Babamı kaybettim

Canım annem sağ dediğim gibi zamanla geçiyor şu an sizin için çok yeni biz anneme destek olmaya çalıştık daha sonra evlendim bir müddet bizimle yaşadı.

Sonra kendi evine geçti torunlar falan arada gelir kalır ablama gider, kardeşime gider. Bazen arkadaşına gider turlara katıldı daha fazla aktif.

Zaman öyle böyle geçiyor hayatımıza çocuklar torunlar girdi mi acılar aynı ama biraz daha hafifliyor.

Baban torun sevgisini tatmış öyle düşün. Ben de annemi kaybettim, hamileliğimi kızımı göremedi
Gittikleri yerlerde iyidirler umarım.n

Basin sagolsun... Cok zor cok aci. Evin bir yerinden cikacakmis gibi geliyor insana. Cennet olsun mekani. Hepimiz tadacagiz bu acilari da ölümü de. Buyukbir boslukla hayat devam ediyor olacak. Simdi acini yaşa kendini tutma. Allahim yar ve yardimcin olsun.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun babanızın. Bende babamı kaybettim. 5 yıl oldu. İlk zamanlar resmen kalbim yanıyodu. Alışılıyo ama unutulmuyo. Bi yere gitti de gelecek gibi geliyo. Gittiği yerlerden geçerken orda mı diye dönüp bakıyorum hala. Çok zor. Allah sabır versin.

By pass mı oldu ? Bu ameliyat
sonrasinda komplikasyon gecirip vefat eden iki akrabam var ve cevremden çokca duydugum.Neden bunlardan bahsedilmiyor ölüm riski illa ki vardir ,su kadardir vs. diye.

Korkma unutmayacaksın
Annemin de babamın da her detayını hatırlıyorum, kokularını bile unutmadım
Sadece alışacaksın yaşamaya

Allah sabır versin, nurlar içinde yatsın babanız.
İnsanın en büyük ilacı sevdikleri böyle zamanlarda. Acı derseniz, hiçbir zaman geçmiyor. Bıraktıkları boşluk hiçbir zaman dolmuyor ama o boşluklarla yaşamayı öğreniyoruz, hayatımıza başka güzellikler sokup, onlara odaklanıyoruz, işte o zaman daha az canımız yanmaya başlıyor. Benim de 21 yıl olacak annemle babam gideli. Şuan ikisinin de öldüğü yaştayım; 36. Her düşünmemde içim sökülüyormuşçasına bir acı, kendime şaşırıyorum, nasıl dayanabildim diye. Sonra sevdiklerime dönüyorum yüzümü. En büyük teselli. Sizin de ruhunuz zamanla hafifleyecek, buna inanın.

Allah rahmet eylesin annenize babanıza size de sabırlar versin bir daha aynı acıları yaşamazsınız inşallah ben de hafiflerim insallah bunla yaşamayı öğrenirim unutmayı hiç istemiyorum zaten ne acısını hiç bir seyini çünkü elimde bir tek anılar kaldı ve acısı kaldı güç istiyorum sadece hem kendime hem aileme büyük bir güç

Amin inşallah Bende kafamdan silemiyceme eminim babamada şoku ambulansta verdiler yolda durdu kalbi her ambulans sireninde ağlıyorum hala babam içinde sanıyorum hangi şehirde siniz biz kayserideyiz

Biz sakaryadayız evde şok verildi sonra kendine getiremediler babamı makinaya bağlayıp hastaneye gotürdüler orda müdahale edilmeye çalışıldı ama olmadı ambulans hastane görünce bayılacak gibi oluyorum ben de öldüğünün haberi gelince bağırarak babamı görmek istediğimi beni morga gotürdüklerinde morg cihazının sesini babamin nefes sesi zannedip nefes alıyor diye bağırdığımı sonrası yok sonra biz de öldük

By pass mı oldu ? Bu ameliyat
sonrasinda komplikasyon gecirip vefat eden iki akrabam var ve cevremden çokca duydugum.Neden bunlardan bahsedilmiyor ölüm riski illa ki vardir ,su kadardir vs. diye.

Evet baypass oldu yani risk herkeste var dendi ekstra bir risk soylenmedi bir de herkes oluyor ameliyati falan filan ameliyat da iyi gecti doktorlar cok guzel konustu cabuk da toparladi babam ama 6. Gün hastaneden cikar cikmaz aksam oldu kalbi durdu bizim cevremizde yok hiç kime sorsak ameliyat oldu eskisinden iyi oldu hikayeleri bizi buldu o %1 keske soylense keske ameliyati biz yapamayiz daha iyi bir yer bulun denseydi biz a plani b plani c plani her seyi yaptik kafada daha ameliyatin nerde olacagina karar vermeden istanbulda sakaryada doktorlar bulduk ama o kadar konusulduki babam klasik hastaydi yani ekstra bir risk yok burda da olabilir dendi arastirmaydi ozelde de yapabilirsiniz dendi babam pandemi hastanesi oldugu icin arastirmayi istemedi biz de sakaryada adatip hastanesine sevk ettik orda doktorlar zaten cok bekletmeden yaptılar ölüm belgesine bile 10. Gün bakabildim ben yalnız yapilan bi sacmalik var kalp durmasinin yaninda babama hipertansiyon teshisi koymuslar babam tansiyon hastasi degildi sekeri vardi ama tansiyonu kolestrolu mukemmeldi hep sasirirdik kalp rahatsizligi ve sekeri olup bu kadar tansiyonu ve kolestrolu duzgun nasil oluyor diye bunun hesabini da sorucaz gucumuzu toparlayip

Allah sabır versin.Kesinlikle haklısiniz toparlaninca sorgulayın bazı seyleri.

Başınız saolsun, çok zor biliyorum aynı süreçlerden bende geçtim, ama malesef zaman herşeyin ilacı zaman geçtikçe acınız hafifleyecek hiç geçmeyecek ama alışacaksınız sabrınız bol olsun.

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun babacığınızın. İlk dönemlerde insan inanamıyor şimdi gerçekten gitti mi diye sorup duruyor kendine. Hayat telaşı içerisinde zaman akıp gidiyor ama ne kadar zaman geçerse geçsin acın geçmiyor ama hafifliyor. Babanız sizden haber alabiliyor bu yüzden güçlü durup onu üzmemelisiniz. Ben bol bol içimden konuşuyorum babamla belki beni duyuyordur diye bana iyi geliyor bağımız hiç kopmamış gibi

Burada okuduğumuz bazı babalardan sonra ne kadar şanslısın diye düşündüm arkadaşım. Ne güzel anlatmışsın babanı.
Benim diğer tarafta buluşma inancım var. Bu taraf sadece geçici bir süreç.
Basın sağ olsun nurlar içinde yatsın insalah

Başınız sağolsun

çok çok çok yakınım olan birisi babasını kaybetti. ağustosta 1 sene dolacak.

ilk zamanlarda inanın sadece nefes alıyordu yakınım. ciddiyim sanki sadece nefesle besleniyor gibiydi. sonra çay ve sigarayla beslenmeye başladı. doğru düzgün yemek yediğinde sanırım babasının vefatından 15 gün geçmişti.

ilk zamanlarda çok hırçındı, kavgacıydı, sürekli bağırıp çağırmaya başladı. onun özünün bu olmadığını bildiğim için hiç müdahele etmedim. sonra günler geçtikçe ben sormadan babasıyla olan anılarını, kavgalarını ve pişmanlıklarını anlattı. hep dinledim çünkü o fark etmese de anlatmak ona çok iyi geliyordu.

zamanla eski yaşamına dönmeye başladı. arkadaşlarıyla dışarı çıkmaya, yeniden kahkahalar atmaya, o bildiğim arkadaşım olmaya başladı yani.

zamanla kesinlikle hafifleyecek acınız. şöyle düşünün, acı ilk andaki gibi can yaksaydı kimse sağlam kalmazdı. eskiden olduğunuzu hatırladığınız kadın olacaksınız yeniden inşallah. tek tavsiyem asla ama asla o an hissettiğiniz şeyi bastırmaya çalışmayın. allah mekanını cennet etsin.

Hem şanslıyım hem şanssızım şanslıyım çünkü öyle bir babam oldu şanssızım çünkü çok erken ve çok ani gitti. İnşallah buluşuruz bir gün olmaması bir sey değıstirmeyecek o hep en kıymetlim olarak kalacak zaten amin sağolun

Keşke acınızı hafifletebilsem. Inanin cok isterdim

Amin sağolun ben de içimden çok konuşuyorum sesi kokusu hep aklımda hiç çıkmıyor hiç çıkmaz inşallah. Gercekten iyi geliyor insana. İnşallah alıyordur insallah cok iyidir mutludur orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…