İnşallah . Su an çok üzgünüm ya babam baba çok soğuk davranıyor. Konuşuyor ama ruh yok. Ben alışık değilim buna.Sabırla beklemelisin bence. Zaten sevdiğin askerdeymiş, babanı bu fikre alıştırmak için zamanın var demektir. 1-2 hafta bekle bakalım bir şey diyecek mi. Sonra oturur konuşursun, yüz yüze görüşmesi için ikna edersin. Eğer tanıdığında da olmaz dersen sözünü dinlerim falan diye amacının ısrar etmek olmadığını belirt. Sadece kendim değil kuzenim de aynı aşamalardan geçti. Hatta ailede yabancı biriyle evlenmek isteyen ilk kişi oldu kendisi. Ama şimdi evli ve bebişi bile var :) O yüzden durumunu çok iyi anlıyorum.
Eğer sen gerçekten seviyorsan, sevdiğin kişi sana değer veriyorsa, birbirinizin kaderine yazılmışsanız er ya da geç oluyor merak etme. Yeter ki bu süreçte ailenin kalbini kırma, geri dönüşü olmayacak hatalar yapma, attığın her adım böyle düşünceli olsun. İnşallah baban da izin verecektir.
Sence arastirir mi dersin. Numara veriyim onun dedim yok napiyim dedi. Baba bize uygun görmesem nasıl önüne getiriyim utanırım dedim. Genel yok unut diyor inşallah olur ya.
Tabi bir kaç kez yüzyüze görüştük tabi. Kardeşin saolsun çok yardımcı oldu bana. Gorusmedigimiz zaman fotoğraflarımıza bakıp avunduk.
2 senedir görüşürüz. Ona güvenmesem babamın karşısına çıkartamam.en önemlisi de dini olarak yatkın görmesem hic yüzüm olmaz. Efendi saygılı çocuktur. Ama dediğim gibi babam benimle konuşuyor ama o eski neşeli hali gitti. Çok soğuk davranıyor banaBiraz zaman gerekiyor canım. Seni zorla başkasına verecek hali yok dimi? Bence şu an düşünüyor şok oldu tabi sen öyle bişey söyleyince zamanla alışacak canım.
Bilmem vermez herhalde. Babam git gide daha fazla soğuk davranıyor bana. Çok üzülüyorum ya.
Sadece bir kaç kez mi görüştünüz? Çok iyi tanıdığına emin misin canım? Beni yanlış anlama ama insanlar birbirlerini senelrce zor tanıyorlar bir de internetten tanışmışsınız uzak şehirlerdesiniz ve anladığım kadarıyla çok az görüştünüz. Aileni karşına alacaksın ya o yüzden biraz iyi düşün olur mu? Beni de yanlış anlama lütfen internetten tanışıp evlenen mutlu olan insanlarda var tabi ama mutsuz olanların oranı daha fazla.
Canım söyledim iki gün önce. Babam fazla kızmadı ama vermem aklından çıkar onu unut dedi. Su anda da bana çok soğuk. Aile si gelemez çünkü tanımıyorlar yani. Babam da en çok ben tanimadigima kız vermem diyor. Kim bu it mi kopuk mu ya söyle ya boyle yaparsa diyor. O zaman Konuştuk başka iki gündür koNu hic açılması. Annem hic bilmiyor. Bilse babamdan daha çok kızar ve çok laf sokar. Su an da babamla aramız da anlayacağın. Geneli yok diyor ve su an da soğuk.Arkadaşlar ne yorum yapmış okumadım ama sana tavsiyem çocuk ailesini göndersin oğlumuz kızınızı görmüş beğenmiş şimdi askerde izne gelince Allahtan kısmetse söz takmayı düşünüyoruz o yüzden önce biz aileler görüşelim tanışalım diye düşündük desinler bi gelip tanissinlar ailenle cocuk izne gelince de istesinler seni senin hiç birlikte olduğunu söylemene bile gerek kalmaz
Hmmm o zaman babana bunu sindirebilmesi için zaman vereceksin... ben yine de çocuğun ailesinin müsaade isteyip size gelmesinden yanayımCanım söyledim iki gün önce. Babam fazla kızmadı ama vermem aklından çıkar onu unut dedi. Su anda da bana çok soğuk. Aile si gelemez çünkü tanımıyorlar yani. Babam da en çok ben tanimadigima kız vermem diyor. Kim bu it mi kopuk mu ya söyle ya boyle yaparsa diyor. O zaman Konuştuk başka iki gündür koNu hic açılması. Annem hic bilmiyor. Bilse babamdan daha çok kızar ve çok laf sokar. Su an da babamla aramız da anlayacağın. Geneli yok diyor ve su an da soğuk.
Ama annem de bilmiyor ki. O su an biraz zor. Hani arada tanıdık olsa belki yine olurdu. Zaman gerekiyor galiba. Ama ben hic dayanamam babamın bana boyle davranmasınaHmmm o zaman babana bunu sindirebilmesi için zaman vereceksin... ben yine de çocuğun ailesinin müsaade isteyip size gelmesinden yanayım
Hem neden es olarak uygun gördüğünü ailesinin ailenizle her bakımdan uyustugunu baban da görmüş olur... senin söylemenle laflar havada kalıyor onun için bir kız babası olarak...
Kuzum annen gelen bütün görücülerle ahbap mıAma annem de bilmiyor ki. O su an biraz zor. Hani arada tanıdık olsa belki yine olurdu. Zaman gerekiyor galiba. Ama ben hic dayanamam babamın bana boyle davranmasınaÇok üzülüyorum.
canım meraktayım inşallah baban olumlu cevap verir takipteyim öpüyorum dualarım seninleCanım söyledim iki gün önce. Babam fazla kızmadı ama vermem aklından çıkar onu unut dedi. Su anda da bana çok soğuk. Aile si gelemez çünkü tanımıyorlar yani. Babam da en çok ben tanimadigima kız vermem diyor. Kim bu it mi kopuk mu ya söyle ya boyle yaparsa diyor. O zaman Konuştuk başka iki gündür koNu hic açılması. Annem hic bilmiyor. Bilse babamdan daha çok kızar ve çok laf sokar. Su an da babamla aramız da anlayacağın. Geneli yok diyor ve su an da soğuk.
Su an tek tanımadığı bu.Kuzum annen gelen bütün görücülerle ahbap mı
Hepsini tek tek taniyomu
İnşallah ya. Allah razi olsun hepinizden desteğiniz için sagolun bu arada. Babam da su an tepkili baya. Annem bilmiyor. Bilse ev de kıyamet kopar. Çok değişik ya. Babam çok soguk bu arada. Ne olacak yok dedi babam yaÖncellikle ALLAH Kavustursun hayirli teskereler olsun Insallah.
Bende Annemle cok konusamam hatta sigara ictigimi ilk babama söylemistim oda anneme kizmisti ne bicim annesin kiz bana söylemeye korkmuyorda sana söyleyemiyor demisti. Esimide babama söylemistim korkma tepki versede sonradan yumusar sevdigine vermese napcakki. Hakkinizda hayirlisi
Canım benim çok sağol. İnşallah yazarım. İnanın birilerinin yanımda olduğunu bilmek çok güzel bisey. Allahım tez zamanda bizi birbirimize hayırlı helal eder bende bur da yazarım inşallah. Desteğiniz için hepinizi öpüyorum.canım meraktayım inşallah baban olumlu cevap verir takipteyim öpüyorum dualarım seninle
İnşallah ya. Allah razi olsun hepinizden desteğiniz için sagolun bu arada. Babam da su an tepkili baya. Annem bilmiyor. Bilse ev de kıyamet kopar. Çok değişik ya. Babam çok soguk bu arada. Ne olacak yok dedi babam ya
Peki sen internetten mi tanıştın.Korkma ustune gitme bnmkide gelmesinnn vermemm nerden buldun dedi ustelemedim 2gun sonra haftasonu gelsinler tanisalim dedi. Baba tepkiyi klar illaki ama yumusar.
Canım amcan yok diyeceğim akrabam yok. Alta da yazdım son durumu.Babanın sözünü önemsediği birileri var mı? Amcan, halan falan? Eğer varsa yakınlığın nedir onların tepkisi ne olur bilmem ama şansını deneyebilirsin. Eğer amcan varsa ona anlatman biraz zor tabi ama yengene falan söylesen mesela o da amcanla konuşur. Yani versin hemen kabul etsin diye değil ama böyle şeyler normal, hemen kestirip atma, başına kötü bir şey gelecek olsa tanıyorum dediğin insanın yanında bile gelir gibi konuşsa mesela? En azından belki baban biraz yumuşar. Baban biraz yumuşasa gerisi gelir zaten :)
Diyemem ki akrabamız. Hemen duyulur. Ama istemediğimi biliyorlar. İnan bugün çok yıkıldım babamın vazgeçecegi yok.canım görücü çocukla konuşsan ben senle evlenmek istemiyorum sevdiğim çocuk var desen
onlar gelmeyi ve ısrar etmeyi bıraksalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?