Babam daha 55 yaşındaSizlik bir durum yok. Babanız 75+ yaşlarda değilse yemek yapmayı, temizliği öğrensin zahmet olmazsa. Sonuçta her akşam mantı açıp sarma yapması beklenmiyor. Soğan salça kavurup üzerine kuru fasulye koysa 3 günlük yemek çıkar.
İyi de güzelim baban daha çok genç..Sanki 80 yaşında adamdan bahsediyorsunBabam daha 55 yaşında
Ama iş yapmayı bilmez, hadi yemek işini halletti temizlik işini de halletti ama tek başına nasıl olur
Bunun hastalığı var tek başına nasıl olur bilmiyorum
Ee çok gençmiş. Hastalanırsa o zaman düşünürsünüz. Ayrıca yalnız kalmak istemeyen adam da biraz geçimli olur. Annenizle anlaşamamış, kardeşiyle anlaşamamış. Boşverin kendi hayatı. Siz evlat olarak periyodik olarak ziyaret edin, halini hatrını sorun tamam.Babam daha 55 yaşında
Ama iş yapmayı bilmez, hadi yemek işini halletti temizlik işini de halletti ama tek başına nasıl olur
Ya bulur kafasina gore birini evlenir.Babam daha 55 yaşında
Nasıl yani babama yemek yapmayı mı öğreticemBalık verme, balık tutmayı öğret.
Yemek yapmamak için değil, ilerisi için düşüncelerim nasıl olur diyeTüm sorumluluk sizde gibi dert yanmissiniz da kardesiniz sadece haftada bir yemek yapabilirsen demiş. Ben mi yanlış anladım. Gerçekten haftada bir yemek yapmamak için mi bu kadar dertlendiniz? Ayrıca hastalık durumunda ayrı olmasalar bile insan elinden geleni yapar. Çok değişik. Yazdiklariniz içimi sisirdi
Babam daha 55 yaşında
Nasıl yani babama yemek yapmayı mı öğreticem
Yani bu olasılıkların hepsi olabilecek şeyler yani ayrilmasalardi vefat durumu olsaydı ya da hastalık yine bu durum olacaktı. Yani sonuçta babanız. El değil ki.kaygılarınızı az çok anlıyorum benzer şeyleri yaşıyoruz.kendi kendine yetmeyi er ya da geç öğrenir mecburen.herkes kendi seçiminden sorumlu.elinizden geleni yapın duruma göre bakarsınız.Yemek yapmamak için değil, ilerisi için düşüncelerim nasıl olur diye
Hep böyle kalmayacak ki ayrı şehire gitmemiz gerekirse ya da ikinciye hamile kalırsam VS her türlü şey olabilir. Bunları düşünüyorum, yemeği bile evde yapmıyorum kayınvalidem de yiyoruz ama tabi ki babama yardım ederim ama ya daha kötüsü olursa
Sadece yemekle olmuyor ki tek başına evde olması beni endişelendiriyor
Ama annesi ölen evlatlar var babası tek yaşayan onlar nasıl yapıyor diye merak ediyorum
Haklısın fakat elimde değilBabanız daha 55 yaşındaymış, yemeğini de yapar temizliğini de sizde arada yardımcı olmaya çalışırsınız. Ayrıca yaşlılığını düşünmeye gerek var mı şimdiden? Kimin ne kadar yaşayacağını bilmiyoruz bu konuda gelecek endişesi taşımanın da bir anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?