babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

Utansam yine iyi. Ben korkuyorum.

Utansam yine iyi. Ben korkuyorum.
Anneler neden bu kadar katı oluyor anlamıyorum.
Ben bu konularda anneme çok rahat şaka falan yaparım.
Ha ilişkim olduğunu bilmiyor orası ayrı Annem biraz fevridir, hemen evlenip gidicem zanneder, panikler, üzülür o yüzden söylemiyorum :)

Daha önce beni yakaladığında sevgilim annemi aramıştı. Annem tabi olumsuz. Sonra huylandım. Gıcık kaptım dedi. Halbuki oğlan gerçekten bisey demedi çünkü ben duyuyordum. Yaşımın küçüklüğü ne kızmıyor çünkü istemeye gelenlere gönülleri var.

Sana kolay gelsin diyeceğim ama zaten benimkine gore vaya kolay zaten.

Ailen çok muhafazakar olduğu için bu sıkıntı sanırım ama ne olursa olsun bu senin hayatın, tüm hayatını kimle geçireceğine sen karar vereceksin. Ömür boyu bunun sıkıntısını pişmanlığını çekecek olan sensin. Bence eğer sevdiğinle iletişim kurabiliyorsan söyle izin alsın gelsin askerden en azından bir söz kessinler. Ya da anne benim aklımda başka biri var de bir şekilde bunu yapmalısın yoksa ömür boyu istemediğin biri ile yaşamak mı istersin?

İstemem tabi ki. Ama söylendiği kadar kolay değil ki. Anneme söyleyemem gerçi eninde sonunda öğrenecek ama babama söyledim. Oda yok vermem unut onu diyor.

Sende gözünü karart ve söyle. Dünyanın sonu değil. Tabiki birini sevebilir onunla evlenmek isteyebilirsin. Taş değil kalp taşıyoruz yahu.
Babam biliyor ama vazgeç diyor. Bu kadar basit sanki sevmeyi bırakmak vazgeçmek.

Ne konuştu ki sevgilin annenle? Senin yapacağın en doğru şey şu anda görücüleri kabul etmemek. Ben sevdiğimden başkasıyla evlenmek istemiyorum de.Zorla vermezler herhalde dimi?

Ne konuştu ki sevgilin annenle? Senin yapacağın en doğru şey şu anda görücüleri kabul etmemek. Ben sevdiğimden başkasıyla evlenmek istemiyorum de.Zorla vermezler herhalde dimi?
Sen sevmedin mi falan dedi . Kotu veya kızarak bisey demedi. Ben kabul etmiyorum zate.. yok zorla vermezler yani galiba.

Evet birlikte tabiki de vaiyorkit geçirdik. Yoksa nasıl tanıyım. Sadece konuşarak olmaz.
ailen bukadar sertken nasıl görüsebildin canım zor olmadımı.. Benimde babam bu konularda cok katı kuralcıdır annem biliyor anlatabiliyorum o beni idare ediyor çok sükür abimde biliyor görüsüyorlar hatta ama gel gelelim okul bitip nisan takılması icin babama nasıl diyeceğim offff of bu babalar n zor insanlar sahiden aklım almıyor allah hepimize kolyalık versin takipteyim canım inşallar baban direnmeyi bırakırda sende mutlu mesut yuvanı kurarsın ve burdan fotograflarınızıda bekleriz insallah olursa :))) bütün kalbimle diliyorum umarım olur canım

İnşallah . Cok saol bütün yüreğimle söylüyorum. Emin ol sen benim kadar olmazsin. Birilerinin desteği olmayınca çok zor. Bak benim kimsem yok. Nasıl olacak hic bilmiyorum. Su anda babam konuyu dahi açmıyor. Bu günler nefes aldığım günler emin ol. Daha fragman bile değil...

canım benim üzme kendini hayırlısı olsun hersey ve sevgilinlede konus seninde desteğine ihtiyacım var ve bu yolda yanımda olmayacaksan ben adımımı geri cekeyim de sen tek basına savasıyorsun resmen o hic adım atmıyor anladığım kadarıyla birazda sen onu sıkıstır

O su an evlilik için adim atmıyor. Yoksa yanimda olmaya çalışır. Askerden gelmeden de bisey olmaz galiba. Çok sıkıntıdayım. Kafama taktigim bi dolu dert var.

Evet canım o benden daha çok istiyor hatta. Su an gel iste deseler askerlik dinlemez koşar gelir o kadar.
Ozaman gelsinler mazeret izni diye bişey var en azından söz kesersiniz babana gelince yap kahvesini geç karşısına aslında söylemeye çekindiğini hatta korktuğunu belirt ki onu ezdiğini düşünmesin sakin sakin söyle

Söyledim zaten. O zaman yok dedi. Unut dedi. O gün bugün konuyu açmadı. Sadece var mi gelişme diye soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…