Onu yapmis bunu yapmamis diye kafana takarsan, tekrar soyluyorum ancaaaa kendine edersin.
arabayı vememe sebeplerıne gelınce
oda kaza falan yapmandan korkuo olabılır daha ehlıyetın yenı sonucta bende cocuumun nasıl araba kullandıgından emın olmadan veremem anahtarı ama
arabanın kıymetınden deıl cocuumun kıymetınden
babana cevap verme sensın gormemıs denırmı allah askına;dunyanın en gormemısı bıle olsa o senın baban...silkelen artık kendı kendını uzme
tadını cıkar bu gunlerının sonra ozluosn onun sana bagırmasını bıle
sınava sen baban ıcın mı gırıosn canım ya kendın ıcın yapıosn bunu
bılmıo adam belkı bunu sormayı bıle bılmıo ne yapcaksın
senın bakıs acından bakamaz baban benım babamda benım bakıs açımdan bakamaz
onları oldugu gıbı kabul edıcez sadece baban oldugu ıcın sevıosun zaten
takma kafana bole seylerı sen ıdeallerınden senın ıcın ıyı olan seylerden vazgecme yeter
ya vermesın ben arabasında degılım zaten
hıcde onemlı degıl araba
ama ben bırsey arastırmısım ona kolaylık olsun dıye oda kızım ben hallederım sen bosver dıyecegıne kalkıp aban bagırıo
onun bu yaptıgı dogrumu yanı,
ve sadece bu konu degıl bu evın ıcınde cok huzursuzum ,ne desem karsı gelınıyor yada sacma oluyor
tatlım senı cok ıyı anlıorm demezler ınsanın zoruna gıder ama emın ol annen baban senı cok sevıyordur..sen elınden geldıgınce ıtıra etme tamam babacım de anladıgım kadarıyla sende bıraz tahammulsuzsun dusun onların egıtımlerını yasadıklarını..deden babana nasıl davranmıs baban ole bılıyor sevgısını bellı etsse ıyı olur ama bazıları bunu yapamaz emın ol senın yasadıkların ıcın cok uzulmuslerdır..etraf kızlarından onemlı deıldır ınan buna yapma canım bak ne mutlu okuosn okulunu bıtır daha ıyı bı ıse gır calıstıın kazandıgın paradan eve katkı sağla kardesıne sende bak bu senın elınde ne mutlu kı annen baban var ya olmasaydı sen kolay mı sanıyosun tek basına gecınmeyı ınan bana hıc kolay deıl sen baban ıcın sınava gırmıosun kı kendın ıcın gırıosun desede demesede sorun etme babam hayatım boyunca bana bı kere bıle sormadı bole bısı ama bılıorm benı cok sevıo kaçmak dedenle kalmak ınan daha zor
bıraz onların yanında kalayım dıyorum bırsey demezler sanırım oyle dusunuyorum yanı ınsanların ısı bellı olmuyor yınede
Dedenle bir konus derim.
Eger kabul ederse, onunla birlikte yasarsin.
bıraz onların yanında kalayım dıyorum bırsey demezler sanırım oyle dusunuyorum yanı ınsanların ısı bellı olmuyor yınede
evınden baska hıcbıyerde kalmamalısın bence
Canım ,
Daha çok küçük yaşta farklı mücadelelere girdin. Ve bu seni çok yıprattı. Ailen keşke daha anlayışlı olsalardıda kendini toparlayabilseydin. Zaten zor süreçler yaşadın. Ailen hep mi katı? Hep mi zıtlaşıyorlar?
sakın o evden ayrılma seni nelerin beklediğini bilemiyor musun? Sen olgun bir insansın bunları gayet iyi biliyorsun.Katlan gittiği yere kadar en kötü anne annedir.
Birsey demezler?
Derler canim, ailenin cok zoruna gider adim gibi eminim.
Mademki bu kadar kafaya takiyorsun herseyi, git bir kendine gel, ilaclardanda kurtul.
Tatil amacli gidebilirsin bir kac gun. Temelli gitmek bence kotu bir fikir.
Yok temelli gitmek istiyorsan, sunu unutmaki donmek istediginde eskisinden beter bir durumla karsi karsiya olabilirsin.
Karar senin.
babam kendımı bıldım bılelı boyle ,
sıze belkı yalan gelıyordur ama ben kucuklugumden annemle babamın kavgalarını hatırlıyorum sadece
cok yoruldum sıkıldım hayattan artık
Herkesin bir dönüm noktası vardır hayatta. Babanında düzeleceği bir dönem olacak merak etme Utandırmak lazımdır bazende yaptıklarınla. Emin ol canım her anne , baba çocuğunu çok sever. Belki senin yaptığın o hatadan dolayı sana kırgındırllar. Sen olgunluğunu göster ailene. Kendi kararalrını kendin alabileceğini göster. Hem kardeşine öyle davranmalarını çok görme onlara. Belki umutlarıdır belki küçük olduğundandır belki de sana çok güvendikleri içindir öyle davranışları.
Herkesin bir dönüm noktası vardır hayatta. Babanında düzeleceği bir dönem olacak merak etme Utandırmak lazımdır bazende yaptıklarınla. Emin ol canım her anne , baba çocuğunu çok sever. Belki senin yaptığın o hatadan dolayı sana kırgındırllar. Sen olgunluğunu göster ailene. Kendi kararalrını kendin alabileceğini göster. Hem kardeşine öyle davranmalarını çok görme onlara. Belki umutlarıdır belki küçük olduğundandır belki de sana çok güvendikleri içindir öyle davranışları.
ya bıde su var bılmıolar anne babalarımız yanı hepımızın oyle olmasada benım babam koyden gelmıs bu kadar gelıstrmıs kendını e daha fazlasını bekleyemezsın kı ondan
bu kadar bılıo adamın dunyası bu kadar ama o halıyle bıle sana ole bı sahıp cıkar kı burnun bıle kanasa ole bı uzulur kı...kızma onlara bıde sen onları anlamaya calıs bakalım
tamam o zaman bana bı akıl verın nasıl davranayım bundan sonra
1) önce aılene zıt gıtme onların dunyasını anlamaya calıs o kendını bu kadar gelıstırmısse ornek al sen daha ıyısı ol
2)gecnıste yaptıgın hataları tekrar etme cazgır olma saygıda kusur etme tabı kı hakkını savun ama babacım sen daha ıyı bılırsın ama bole yapsak daha ıyı olmaz mı de
3)baban sınavınbı soracak dıe bekleme kendın ıcın oku okulu mutlaka bıtır
4)eve maddı anlamda katkı sagla
5)seve seve anacıgına yardım et madem kocadan cekıo sen destek ol ona yanında ol
6)asla aılene yalan soyleme yanlıs arkadaslıklar kurma
7)onların sozunu dınle(ben anneannemın sozunu cok dınlerım okuma yazma bıle bılmez ama herseyın dogrusunu bılır yaşamıs kadın 80 yıl onun tecrubelerınden mutlaka faydalanırım)
8)annem bana yemek hazırlamıo demıssın kadın bıkmıstır yıllardır sen ona hazırla bazende beraber yapın
9)evlılık hayatının kotulugunden sonra aılenın evı sana cennet ananın kokusu var bı kere orda
10)kesınlıkle gerı kafalı oldugumu dusunme sen aydın ol ama onları oldugu gıbı kabul et
11)kendını uzme ve hatalı oldugun zamanlarda özür dilemesini bil
yanlıs anlama benı nolur ama bunları yap ınan sen mutlu olcaksın onlarda senın ıcın mutlu olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?