görüsüyorlar hatta ama gel gelelim okul bitip nisan takılması icin babama nasıl diyeceğim offff of bu babalar n zor insanlar sahiden aklım almıyor allah hepimize kolyalık versin takipteyim canım inşallar baban direnmeyi bırakırda sende mutlu mesut yuvanı kurarsın ve burdan fotograflarınızıda bekleriz insallah olursa :))) bütün kalbimle diliyorum umarım olur canımEvet birlikte tabiki de vaiyorkit geçirdik. Yoksa nasıl tanıyım. Sadece konuşarak olmaz.
İnşallah . Cok saol bütün yüreğimle söylüyorum. Emin ol sen benim kadar olmazsin. Birilerinin desteği olmayınca çok zor. Bak benim kimsem yok. Nasıl olacak hic bilmiyorum. Su anda babam konuyu dahi açmıyor. Bu günler nefes aldığım günler emin ol. Daha fragman bile değil...ailen bukadar sertken nasıl görüsebildin canım zor olmadımı.. Benimde babam bu konularda cok katı kuralcıdır annem biliyor anlatabiliyorum o beni idare ediyor çok sükür abimde biliyor görüsüyorlar hatta ama gel gelelim okul bitip nisan takılması icin babama nasıl diyeceğim offff of bu babalar n zor insanlar sahiden aklım almıyor allah hepimize kolyalık versin takipteyim canım inşallar baban direnmeyi bırakırda sende mutlu mesut yuvanı kurarsın ve burdan fotograflarınızıda bekleriz insallah olursa :))) bütün kalbimle diliyorum umarım olur canım
canım benim üzme kendini hayırlısı olsun hersey ve sevgilinlede konus seninde desteğine ihtiyacım var ve bu yolda yanımda olmayacaksan ben adımımı geri cekeyim de sen tek basına savasıyorsun resmen o hic adım atmıyor anladığım kadarıyla birazda sen onu sıkıstırİnşallah . Cok saol bütün yüreğimle söylüyorum. Emin ol sen benim kadar olmazsin. Birilerinin desteği olmayınca çok zor. Bak benim kimsem yok. Nasıl olacak hic bilmiyorum. Su anda babam konuyu dahi açmıyor. Bu günler nefes aldığım günler emin ol. Daha fragman bile değil...
O su an evlilik için adim atmıyor. Yoksa yanimda olmaya çalışır. Askerden gelmeden de bisey olmaz galiba. Çok sıkıntıdayım. Kafama taktigim bi dolu dert var.canım benim üzme kendini hayırlısı olsun hersey ve sevgilinlede konus seninde desteğine ihtiyacım var ve bu yolda yanımda olmayacaksan ben adımımı geri cekeyim de sen tek basına savasıyorsun resmen o hic adım atmıyor anladığım kadarıyla birazda sen onu sıkıstır
Ozaman gelsinler mazeret izni diye bişey var en azından söz kesersiniz babana gelince yap kahvesini geç karşısına aslında söylemeye çekindiğini hatta korktuğunu belirt ki onu ezdiğini düşünmesin sakin sakin söyleEvet canım o benden daha çok istiyor hatta. Su an gel iste deseler askerlik dinlemez koşar gelir o kadar.
Söyledim zaten. O zaman yok dedi. Unut dedi. O gün bugün konuyu açmadı. Sadece var mi gelişme diye soruyor.Ozaman gelsinler mazeret izni diye bişey var en azından söz kesersiniz babana gelince yap kahvesini geç karşısına aslında söylemeye çekindiğini hatta korktuğunu belirt ki onu ezdiğini düşünmesin sakin sakin söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?