Babamın ayrı ev tutması

Siz babaniza yavas yavas yapmasi gerektigini anlatin birakin hatta o da alışır yapar is basa düştüğünde

Siz çalıştığınız için mi gidemiyorsunuz, mesela haftada kaç kere gidiyorsunuz
Ben de çalıştığım için gidemiyorum, hafta sonu yeri geliyor temizlik bile yapamıyorum çocuğum oyun oynamak istiyor evime hiç vakit ayıramıyorum hafta içi erkenden yatıyorum. Epilasyon yapıcam kaç gündür yapamıyorum
Çok değişik bir hayatım var, anneme de gidemiyorum yardıma ben ne yapayım o zaman işi mi bırakayım

Açıkçası sizi bu kadar ilgilendiren hiç birşey yok. Babanız 55 yaşında kocaman bir yetişkin. Yeni bir eve çıkabilmeyi göze alacaksa pek tabi bunun sorumluluğunu da alabilir. Siz de görev gibi her hafta yemek götürmek zorunda değilsiniz. Ne zaman müsait olursanız o zaman ilgilenirsiniz. Bu kadar basit... 55 yaşındaki adamdan 10 yaşında çocuk gibi bahsediyorsunuz. Bence kendi hayatını idame ettirebilir. Eğer ettiremeyecekse yine yetişkin biri olarak, kız kardeşi ile iyi geçinip hayatını garantiye alma yolunu da deneyebilir.

O tamamen kendi rahatını düşünerek bir hareket edecek diye çocuklarının hayatlarının alt üst olmasına gerek yok yani.

Gereksiz yere 10-15 senelik planlar yapıp geriliyorsunuz. Yazdıklarınıza göre henüz kendi hayatınızı dahi düzene sokamamışsınız. Önce kendi hayatınız, sonra diğerleri. Ve evet! Babanız, kardeşiniz ve anneniz de diğerleri grubuna dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…