o zaman daha kötü direkt babanı arar senin kızın sevdiği varmış derlerDiyemem ki akrabamız. Hemen duyulur. Ama istemediğimi biliyorlar. İnan bugün çok yıkıldım babamın vazgeçecegi yok.
Çok beğenmişler. Bırakmayız diyorlarmışo zaman daha kötü direkt babanı arar senin kızın sevdiği varmış derler
ee istemediğini biliyorlar niye karşı taraf da üstüne üstüne geliyor
allahım yarabbim tek onların beğenmelerine miÇok beğenmişler. Bırakmayız diyorlarmış
Ben zaten bugün çok mutsuzdum. Diyorum ya geceden şiş gözlerimle uyandım. Konuştuğumdan beri konu açılmamıştı. Çok üzgün olduğumu görünce açtı bu konuyu. Anladı çünkü.allahım yarabbim tek onların beğenmelerine mi
kız beğenmiyor onu ne yapacaz
hayret bir şey
şimdilik serin durmaya çalış canım babanla kavgaya girme daha olay taze
biraz bekle
olmadı mutsuz olursam günahı senin boynuna fala dersin seni üzgün gördükçe baban da düşünmeye başlar
İşin kötüsü benim ailem de onları istiyor.ailenin karşı tarafa tepki koyması lazım net bir şekilde tek tarafın istemeisyle olmuyor o işler
o zaman annene net bir şekilde istemediğini sevgilinle evlenmek istediği söyle ki ailende niye bukadar ısarar ediyor sen sevmediğin biriyle evlenip mutsuz olunca ailen mutlumu olacakİşin kötüsü benim ailem de onları istiyor.
İşin kötüsü benim ailem de onları istiyor.
Annem sevgilimi bilmiyor. Bilse kıyamet kopar. Babam biliyor.o zaman annene net bir şekilde istemediğini sevgilinle evlenmek istediği söyle ki ailende niye bukadar ısarar ediyor sen sevmediğin biriyle evlenip mutsuz olunca ailen mutlumu olacak
İnsan birini severken başkasına bakabilir mi ? . Babam sevdiğimi biliyor. Annem bilmiyor. Çok üzgünüm ya. Babam inat bi insandır. Vermem diyor. Araya sokacak kimsem yok. Kim duysa laf eder. Babama bi hediye alıp mi versem ne yapsam gönlü yumuşar. Onu tanımak bile istemiyor.Bence onları ikna etmek adina yumuşak taraflarina hitap etmelisin.Onlara şunu ima etmelisin.Ben mutlu huzurlu bir evlilik yapmak istiyorum ve istemedigim bir evlilik yaparak olumsuz durumları size yansıtmak istemiyorum sizde benim mutlu olmami istersiniz degil mi hatta bu baskıcı tavirlari muhafazakâr yaşam tarzina gore de caiz değil gibi ikna edici konusmalar yapmalisin.Hakkinda hayırlısı olsun
Günümüzdeki gibi bi aile değiliz canım. Su anda susuyorum ama sevdiğim de askerde olunca o da gelemiyor.Allah Allah ya boyle bir anne baba olabilir mi? Sen istemiyorsun iste! Ay cok sinirlendim valla. Nedir bu inat. Zorla gerdege mi sokacaklar seni tovbe yarabbim ya. Senin ne istediginin bir onemi yok mu? Aklim almiyor. Gunumuzde olabilmesini harbi almiyor.
babanı al karşına konuş sevmediğim biriyle evlensem mutsuz olsam mutlumu olacaksın baba diye söyle baban niye taktı ki öteki aileye sevgilinin ailesiyle tanıştır kaç ayı var sevgilinin gerekirse babanla konuşsun sevgilinAnnem sevgilimi bilmiyor. Bilse kıyamet kopar. Babam biliyor.
Haziranda gelecek oda izin kullanmazsa. Aileler hic tanışmıyor. Hic bi bağlantımız da yok. Bu yüzden babam tanımadığım biri e kız vermem diyor. Babama onun numarasını veriyim dedim yok napiyim dedi. Vermem diyor. Aklından çıkar diyor.babanı al karşına konuş sevmediğim biriyle evlensem mutsuz olsam mutlumu olacaksın baba diye söyle baban niye taktı ki öteki aileye sevgilinin ailesiyle tanıştır kaç ayı var sevgilinin gerekirse babanla konuşsun sevgilin
Kızlar kusura bakmayın giremedim. Babamla bugün dışarda konuştuk sakince. Kendimi tutamadım ağladım falan. Zaten ilk söylerken başlarken zorlandim. Neyse devamı geldi bastan sona anlattım. Dediğim gibi çok muhafazakar bi aile olduğumuz için ilk o konu sonra para gelir bizde. Derken babam bazı yerlerde hafif sinirlendi. Sevdiğim başka şehir de. Aileler bilmiyor yani bi tanıdığın oğlu değil anlayacağınız. Babam da nerden tanıyacağım onu . Kimdir it mi kopuk mu terörist mi. Ya seni pazarlarsa veya şöyle yaparsa falan diye en kotu ihtimalleri saydı. Onu aklından çıkar dedi. Benim onu.araştırmam aylar sürer. Ne yapacağım nerden araştıracağım anası kim babası kim Falan bir sürü söyledi. Bende beklerim tanı falan dedim. Olumsuz. Bu sabah konuştuk. Sizce ne olur ?. Olumsuz yani. Tanımadığım insana kızımı vermem dedi.
benim eski sözlümde giresunluydu ki bizim sülalaeden yabancıya kız çok çok nadir verilir ama babam kızım sen seviyorsan istiyorsan bizim için sorun yok dedi sana allah yardım etsin sevgiline ver erkek erkeğe konuşsunlar anlatsın sevdiğini en iyisi bu ama sen taviz verme babanaHaziranda gelecek oda izin kullanmazsa. Aileler hic tanışmıyor. Hic bi bağlantımız da yok. Bu yüzden babam tanımadığım biri e kız vermem diyor. Babama onun numarasını veriyim dedim yok napiyim dedi. Vermem diyor. Aklından çıkar diyor.
Tam tersi su an bildiği halde zorluyor. Artik sinirlenmeye başladım bi yandan da. Çünkü çevremden severek nişanlanan oluyor su sıralar. Alttan almam lazim biliyorum. Hediye mi alsamYa bu devirde tanıdıkla evlenmekmi kaldı babanda cok iyi biliyor bunu sonuçta sen yarın evleniyoruz demedin ki tanıyacaksa tanısın araştıracaksa araştırsın. BAbadir ilk tepki olarak normal sindirememistir sevgilin olmasını falan. Simdi bildiğine gore seni başkasıyla evlenmen icin zorlamayamaz en azında bahsettiğin adayı da görmesi lazım hayır demeden once.
İste babam istemiyor tanımak araştırmak.benim eski sözlümde giresunluydu ki bizim sülalaeden yabancıya kız çok çok nadir verilir ama babam kızım sen seviyorsan istiyorsan bizim için sorun yok dedi sana allah yardım etsin sevgiline ver erkek erkeğe konuşsunlar anlatsın sevdiğini en iyisi bu ama sen taviz verme babana
arasın erkek arkadaşın suratına kapatmaz ya baban konuşsunlar babanla belki ikna eder bilemezsin babana söyleme erkek arkadaşın direk arasınİste babam istemiyor tanımak araştırmak.
Peki sen internetten mi tanıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?