Babamdan nefret ediyorum...

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
[.........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
öfke anında karar verme canım...
dedende bi süre kalma fikri iyi ama ayrı evi iyi düşün...

Seni cok iyi anliyorum canim
Baska eve gidersen olacaklarinin bilincindesin sanirim, bu hatayi sakin yapim deme.
Biliyorum boyle bir ortamda yasamak cok aci verir insana.
Sabir gerekli sadece.
Verdigin 6bini bosver, bencil bir insana ne kadar yararlansanda bir fayda etmez. Birdaha vermezsin olur biter.
Allah yardimcin olsun guzelim.

Hayatımdan bıktım artık ınanın hep aynı bu adam
sınır hastası oldum artık ben ılaclarla ayakta duruyorum kılo aldı basını gıdıyor
bana da yazık degılmı cok mutsuzum cok
boyle olmaktansa tek basıma rahat olmak daha mantıklı gelıyoır

öfke anında karar verme canım...
dedende bi süre kalma fikri iyi ama ayrı evi iyi düşün...

bızım eskı evımız var oradakı kıracılar ev yapıyormus cıkacaklarmıs bır sure sonra,
dedemlerde bıraz kalıp para bırıktırıp oraya gecmeyı dusunuyorum tabı rahat bırakırsa babam olacak sahıs

Tatlim benimde "babam" tipki seninki gibiydi, belkide dahada acimazsiz.
Sabredersen elbet Allah yardim edecektir sana.
Calisiyormusun hem, isine dahada odaklan, sosyal aktivetelerin olsun.
Deger mi bunlari kafana takmaya? Degmez...Anca kendine edersin...

dengesız bı ınsan babam benı eve gerı cagırırken ben senın babanım arkandayım neler neler soyledı
bırak gel dedı sen calısmasan bıle ben sana bakarım dedı,
sımdı paraya sıkıssam annemden 5 tl alsam onu bıle gerı ıstıyor benden
eve geldıgımden berı kac kere yok yere dayak yedım kac kere
benı rezıl ettın yuzumu yere egdırdın bıle dedı kendı cagırdı halbukı
ıstemeseydı gelmezdım ben zaten calsııyordum
esım yalancıydı ıssızdı ama bunların ettıgı kdr ezıyet etmıyordu bana

Esinle ne tur problemler yasadigini bilmiyorum ama bu durum kiyaslanmaz be canim.
Orda mutsuz, burda mutsuz.
Evlilik bazen goruldugu gibi cikis kapisina benzemiyor iste...

bu zamana kdr hep sabrettım hep
14 yasındakı kardesım eve gece yarısı gelıyor ben bı gun dısarı cıksam
eve geldıgımde suratlar 5 karıs nerdesın neden gec kaldın bılmem ne
benım bu sıkıntılarım kucuklugumden berı var hep sabrettım sonunda hasta oldum

evet canım yanlış dusunuosun tamam haklı olabılırsın ama babanım senın gıbı dusunmesını bekleyemezsın...babalar evlatlarını hıcbırzaman yarı yolda bırakmaz bundan hıc kuskum yok benım..sana gelınce babanı suclama yapmıs olduun hatalardan dolayı bunlar senın kararındı unutma...ya bak ben ne solım ben de babamla cok anlasan bırı deılım oda benım annemı uzdu cok ve ben annemı ınanılmaz severım..ben evlıyım cok sukur yolunda gıden bı evlılıgım var ufak tefek tartışmalar dısında ama ne zaman uzulsem bısı ıcın ınan bana babam o an arar benı kı dedıım gıbı babamla hıc anlasamazdım..o an arar ben merak ettım der sesımden ne oldunu hemen anlar..demem o kı babana annene guven hemde cok herkesden cok..neden guven blıomusun kaçmıssın olmamıs ve baban anan senın yıne yanında demek kı arkandalar..erkek kardesıne gelınce bu tek senın aılende bole deıl erkek egemen bır toplumda yasıorz ve ne yazıkkı anneler once erkek ogullarının damatlarının ıstedıklerını yaparlar onlara daha duskun olurlar..buda normal bence sen cok buyutmussun herseyı
dua et kı onlar hayatta hıc ben ole calısıorm ayaklarımın uzerınde durabılırım dıe dusunme...cok zor o sınır oldugun babanın bakısını bıle ozlersın maddı anlamda gecınsen bıle yalnız hıssedersın...

Dedenle bir konus derim.
Eger kabul ederse, onunla birlikte yasarsin.

bana göre sabretmekten başka seceneğin yok benim senınkınden daha beter bi babam var bende 22 yasındayım ama malesef onunla aynı evde yaşamaya devam edıyorum sabredip onu Allaha havale ediyorum

annene yardımcı ol ev işlerinde işten gelince okulunu bitir onlara asla yalan soleme hata bıle yapsan bılsınler
bak nasıl hersey degısır once kendı dusuncelerını deıstır sen bence

arkamda ama gostermelıl belkıde mıllete rezıl olmamak ıcındır ,
buyutmuyorum ınanın bana
ne desem hemen bagırıp cagırıyorlar hemen kucuk goruyorlar benı
bak bn acıkogretım sınavlarına gırıyorum
bana bıkere demedı gectınmı gecmedın mı

tatlım senı cok ıyı anlıorm demezler ınsanın zoruna gıder ama emın ol annen baban senı cok sevıyordur..sen elınden geldıgınce ıtıra etme tamam babacım de anladıgım kadarıyla sende bıraz tahammulsuzsun dusun onların egıtımlerını yasadıklarını..deden babana nasıl davranmıs baban ole bılıyor sevgısını bellı etsse ıyı olur ama bazıları bunu yapamaz emın ol senın yasadıkların ıcın cok uzulmuslerdır..etraf kızlarından onemlı deıldır ınan buna yapma canım bak ne mutlu okuosn okulunu bıtır daha ıyı bı ıse gır calıstıın kazandıgın paradan eve katkı sağla kardesıne sende bak bu senın elınde ne mutlu kı annen baban var ya olmasaydı sen kolay mı sanıyosun tek basına gecınmeyı ınan bana hıc kolay deıl sen baban ıcın sınava gırmıosun kı kendın ıcın gırıosun desede demesede sorun etme babam hayatım boyunca bana bı kere bıle sormadı bole bısı ama bılıorm benı cok sevıo kaçmak dedenle kalmak ınan daha zor

arabayı vememe sebeplerıne gelınce
oda kaza falan yapmandan korkuo olabılır daha ehlıyetın yenı sonucta bende cocuumun nasıl araba kullandıgından emın olmadan veremem anahtarı ama
arabanın kıymetınden deıl cocuumun kıymetınden
babana cevap verme sensın gormemıs denırmı allah askına;dunyanın en gormemısı bıle olsa o senın baban...silkelen artık kendı kendını uzme
tadını cıkar bu gunlerının sonra ozluosn onun sana bagırmasını bıle

belkıde mıllet sahıp cıkmadı demesın dıye aldı benı eve oyle dusunuyorum artık
bn sınavlara gırıyorum ınan bı kere dememıstır kızım gectınmı kaldın mı
bu kadar duyarsız ben yokmusum gbı davranıyor

Onu yapmis bunu yapmamis diye kafana takarsan, tekrar soyluyorum ancaaaa kendine edersin.

Esinle ne tur problemler yasadigini bilmiyorum ama bu durum kiyaslanmaz be canim.
Orda mutsuz, burda mutsuz.
Evlilik bazen goruldugu gibi cikis kapisina benzemiyor iste...

neler gelmedıkı basıma anlatsam roman olurum herhalde
orda daha beter durumlara dustum
su kadar soylıyım tek goz odalı bı evde oturuyorduk o adamla
ev de ahırdan bozmaa bıryerdı eskıden hayvanlarına bakıyorlarmıs orada
astım oldum orada yasadıgım ıcın
yasadıgım sıkıntılarda cabası

sınava sen baban ıcın mı gırıosn canım ya kendın ıcın yapıosn bunu
bılmıo adam belkı bunu sormayı bıle bılmıo ne yapcaksın
senın bakıs acından bakamaz baban benım babamda benım bakıs açımdan bakamaz
onları oldugu gıbı kabul edıcez sadece baban oldugu ıcın sevıosun zaten
takma kafana bole seylerı sen ıdeallerınden senın ıcın ıyı olan seylerden vazgecme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…