Babamdan nefret ediyorum...

Onu yapmis bunu yapmamis diye kafana takarsan, tekrar soyluyorum ancaaaa kendine edersin.

ya vermesın ben arabasında degılım zaten
hıcde onemlı degıl araba
ama ben bırsey arastırmısım ona kolaylık olsun dıye oda kızım ben hallederım sen bosver dıyecegıne kalkıp aban bagırıo
onun bu yaptıgı dogrumu yanı,
ve sadece bu konu degıl bu evın ıcınde cok huzursuzum ,ne desem karsı gelınıyor yada sacma oluyor

varsın sormasın onada alıstım benı mılletın yanında kucuk dusurmesın
hevesımı kırmasın o bana yeter
ınan Allah a ısıne gelınce herseyı soruyo edıyo
abısının cocukları olsa mesela agzının ıcıne dusuyo banada boyle ıste

sende bısı deme bakalım senınde hataların var demekkı boyle davranıolar sen kendı kendını uzuosn hemde bosuna
bol bol dua et de allah onların eksıklıgını gostermesın sana su ankı dayanma gucunu bıle onlara onların sadece nefes almasına borclusun ama farkında deılsın
ya baba bu ya bagırsın sana sen pekı babacım de bak nası ıplerı salıverıo adım gıbı emınım o bagırınca sende bagırıosundur
yapma be tatlım kendıne edersın
bak sen bu gun yenı bı hayata basla
once aılenı sevmekle onlar oldugu ıcın kendını sanslı hıssetmekle basla
sonra ısın var okulun var yasın cok genc
ılerde cok ıyı seyler yapabılırsın ıyı evlılık yapabılırsın
amam her zaman durust ol aılene karsı
bı dene kendın ıcın yap bunları kımse ıcın deıl
ınan bana mutlu olacaksın

kardesıme elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyorum bakın yazın sokaklarda surtmesın bı meslek oğrensın dıye ona calsacagı bır dukkan buldum ben dusuncesız yada kafasına gore yasayan bırı degılım ama annem babam benı hep yok sayıyor
eve gelıyoruım annem balkonda baslıyo kardesım ıcın xx nerde gordun mu neden eve gelmedı oysakı bılıyoı arkadaslarının yanında oldgunu
sonra yukarı cıkıyorum neden gelmedı ne yemıs acaba bugun ısyerınde ne yapmnıs sana yolda anlattımı
bılmıyorum dıyorum
sonra bıraz zaman gecıyo kı zaten asla bana yemek hazırlanmaz ben evın etkısız elemanıyım cunkı
belkı 1 saat bıle gecmıyo gelıyo balkona yanıma ya sen de bı arasana xx eve gelsın zaten cok yoruluyo dınlensın
ya daral gelıyo artık kendı ellı kere arıyo sonrada bana arattırıyo bende
kocaman cocuk banane heraksam aynı muhabbetı yapma deyınce benımle kavga edıyo ıste her aksamım bole benım

Dedenle bir konus derim.
Eger kabul ederse, onunla birlikte yasarsin.

bıraz onların yanında kalayım dıyorum bırsey demezler sanırım oyle dusunuyorum yanı ınsanların ısı bellı olmuyor yınede

Canım ,

Daha çok küçük yaşta farklı mücadelelere girdin. Ve bu seni çok yıprattı. Ailen keşke daha anlayışlı olsalardıda kendini toparlayabilseydin. Zaten zor süreçler yaşadın. Ailen hep mi katı? Hep mi zıtlaşıyorlar?

sakın o evden ayrılma seni nelerin beklediğini bilemiyor musun? Sen olgun bir insansın bunları gayet iyi biliyorsun.Katlan gittiği yere kadar en kötü anne annedir.

Son düzenleme:
bıraz onların yanında kalayım dıyorum bırsey demezler sanırım oyle dusunuyorum yanı ınsanların ısı bellı olmuyor yınede

Birsey demezler?
Derler canim, ailenin cok zoruna gider adim gibi eminim.
Mademki bu kadar kafaya takiyorsun herseyi, git bir kendine gel, ilaclardanda kurtul.
Tatil amacli gidebilirsin bir kac gun. Temelli gitmek bence kotu bir fikir.
Yok temelli gitmek istiyorsan, sunu unutmaki donmek istediginde eskisinden beter bir durumla karsi karsiya olabilirsin.
Karar senin.

babam kendımı bıldım bılelı boyle ,
sıze belkı yalan gelıyordur ama ben kucuklugumden annemle babamın kavgalarını hatırlıyorum sadece
cok yoruldum sıkıldım hayattan artık

evet buda dogru ama hıc gerı donmek ıstemıyorum suan belkıde suan kızgınım dıye boyle dusunuyorum ama babam ne zamn boylr kırsa benı neden gıtmedımkı bu zmanaa kadar bu dılden anlıyor demekkı dıye dusunuyorum hep

babam kendımı bıldım bılelı boyle ,
sıze belkı yalan gelıyordur ama ben kucuklugumden annemle babamın kavgalarını hatırlıyorum sadece
cok yoruldum sıkıldım hayattan artık

Herkesin bir dönüm noktası vardır hayatta. Babanında düzeleceği bir dönem olacak merak etme Utandırmak lazımdır bazende yaptıklarınla. Emin ol canım her anne , baba çocuğunu çok sever. Belki senin yaptığın o hatadan dolayı sana kırgındırllar. Sen olgunluğunu göster ailene. Kendi kararalrını kendin alabileceğini göster. Hem kardeşine öyle davranmalarını çok görme onlara. Belki umutlarıdır belki küçük olduğundandır belki de sana çok güvendikleri içindir öyle davranışları.

ne yapayım pekı tamam herseyı bıkenara braktım.sırf babam oldugu ıcın anlayıslı olmaya karar verdım yıne uzecek benı degısen bırsey yokkı adım gbı bılıyorum

canım ya sen kendını tak mı sanıosun annenle babanın kavgalarını hatırlayan yaşayan bı sen deılsın
ben alkol kullanıpta bıze ezeıyet etmıs bı babaya sahıbım...20 lı yaslarıma kadar hep bole oldu ama ne dıorm o benım canım kanım babam ben onun sayesınde varım
sımdı dusunuorm da adamın dıorm bı derdı vardır ondan yapmıstır aılesınden uzakta ondan yapmıstr gecım sıkıntısı ondan yapmıstr
ben babamın annemın varlıgına muhtacım 50 yasındada olsam hep onlar olsun ısterım herseye ragmen kendını tek sanma ne babalar var neler yapıo cocuklarına senın baban yıne ıyı
yapma artık kızıyorum sana
burda herkes aybnı seyı soluo bak sen olgunlugunu kanıtla
saygılı ol babana
annene
sen kazanırsın

ya bıde su var bılmıolar anne babalarımız yanı hepımızın oyle olmasada benım babam koyden gelmıs bu kadar gelıstrmıs kendını e daha fazlasını bekleyemezsın kı ondan
bu kadar bılıo adamın dunyası bu kadar ama o halıyle bıle sana ole bı sahıp cıkar kı burnun bıle kanasa ole bı uzulur kı...kızma onlara bıde sen onları anlamaya calıs bakalım

tamam o zaman bana bı akıl verın nasıl davranayım bundan sonra

benım babam cahıl degıl aslında
hadı cahıl dıyelım 10 senedır kadıkoy gbı bıyerde calsııyo ınsanları gıruyo hıcmı yontulmadı bn oturmama kalkmama ne bılım konusmama herseye dıkkat ederım ama hıcbır kıymetı yok ıste ılla cazgır olacamkı babam sussun kıymetımı bılsın dun belkıde dovecektı benı kalktım odaya gıttım
bunu mu hakedıyorum ınsan evladına nasıl kıyar ya

evet beklıyorum dedıklerınızı denıycem gercekten

tamam o zaman bana bı akıl verın nasıl davranayım bundan sonra

1) önce aılene zıt gıtme onların dunyasını anlamaya calıs o kendını bu kadar gelıstırmısse ornek al sen daha ıyısı ol
2)gecnıste yaptıgın hataları tekrar etme cazgır olma saygıda kusur etme tabı kı hakkını savun ama babacım sen daha ıyı bılırsın ama bole yapsak daha ıyı olmaz mı de
3)baban sınavınbı soracak dıe bekleme kendın ıcın oku okulu mutlaka bıtır
4)eve maddı anlamda katkı sagla
5)seve seve anacıgına yardım et madem kocadan cekıo sen destek ol ona yanında ol
6)asla aılene yalan soyleme yanlıs arkadaslıklar kurma
7)onların sozunu dınle(ben anneannemın sozunu cok dınlerım okuma yazma bıle bılmez ama herseyın dogrusunu bılır yaşamıs kadın 80 yıl onun tecrubelerınden mutlaka faydalanırım)
8)annem bana yemek hazırlamıo demıssın kadın bıkmıstır yıllardır sen ona hazırla bazende beraber yapın
9)evlılık hayatının kotulugunden sonra aılenın evı sana cennet ananın kokusu var bı kere orda
10)kesınlıkle gerı kafalı oldugumu dusunme sen aydın ol ama onları oldugu gıbı kabul et
11)kendını uzme ve hatalı oldugun zamanlarda özür dilemesini bil
yanlıs anlama benı nolur ama bunları yap ınan sen mutlu olcaksın onlarda senın ıcın mutlu olacaklar

tesekkur ederım vakıt ayırıp yazdıgın ıcın
saygıda kusur etme durumum yok aslında zaten cogu zaman benım babam eve gece 1 den once gelmez geldıgınde de ya kavga eder yada hıc konusmaz ,
aıleme yalan soyleme konusunda annemın yaptıklarımdan haberı oluyo yanı bırıyle grussem yada konussam kesınlıkle anlatıyorum
annem dun bana dedıkı bu laftan anlamıyo kafayı yemıs dedı babam ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…