- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Anammm valah ben beş yaşındayken annem.dovdude kizdida stresten mi blmyrm has şimdi ebevenyler çocuklrini dovmyr devirde. Değişti zaten dayak atilmasn ama çocuğunuza hiç mi bagirmadiniz oğlum on üç aylık geçen okdr çıldırdım ki bagiricam el kadar yavruu ama o an varya. Zor tuttum kendimi okdr yorgunum.ki neyse sonra pişman oldm optm kokladım eee bu bahsettgmz kişide bizim babamiz anamız yapmayın yahuCocugu korumak sizin goreviniz. Babaysa babaligini bilsin, 5 yasinda el kadar cocuk kimsenin stres topu degil. Iyi ki o evde birakmamissiniz tebrik ederim.
valla harika yorum.. altına aynen imzamı atıyorum.Oglum da 5 yasinda, insanlarin zaman zaman hata yapabileceklerini ve ofke ile istemeden yanlislar yapabileceklerini anlar olgunluk olarak.
Su an çocuğu alir gotururseniz, çocuğun aklinda dedesi hep oyle kalacak.
O yuzden once oglunuza anlatin, 2 gun daha vakit geçirin, oyle donun.
Donun cunku babanizi ofkelendiren sey ortadan kalkmadi. Yani bu yasanan bir daha yaşanabilir.
Tekrarinin olmasına izin veremezsiniz.
Sadece ben olsam kirgin ayrilmama yolunu secerdim.
Ya babanın yaptığı doğru değil ama destek olmak için geldin istersen biraz kal sonuçta baban ama oğlunu sürekli sen ilgilen yanından ayırma allah kolaylık versinGünaydın,
Hemen konuya geçiyorum. Ben uzak bir yerde oturuyorum ailemden (8 saat) . Kız kardeşimin Basına bazı şeyler geldi aileme hem maddi hem manevi destek olmak için geldim ve geleli 2 hafta oldu. Oğlum 5 yaşında . Dün akşam ben duştayken babamın bağırış sesleri geliyordu. Hemen üzerimi giyip yanlarına çıktım. Babam oğluma öyle bi bağırıyordu ki ne olduğunu anlamadım . Oğlum bağırırsan balkona çıkmış oğlumu alıp odaya götürdüm. Noluyor baba, ayıp ya yaptığın dedim 5 yaşında bu çocuk daha ne bağırıyorsun bu kadar dedim. Ben ona bişi demedim kendi bağırdı falan dedi. Annem de babama kızdı baya . Sonra anneme dedim ben biletimi alıp gideceğim bu böyle olmaz dedim. Dün akşamdan beri içim içimi kemiriyor.
Zaten moralleri bozuk diye ses etmiyorum ama bu moralimi çok bozdu ve çok üzüldüm . Sabah da çocuğumu alıp çıktım . Çarşıda işlerim vardı. Annem götürme çocuğu dese de aldım çocuğumu yanıma.. Suan nasıl davranacağımı da bilmiyorum.
Ben de uçurum olmasından korkuyorum. Oğlum yaramaz ve aksi bir çocuk. Dedesine oyuncak vurmuş sanırım. Sordum oğluma anlatmadı. Ama normalde ilişkileri çok çok iyiydi .
Ben duştaydım o an . İlk söylediklerini duymadım ama en son git surdan defol git gibi şeyler söyledi . Oğlum gece yatmadan da gidip özür diledi babam da çocuktan özür diledi ama benim içim hala kırgın maalesef...peki dededen oyuncakla vuran çocuk adına özür dilediniz mi yani dedeye de bir sorsaydınız neden bağırdı
çocuk o vs deniyor da gerçekten acıtmıştır
o da boş bulunup bağırmıştır
bir de nasıl bağırıyor, ne diyor bu önemli
yapma, canım acıdı, bak böyle yapılmaz, bir daha kimseye vurma vs diye bağırmak var
e... herif sen ne biçim çocuksun ........ gibi küfürlü bağırmak var
Oncelikle vaktinizi ayirip alintilayip yorum yazmissiniz tesekkur ederim. Toplum olarak cocuklara bagirmayi masumlastiriyoruz. Babam cok iyi bir babadir ama en ufak seyde bagirirdi. Cocuklugum babam acaba neye bagiracak diye stres icinde gecti. Hep aglardim, kirilirdim, "komsunun cocuguna bagirmiyorum ya"derdi. Su yasimda hala babamla iletisim kurmakta zorlaniyorum, halbuki kendisini pek severim ancak birsey soyleyecegim de bagiracak diye fazla iletisim kurmaktan kaciniyorum. Konu sahibinin de bu duruma dusmesini istemem. Ben kendi cocuguma hic bagirmayacagim diyemem ama anneler olarak bunu minimalize etmeliyiz, cocuk benim cocugum doverim de severim de zihniyeti o kucuk kalplerde yaralar aciyor.Anammm valah ben beş yaşındayken annem.dovdude kizdida stresten mi blmyrm has şimdi ebevenyler çocuklrini dovmyr devirde. Değişti zaten dayak atilmasn ama çocuğunuza hiç mi bagirmadiniz oğlum on üç aylık geçen okdr çıldırdım ki bagiricam el kadar yavruu ama o an varya. Zor tuttum kendimi okdr yorgunum.ki neyse sonra pişman oldm optm kokladım eee bu bahsettgmz kişide bizim babamiz anamız yapmayın yahu
bu yaşa gelmişsiniz babanızı tanımıyor musunuz? babanızın potansiyelini biliyorsanız ona göre bir yol çizin. siz bilmiyorsanız biz de bilmiyoruz...Günaydın,
Hemen konuya geçiyorum. Ben uzak bir yerde oturuyorum ailemden (8 saat) . Kız kardeşimin Basına bazı şeyler geldi aileme hem maddi hem manevi destek olmak için geldim ve geleli 2 hafta oldu. Oğlum 5 yaşında . Dün akşam ben duştayken babamın bağırış sesleri geliyordu. Hemen üzerimi giyip yanlarına çıktım. Babam oğluma öyle bi bağırıyordu ki ne olduğunu anlamadım . Oğlum bağırırsan balkona çıkmış oğlumu alıp odaya götürdüm. Noluyor baba, ayıp ya yaptığın dedim 5 yaşında bu çocuk daha ne bağırıyorsun bu kadar dedim. Ben ona bişi demedim kendi bağırdı falan dedi. Annem de babama kızdı baya . Sonra anneme dedim ben biletimi alıp gideceğim bu böyle olmaz dedim. Dün akşamdan beri içim içimi kemiriyor.
Zaten moralleri bozuk diye ses etmiyorum ama bu moralimi çok bozdu ve çok üzüldüm . Sabah da çocuğumu alıp çıktım . Çarşıda işlerim vardı. Annem götürme çocuğu dese de aldım çocuğumu yanıma.. Suan nasıl davranacağımı da bilmiyorum.
en doğru karar. çocuğunuzla da konuşmayı ihmal etmeyin. sakinleştirici taraf siz olun.Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . Tek tek alıntılayamadım. Bir kaç gün daha kalıp daha sonra gitmeyi planlıyorum. Bu zaman diliminde de oğlum dedesiyle arasını düzeltsin istiyorum. Kırgın ayrılmak istemiyorum.
E daha ne trip atıyorsunuz anlamadım. Babanıza bağıracağınıza çocuğunuza yaptığının yanlış olduğunu öğretsenize.Ben de uçurum olmasından korkuyorum. Oğlum yaramaz ve aksi bir çocuk. Dedesine oyuncak vurmuş sanırım. Sordum oğluma anlatmadı. Ama normalde ilişkileri çok çok iyiydi .
Babama bağırdığımı nerden çıkardınız ?E daha ne trip atıyorsunuz anlamadım. Babanıza bağıracağınıza çocuğunuza yaptığının yanlış olduğunu öğretsenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?