Evet var canım.herkes eş dost akraba ile mi evleniyo ya üff kaçıncı devrin kafası bu.
benimki de tanıdığı için istemedi. ailesini kendisini beğenmedi
ben evlenicem kusura bakmayın dedim 4 senedir de evliyim.
bazen diretmek gerekiyor sanırım.
çekinme hiç. zorla başkasıyla evlendirecek değiller ya.
seni istemeye geldiklerinden sevgilinin haberi var mı?
Babamın hic bi dedigine yok demedim. Gitmeden önce de kek yaptım hemde browni. Kızdıracak bisey demedim. Hep üzgün olduğumu gösterdim. Bilmiyorum ne olacak.
Bekleyecegim inşallah. Hic istemiyor ya. Olur mu senceEvet üzgün dur üzüldüğünü görsün belki içi el vermez. Yanlış birşey yapmadınki sonuçta hangi devirdeyiz görücü usulü mü kaldı ne bileyim. Bir bekle bakalım
Söyledim bakalım.Söylemek zorundasın eninde sonunda öğrenecekler. Farklı yollardan öğreneceklerine senden öğrensinler..
Hayırlı olsun ilk adımı atmissin gerisi gelir inşallah. Nerede tanıştınız internette mi farklı şehir.Babamın hic bi dedigine yok demedim. Gitmeden önce de kek yaptım hemde browni. Kızdıracak bisey demedim. Hep üzgün olduğumu gösterdim. Bilmiyorum ne olacak.
İyi yapmışsın bir şey söylemedi miSöyledim bakalım.
Bekleyecegim inşallah. Hic istemiyor ya. Olur mu sence
Bende internetten tanıştım ama efendi çocuktur. Bilmiyorum bide şöyle olay var babama bisey i inat edersen o da sana inat eder. Ne olacak bilmiyorum.Ben eşimle internetten tanıştım. Çok farklı illerde yaşıyorduk. Anneme ilk söylediğim de çok karşı çıktı ama internetten tanıştık demedim. Tanımıyoruz etmiyoruz dedi tanışırsınız ne var bunda dedim. Baktı ben kararlılık gösteriyorum babana söyle dedi.
Aldım karşıma güzelce baba biri var evlenmek isteyen dedim. Hiç bişey demedi annemi aldı yürüyüşe çıktı. Anneme sormuş kimdir diye. İlk yaşına taktı 6 yaş var aramızda diye. Sonra mesleğine taktı o da üniversite mezunu bende ama yine de mühendis kızım var benim uymaz mühendis falan olsaydı dedi.
Zaman geçti baktı vazgecmiyorum en sonunda gelsinler tanisalim dedi. Ailesini pek sevmedi konuşacak ortak nokta bulamadilar ama eşimi görünce ona yetti saygılı efendi oluşu.
1 buçuk yıldır evliyim eşimi benden daha çok severler.
Zamana bırak babalar kıskanır kızlarını
Bana yavaş yavaş vazgeç dedi. Kendimi alıştır dedi. Ya birakmadigimi anlatınca daha çok kızarsa.Olur canım neden olmasın. Ama burda sana ve sevgiline de iş düşüyor. Pes ederseniz olmaz. Babalar kızlarını kıskanır paylaşamaz zor onlar için. Diyorum ya ben nerdeyse 1 sene uğraştım çok zor günlerdi ama geçti.
Sakin di ama beni konuşturmak için sakin. Biliyorum yani.normalde çok kızar bunlara.İyi yapmışsın bir şey söylemedi mi
Nasıl tepki verdi
İnşallah etmeyeceğim. Bilmiyorum ya karsiya da iş düşüyor. O düşünsün onu da. Ben söyledim benden çıktı artik. Kendine çeki düzen versin ya.Offf offf bu isler cokkkk zorrrr !!! Allah yardimcin olsun konu sahibi !!! Bende savastim bu konuda. Hemde 7 yilimi verdim. Sonuc itibariyle ailemi bu surec icinde ikna edemedim. Tam ikna olacaklarken tanismaya geldiler sevmediklerini ima ettiler. Tekrar eeeen basa döndük. Bazi seyler nasip kismet ya. Eger benimde kismetimde o olsaydi o kadar yil mucadeleden sonra olurdu diye düsünüyorum. Demekki kismetim degilmis daha fazla uzatmanin anlami yok. Neyse beni bosver de sen daha yolun basindasin. Hemen öyle pes etme.
Evet internet te. Ama napalim kader boyle çıkarmış. Keske demek saçma ama aileler en azından bilinseydi. O da yok. Olur sa da hemen olmaz büyük ihtimal. Babam tanımayınca vermez beni kimseye.Hayırlı olsun ilk adımı atmissin gerisi gelir inşallah. Nerede tanıştınız internette mi farklı şehir.
Evet ama görücü geldi ailem çok beğendi bende tabi direk yok deyince şüphelendiler. Ve haftalarca üstüme geldiler. Bu yüzden söylemek zorunda kaldım.E madem ailenin huyum biliyorsun sevgilin askerden geldiğinde söyleseydin de tanıştırsaydın daha mantıklı değil miydi? Görücü gelse ne olacak sen istemedikten sonra zorla mı evlendirecekler?
Evet ama görücü geldi ailem çok beğendi bende tabi direk yok deyince şüphelendiler. Ve haftalarca üstüme geldiler. Bu yüzden söylemek zorunda kaldım.
Bana yavaş yavaş vazgeç dedi. Kendimi alıştır dedi. Ya birakmadigimi anlatınca daha çok kızarsa.
Evet takıldı tabi. Zaten en çok da buralara takıldı kimdir necidir sende tanımıyorsun ya sana şöyle yaparsa boyle yaparsa diye başladı. Simdi de geldi yüzü asık ya. Hallolsun da katlanırım.nelere katlanmadım ki.Benim babamda unut o işi sen dedi :) bende ondan başkasıyla evlenmeyeceğim o olmazsa evlenmem sana da bir daha bişeyimi anlatmam dedim çıktım odadan. Benim eşime takıntısı yoktu kim olursa olsun o tarz bir tepkş verecekti beklemiyordu benden paylaşamadı. Babalar der yani sen uğraşacaksın çok kolay olmayacağını sende biliyorsun. Bir de internetten tanışmışsın söyledin mi babana? Nasıl tanıştık nasıl görüştük dedin ? Çok muhafazakarlar dedin ya ondan soruyorum takılmadımı oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?