Babamdan nefret ediyorum...

ben annemden babamdan hcbırsey beklemıyorum ve omrumun sonuna kadar da Allahımdan tek ıstedıgım benı kımseye muhtac etmesın gerekırse yıne ben calsıır onlara bakarım ben kotu kalplı bır ınsan degılım ama benı hıc anlamadılar hep yanlız kaldım hep

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine. Kendi adıma, tahammüllü ve sabırlı olmasını söylememin nedeni, kavgadan ve tartışmalardan uzak durması için. Bu süreçte parasını biriktirir ve hayatıyla ilgili planlar yapabilir. Ama dediğiniz gibi ben de düzelme olacağına inananlardan değilim. Düzelen varsa da istisna bana göre.

Ayrıca evden gitmemesi gerektiğini söylerken haklısınız. Netice de geri dönecek. Ama eğer sorun olmayacaksa birkaç gün kafasını toplamak için kalabilir dedesinde. Bu süreç yıpratacak konu sahibini ve ihtiyacı var gibi biraz uzaklaşmaya..

Son düzenleme:

sen kendını anlatırsın onlara ben ınanıorm sen uzulme yeter kı

canım evden ayrılmamaya karar verdım ne olursa olsuın orası benım evım ve suan hıc param olmadgı ıcın orada durmak zorundayım en azından para bırıktırebılmek ıcın

sende benı cok ıyı anlamıssın evet degısmıyorlar yanı ben kucuklugumden berı yanlızım hep kavganın ıcınde buyudum ve neden bu boyle dedıgım zaman hep yanlıs dusunnen ben oldum ben zaten calısıyorum suan canım ama bırıkmıs tum paramı onlara verdgım ıcın tekrar sabretmem gerekıyor ıste

inanın anlıyorum sizi.. elbette cahil biri değil bende bunu anlatmaya calışmıştım.. tabiki yanlış anlamış olabilirim af dilenicek bir durum yok arkadasım kırılmadım

ıste ben kendımı degıstırmeye calıstıkca olan bana oluyor gıden benden gıdıyor panık atak hastasıyım kafamda kurmaktan dusunmekten hergun mıgrenım azıyor gozlerımı acamıyorum ısyerınde performansım dusuyor calısamıyorum e ınsanlar da farkına varıyor sonucta ısıne yaramayan cvalısanı ne yapsınnlar

Canım para biriktireym derken ya çıkamazsan? Madem çalışıyorsun bütçene göre bir ev bul zamanla biriktirirsin paranı, kaldı ki bir ev parası biriktirmek pek kolay ve kısa sürede olan bir şey olmasa gerek ?

Anladım canım, ayrılma bencede.. Ama lütfen sakinliğini koru olur mu? Sana vurmasına izin verme, ne derse desin cevapta verme, bir nevi idare et. En azından yeniden paran birikene kadar. Daha sonra ayrı eve çıktığında zaten az görüşürsünüz ve mesafelerde girince bir şey diyemez sana.

Kendini üzme, değişmelerini de bekleme, hayal kırıklığına uğrarsın. Ben bekledim, değişecek diyenlere inandım ama değişmedi. Daha da kötü oldu. O yüzden bu şekilde kabullen. Hem tüm bunlar tecrübe sana, neleri yapmaman gerektiğini öğreniyorsun, öyle değil mi? Yalnız hissetme kendini, neler neler yaşayanlar var, Allah bundan sonra güldürsün yüzünü..

ben en ıyısı evden ayrılmayayım, dedgııgnız gbı bıraz mesafelı olmakta yarar var
bır zmn sonra umarım onlarda farkına varırlar bende kı degısıklıgın
bılıyormusunuz ben kucukken annem hep kardesımle ılgılenırdı onu korurdu yıne boyle hep onun uzerıne duserdı ben kıskanıp kuserdım mesela yda neden boyle yapıyorsun deyınce o kucuk bılmem ne derdı ben hep uzulurdum hırcınlasırdım benı doktora goturdu psıkologa bu cok sınırlı ılac verde sakınlessın dedı benımle konusmak yerıne ılgılenmek yerıne hıc anlamadı benı kardesım hep kucuk oldu ıste bn onun yasındayken buyuk oldgum ıcın aynı muameleyı gormedım hatalarım bu yuzden

ben de senelerdır onemsenmeyı beklıyorum maalesefkı degısmıyorlar
bısure para bırıktırmem lazım dedıgın gbı cvp vermıycem artık

Ev almak için değil, ilk etaptaki masrafları karşılayacak kadar bir meblağ biriktirmek istediği için öyle söylüyor canım.. Ev kiralamak, gerekli bir kaç eşyayı almak biraz masraflı oluyor. En azından 5 bin lira olmalı insanın elinde. Kendimden biliyorum ben.

ben de senelerdır onemsenmeyı beklıyorum maalesefkı degısmıyorlar
bısure para bırıktırmem lazım dedıgın gbı cvp vermıycem artık

Cevap verme canım, haklısın baba de. Bu senden bir şey götürmez aksine katar. Kavga olmayınca daha huzurlu olursun, ciddiye almamayı öğren ve uygula. Bir müddet kendin için idare et. Hem paran birikir, hem olgunlaşırsın biraz daha.. Sonra uygun bir muhitte kendine göre bir ev bulur ve ayrı eve çıkarsın eğer düzelmezse. Lütfen kendine saygını kaybetme, sev kendini ve önemli olduğunu unutma.

gızemcım bende bundan bahsedıyordum..en azından bıraz param olsunkı buunun ıssız kalmasıda var yanı

destegınız ıcın hepınıze tesekkur ederım ıyıkı varsınız

ıcımdekı yaralar kapanmıyor maalesef ben hep susmak zorunda olandım
ben hıc kucuk olamadım ne yazıkkı ...
cok sey var yasayamadıgım cok

ıcımdekı yaralar kapanmıyor maalesef ben hep susmak zorunda olandım
ben hıc kucuk olamadım ne yazıkkı ...
cok sey var yasayamadıgım cok

Geçmişe bakma, yaşayamadıkların için değil, yaşayabileceklerin için savaşmalısın bundan sonra..

geçmişe bakma, yaşayamadıkların için değil, yaşayabileceklerin için savaşmalısın bundan sonra..

sende bırtakım sorunlar yasamıssın degılmı ?
Anlayabılırsın benı aılemden yana ıcım cok ezık
gecmıyorkı gecmıyor bır turlu

sende bırtakım sorunlar yasamıssın degılmı ?
Anlayabılırsın benı aılemden yana ıcım cok ezık
gecmıyorkı gecmıyor bır turlu

Evet canım, bende kavga gürültü içinde büyüdüm. Babamla kötü durumdayız şu an. Annemle ayrılıyorlar.

Benim tek şansım annemdir. Kardeşimle ikimize çok büyük sevgi verdi, ama babamla ilgili hep kötü anılarım var ve o bunlar için kendinde hiç bir hata görmüyor.

Çocukluğunu mahvetmiş olabilirler, seninde elinde değildi bunu önlemek. Ama şimdi gençliğini heba etmelerine engel olabilecek durumdasın. Çocukluğun için ağlasan da geri gelmez geçen yıllar. Ayrıca onların hataları yüzünden kötü bir çocukluk geçirdiğin için bir yere kadar üzülürsün..

Ama hayatını değiştirmek, daha güzel hale getirmek için imkanın varken bunu yapmaz, geçmişe takılırsan, kendine kızarsın. Ve onlara olan öfken, saplantıların yüzünden kendi hayatına sahip çıkmaman yüzünden kendine olan kızgınlığın yanında hiç kalır.

cok haklısın canım sen kac yasındasın

benım o sansımda yok maalesef canım annem evde benı hep yoksayar sabah bn evden gıdıyorum dedım sımdı aramıs eve gelınce ekmek al dıyo bn gelmıycem eve demedımmı dıyorum unutmusum dıyor

benım o sansımda yok maalesef canım annem evde benı hep yoksayar sabah bn evden gıdıyorum dedım sımdı aramıs eve gelınce ekmek al dıyo bn gelmıycem eve demedımmı dıyorum unutmusum dıyor

Tamam alırım de sen. Bir cevap verme, hem annenin psikolojiside kötüdür eminim. İnsan bazen böyle zorlu yollardan geçiyor, üzme kendini artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…