Babamdan nefret ediyorum...

o kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki cnm üstelik yaşlarımız da aynı.benim babamda bize etmediği eziyet kalmadı eskiden annemi çok dövermiş.çocukken beni de çok dövdü kemerle soba maşasuyla bile dayak yediğim oldu.şimdi bişey değişti mi dersen hayır.bütün aile çalıştık durumumuz iyi ama baabm sanki herşeyi kendi yapmış gibi beş kurusu bile kafamıza kakıyo utanmasa yemek de vermeyecek.annemde son zmanalarda aynı ona benzemeye başladı.benim de bi abim var arızalı.bizim aileye açmadığı zarar kalmadı 2 defa kaza yaptı arabaları attık.her ay sadece 2 buçuk milyar onun cezalarını ödüyoruz ama ona laf yok.annem de her fırsatta oğlum oğlum...başında pervane..şimdi hiçbiriyle konuşmuyorum.ben üniversite 3 e gidiyrm.ve bu evden kurtulmama saedec 2 ay kaldı bu gidişim son olacak bi daha dönmeyeceğim...SENİN YAŞADIKLARINI ÇOK İYİ ANLAYAN BİRİ OLARAK SAKIN HAYATINI MAHVETME.ANNEN DE OLSA BABAN DA OLSA KENDİ HAYATINI YAŞA...

emınım abının bır dedıgı ıkı olmuyordur evde sımartıp tepelerıne cıkarmıslardır
ah bu aıleler ... ne dıyecegımı bılmıyorum ben artık

kızlar babamda bır degısıklık yok maalesef kac gundur aramız bozuk bı zahmet edıp konusmaya gelmedı bıle ,
sen konussaydın dıyeceksınız eve geceyarısı gelıyo yuzunu goremıyorum zaten cogu zaman alkollu aldugu ıcın konusamıyorsunda yanlıs anlıyor soınra bı seyden on sey uyduruyo ınsanın basına bela oluyor valla ne dıyecegımı sasırmıs durumdayım bundan bı oncekı konumu bılen bılır bn cocugu savcılıga verdım babam bır kere gelıp elımdekı mesajlara bakmadı bıle bu kadar meraksız rahat bır adam ısıne gelıncede kendıne toz kondurmuyor ama bn sızın babanızım arkanızda ben varım sıze kımse bırsey yapamaz bılmem ne

nedir bu babalardan çektiğimiz ben de babamdan nefret ediyorum 2 senedir baba bile demedim yüzüne karşı mecbur olmazsam konuşmuyorum bile fiziksel şiddet değil de ettiği küfürlerle aşağılamalarıyla yedi bitirdi beni insan yerine bile koymuyo her sabah gürültü yaptığı için erkenden ağlayarak uyanıyorum biraz sessiz olur musun diyorum takmıyo tekrar tekrar söylüyorum umursamıyo bile en sonunda bağırıyorum sessiz ol diye bu defa adım terbiyesize ş..size çıkıyo bi de bu en basiti daha neler neler var hiç dikkat etmiyo ağzından çıkan laflara insan kendi kızına namussuz diyebilir mi

Son düzenleme:
gelısmelerı anlatmaya gedlım
gecen cumartesı babam ısten almaya gelmıs bnmle kardesımı yolda donerken babam kardesıme araba surdurdu bna sende sur dedı hayır surmuyorum dedım..
oda neden surmuyorsun dedı munakasa etmemek ıcın acıktım bn bıanonce eve gtmem lazım dedım sadece ..
oda bana dedıkı bı nedenmı var neden surmuyorsun baska bırsey olmasın gbılerınden konustu bn cvp vermedım ..
sonra memlekete gıttı babam oraya gttıgının ertesı gun habıre arıyo kontrol edıyor aklınca ,
gıtmeden bıkacgun oncede gece uykumda optu benı hıc konusmuyor bu konuyla ılgılı ve benı cok kızdırıyor hep boyle ıste sınırlıydım yorgundum bahanesıne benım kalbımı kırıp sonra normal davranıyor cok yuzsuz cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…