- 23 Ağustos 2022
- 322
- 765
- 23
Daha uygun bir dillede anlatabilirdin düşünceni biraz azarlarmışcasına bi üslup oldu sanki, sağol yinede yorumun için.alkolik şiddet bağımlısı babanızı da kıskanmayın bir zahmet ne hali varsa görsün. bir de anılarımız geçti o eşyalarla falan demiş. tövbe yaa. otur kurtulduğuna dua et annenle birlikte.
Sakinim sadece olup biten hep beynimde canlanıyor. Hamılelıkten dolayı psikayatri haplarınıda yönelmek istemiyorum. Bi şekilde geçicek elbet, ama ne zaman..
Hanımefendi 6 yaşında olsaydınız evet. Ama 24 yaşındasınız.İlk bi beni kabullendirmeye calıssaydı olmaz aydı.. sonra sokmaya calıssaydı ben daha kabullenemeden kalkıp onları direkt baska bi yerde görmem cok üzücü
Aslında ben iyi bir hayat vereceğine pek inanmıyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi geliyor. Yani o kadına değer verse yeni eşyalar alırdı. Sanırım o kadın da muhtaç ki o eve gitmiş o eşyalara. Bana çok saçma geldi.Bır kucuk cocuk yuva sahıbı olur dedınız. O kucuk cocuk ıkı öz kızıda olabilirdi. Bize gün yüzü göstermedi sımdı keyıf ıcınde babalık yapıyor, kocalık yapıyor hersey yolunda. Buda işte benim zoruma gidiyor annem 26 yılını verdı bir gün gülmedi, baska kadın 6 ayda annemin yasadıgı hayattan bin kat iyisini yasıyor
dunyanız neden yıkılıyor ben anlayamadım ki?Haklısınız. Ama gördüğüm zaman bıle onları sanki dünyam yıkılcakmış gibi
Aslında ben iyi bir hayat vereceğine pek inanmıyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi geliyor. Yani o kadına değer verse yeni eşyalar alırdı. Sanırım o kadın da muhtaç ki o eve gitmiş o eşyalara. Bana çok saçma geldi.
O eşyaları onlar kullanıyor gibi düşüncelerle kendinizi daha da doldurmayın. Anneniz bırakmış sonuçta. Size bulasmadigi için iyi hissetmelisiniz aksine.
Bizde esyları almak isterdik, benim annemde yeni ev alıcak yeni düzen kurucak sıfırdan ve buda hıc kolay degıl. Fakat annemin pesini bırakmamasında esya esya diye tutturmasından korktuk. Mecburi bır sekılde bıraktık yani. Kusura bakmayında annem sıfırdan ev kurucakken ve tek basına yapıcak bunu kadıncagızada üzülemiycem ona sııfr esya almadı diyeEsyalar bu kadar zorunuza gidecekse esyalari alsaydiniz bosanirken, ya da siz o evde kalsaydiniz o gitseydi. Esyalariniz sizin icin degerli, kadini esyalra getirmis oturtmus falan diye konusmaniz cok sacma. Kadincagiza yeni esya alip ev acmamis bile bu baya kotu bi durum kadin açısından. Siz de sanki bisey bahşetmis gibi konusuyorsunuz. Ailesiyle tabi ki karısını tanistiracak ailesine tabi ki sokacak. Cok sacma dusunuyor sacma konusuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?