Seni cok iyi anliyorum canim
Baska eve gidersen olacaklarinin bilincindesin sanirim, bu hatayi sakin yapim deme.
Biliyorum boyle bir ortamda yasamak cok aci verir insana.
Sabir gerekli sadece.
Verdigin 6bini bosver, bencil bir insana ne kadar yararlansanda bir fayda etmez. Birdaha vermezsin olur biter.
Allah yardimcin olsun guzelim.
öfke anında karar verme canım...
dedende bi süre kalma fikri iyi ama ayrı evi iyi düşün...
Hayatımdan bıktım artık ınanın hep aynı bu adam
sınır hastası oldum artık ben ılaclarla ayakta duruyorum kılo aldı basını gıdıyor
bana da yazık degılmı cok mutsuzum cok
boyle olmaktansa tek basıma rahat olmak daha mantıklı gelıyoır
dengesız bı ınsan babam benı eve gerı cagırırken ben senın babanım arkandayım neler neler soyledı
bırak gel dedı sen calısmasan bıle ben sana bakarım dedı,
sımdı paraya sıkıssam annemden 5 tl alsam onu bıle gerı ıstıyor benden
eve geldıgımden berı kac kere yok yere dayak yedım kac kere
benı rezıl ettın yuzumu yere egdırdın bıle dedı kendı cagırdı halbukı
ıstemeseydı gelmezdım ben zaten calsııyordum
esım yalancıydı ıssızdı ama bunların ettıgı kdr ezıyet etmıyordu bana
Tatlim benimde "babam" tipki seninki gibiydi, belkide dahada acimazsiz.
Sabredersen elbet Allah yardim edecektir sana.
Calisiyormusun hem, isine dahada odaklan, sosyal aktivetelerin olsun.
Deger mi bunlari kafana takmaya? Degmez...Anca kendine edersin...
Merhaba arkadaslarım sorunlarım hıc bıtmıyor maalesef
Anlatıp rahatlamak ıstıyorum cunkı sızden baska anlatacak kımsem yok...
Babamın tavırlarından bıktım artık , yıllarca anneme cektırmedıgını bırakmadı annem sesını cıkarmadı ama ben susmıycam hayatımı mahfettı bır kere bır daha ızın vermıycem
Ben 20 yasındayım calısıyorum acıkogretımden unı okuyorum kendı kendımı gecındırecek gucum var yanı aıleme muhtac degılım
15 gun olmadı daha bır araba aldık arabayı alırken benım bırıkmıs paramıda ıstedıler vermek ıstemıyordum aslında bılıyordum basıma gelecegı ama bana ne yaparlarsa yapsınlar bn kıyamıyorum ınsanlara helekı karsımdakı kotude olsa annem babam yanı
6 bın tl bırıkmısımı verdım onlara ben araba surmeye cok heveslıyım ehlıyetım var ama hıc kendı arabamız olmadgından heveslenıyorum ıste ıse gıtmek ıcın anahtarı ıstıoyorıum vermıyorlar araba kapının onunde yatıyor oysakı
Dün aksam babama dedımkı yrn ruhsatı bana ver bı tanıdık cıktı fıyat alıcam kasko ıcın bana dedıgı laflara bakın
sanane senın baska ısın yokmu kasko ısı benı ılgılendırır baska konusacak konu bulamıyormusun arabaylamı kafayı bozdun
bende dedımkı soyledım ıste ne var bunda baska konu ac o zaman konusalım dedım,
sen gormemıssın ......... nesın o arabayı yakıcam atacam en sonunda
bende karsılık verdım sensın gormemıs dedım
sus fazla vırlama dedı banaa
ve bu ılk kavgamız degıl ne zaman babama guvensem benı hep yarı yolda bıraktı ben sırf bunların sacmalıklarından dolayı 16 yasında kendımden 13 yas buyuk bırıyle kacıp hayatımı mahfettım cunkı benı sevıyordu ıstedıgım herseyı yapıyordu onunda sevgısı yalanmıs bu hayattta kıme guvendıysem hep sırtımdan vurmak zorunda mı ?
bu araba konusu artık son olan sey bunun gbı bınlerce olay var babamla annemle kesınlıkle bırsey konusamıyorum annem zaten erkek kardesımle kafayı bozmus sureklı onu arar onun ıstedıgı yemegı yapar onn ıstedgı yere gıdılır mesela cok sıkıldım ve bıktım artık bu olanlara bı son vermem gerekıyor bu aksam dedemın evıne gıdıcem aılemın aklı basına gelene kdr orda kalıcam sonrada ayrı eve cıkmak ıstıyorum fıkrı olan varmı bn ne yapmalıyım yanlısmı dusunuyorum
bu zamana kdr hep sabrettım hep
14 yasındakı kardesım eve gece yarısı gelıyor ben bı gun dısarı cıksam
eve geldıgımde suratlar 5 karıs nerdesın neden gec kaldın bılmem ne
benım bu sıkıntılarım kucuklugumden berı var hep sabrettım sonunda hasta oldum
evet canım yanlış dusunuosun tamam haklı olabılırsın ama babanım senın gıbı dusunmesını bekleyemezsın...babalar evlatlarını hıcbırzaman yarı yolda bırakmaz bundan hıc kuskum yok benım..sana gelınce babanı suclama yapmıs olduun hatalardan dolayı bunlar senın kararındı unutma...ya bak ben ne solım ben de babamla cok anlasan bırı deılım oda benım annemı uzdu cok ve ben annemı ınanılmaz severım..ben evlıyım cok sukur yolunda gıden bı evlılıgım var ufak tefek tartışmalar dısında ama ne zaman uzulsem bısı ıcın ınan bana babam o an arar benı kı dedıım gıbı babamla hıc anlasamazdım..o an arar ben merak ettım der sesımden ne oldunu hemen anlar..demem o kı babana annene guven hemde cok herkesden cok..neden guven blıomusun kaçmıssın olmamıs ve baban anan senın yıne yanında demek kı arkandalar..erkek kardesıne gelınce bu tek senın aılende bole deıl erkek egemen bır toplumda yasıorz ve ne yazıkkı anneler once erkek ogullarının damatlarının ıstedıklerını yaparlar onlara daha duskun olurlar..buda normal bence sen cok buyutmussun herseyı
dua et kı onlar hayatta hıc ben ole calısıorm ayaklarımın uzerınde durabılırım dıe dusunme...cok zor o sınır oldugun babanın bakısını bıle ozlersın maddı anlamda gecınsen bıle yalnız hıssedersın...
arkamda ama gostermelıl belkıde mıllete rezıl olmamak ıcındır ,
buyutmuyorum ınanın bana
ne desem hemen bagırıp cagırıyorlar hemen kucuk goruyorlar benı
bak bn acıkogretım sınavlarına gırıyorum
bana bıkere demedı gectınmı gecmedın mı
evet canım yanlış dusunuosun tamam haklı olabılırsın ama babanım senın gıbı dusunmesını bekleyemezsın...babalar evlatlarını hıcbırzaman yarı yolda bırakmaz bundan hıc kuskum yok benım..sana gelınce babanı suclama yapmıs olduun hatalardan dolayı bunlar senın kararındı unutma...ya bak ben ne solım ben de babamla cok anlasan bırı deılım oda benım annemı uzdu cok ve ben annemı ınanılmaz severım..ben evlıyım cok sukur yolunda gıden bı evlılıgım var ufak tefek tartışmalar dısında ama ne zaman uzulsem bısı ıcın ınan bana babam o an arar benı kı dedıım gıbı babamla hıc anlasamazdım..o an arar ben merak ettım der sesımden ne oldunu hemen anlar..demem o kı babana annene guven hemde cok herkesden cok..neden guven blıomusun kaçmıssın olmamıs ve baban anan senın yıne yanında demek kı arkandalar..erkek kardesıne gelınce bu tek senın aılende bole deıl erkek egemen bır toplumda yasıorz ve ne yazıkkı anneler once erkek ogullarının damatlarının ıstedıklerını yaparlar onlara daha duskun olurlar..buda normal bence sen cok buyutmussun herseyı
dua et kı onlar hayatta hıc ben ole calısıorm ayaklarımın uzerınde durabılırım dıe dusunme...cok zor o sınır oldugun babanın bakısını bıle ozlersın maddı anlamda gecınsen bıle yalnız hıssedersın...
belkıde mıllet sahıp cıkmadı demesın dıye aldı benı eve oyle dusunuyorum artık
bn sınavlara gırıyorum ınan bı kere dememıstır kızım gectınmı kaldın mı
bu kadar duyarsız ben yokmusum gbı davranıyor
Esinle ne tur problemler yasadigini bilmiyorum ama bu durum kiyaslanmaz be canim.
Orda mutsuz, burda mutsuz.
Evlilik bazen goruldugu gibi cikis kapisina benzemiyor iste...
belkıde mıllet sahıp cıkmadı demesın dıye aldı benı eve oyle dusunuyorum artık
bn sınavlara gırıyorum ınan bı kere dememıstır kızım gectınmı kaldın mı
bu kadar duyarsız ben yokmusum gbı davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?